Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Nina Ottosson Dog Tornado Blue - Hondenpuzzel

Productinformatie
Per stuk
€ 21,99
€ 21,99

Nina Ottosson Dog Tornado Blue is een hondenspel die helpt het destructieve gedrag te verminderen en verveling te voorkomen. Plaats lekkernijen in de compartimenten, bedek deze met de botten en laat uw hond de lekkernijen vinden.

  • Eenvoudig te reinigen met warm water en (milde) zeep
  • Afmetingen: 23,5 x 18 cm
  • Daagt uw hond uit, helpt verveling tegen te gaan

Meer informatie

Nina Ottosson Dog Tornado Blue

Nina Ottosson Dog Tornado Blue is een uitdagend hondenspel die verveling helpt te voorkomen. De puzzel heeft vier draaiende lagen waarin u lekkernijen kunt verstoppen. Het vermindert destructief gedrag en helpt verveling te voorkomen. Speel dit interactieve spel samen met uw huisdier en versterk zo de onderlinge band. De Dog Tornado Blue zorgt voor mentale stimulans bij honden ongeacht het ras, de leeftijd en grootte. De lekkernijen motiveren de hond om dit spel te spelen en helpen hem geïnteresseerd te houden. Er zitten 12 compartimenten in dit spel waarin u het lekkers kunt verbergen. Iedere laag kan afzonderlijk draaien terwijl uw huisdier naar de snacks zoekt die erin verborgen liggen. De draaiende bewegingen van de compartimenten houden de hond bezig en geven hem een leuke en uitdagende manier om zelfstandig te spelen.  Bij Brekz kunt u hondenspellen van Nina Ottosson goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Nina Ottosson Dog Tornado Blue tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Speelwijze Nina Ottosson Dog Tornado Blue

Plaats hondenbrokjes of snacks in de diverse compartimenten van het spel. 
Bedek vervolgens enkele compartimenten met de botjes. Hoe meer compartimenten u vult, hoe moeilijker en uitdagender het spel zal zijn.  Laat uw hond zien hoe het spel werkt en moedig hem aan om de lekkernijen te vinden. Laat sommige compartimenten onbedekt en laat de hond zien hoe hij ze draait. Wees geduldig en geef uw hond de tijd om het spel te begrijpen. Help hem in het begin om de compartimenten te ontgrendelen en de snacks te pakken. Wanneer hij het begint te begrijpen kunt u uw viervoeter steeds minder helpen. Zorg ervoor dat u altijd in de buurt blijft wanneer u uw hond zelfstandig laat spelen. Dit om te voorkomen dat hij op het spel gaat kauwen.

Ander speelgoed voor uw hond?

Zoekt u een andere variant van dit hondenspel? Kijk eens naar Nina Ottosson Dog Brick Blue. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze hondenspellen.


Let op!
Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.