Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X
Op werkdagen voor 14.00uur besteld, dezelfde dag verstuurd!
Eenvoudig bestellen

  • Kies uw product
  • Vul gegevens in
  • Reken veilig af

Voerbakken en Drinkfonteinen

Hieronder vindt u ons aanbod aan voerbakken en drinkfonteinen voor uw hond, waaronder handige voederautomaten en drinkfonteinen voor als u langer van huis bent. Speciaal voor benches zijn er de eet- en drinkbakken met haak, zodat uw hond voorzien is van drinken en eten.
Lees meer..

Voerbakken voor honden

Er is één plek in huis die uw hond blindelings weet te vinden, en dat is waar zijn voerbak staat! Voerbakken en drinkbakken behoren tot de standaarduitrusting van een hond. Net als met hondenvoer of hondenspeeltjes, is het ook belangrijk dat uw hond een passende voerbak heeft. Vanzelfsprekend hebben grotere honden een grotere voerbak nodig en kleinere honden een kleinere voerbak. Daarnaast is het voor grotere honden aan te raden om gebruik te maken van een voederstandaard. Bekijk gauw ons totaalaanbod voerbakken voor honden en kies de juiste voerbak voor uw trouwe maatje. 

Bij Brekz vindt u een ruim aanbod aan voerbakken en drinkfonteinen voor uw hond. Bij ons kunt u de mooiste voerbakken voor honden goedkoop online kopen. 
 

Assortiment drinkfonteinen en voerbakken voor honden

Hieronder vindt u een overzicht van de drinkfonteinen en voerbakken voor honden die wij verkopen:

Voerautomaten

Voerautomaten zorgen ervoor dat uw hond op ingestelde tijdstippen een bepaalde dosering droogvoer krijgt. Dit is ideaal voor als uw hond op een vaste tijd moet eten, bijvoorbeeld vanwege suikerziekte. Ook kan een voerautomaat gebruikt worden wanneer u een weekend weg bent. Zoekt u een voerautomaat voor uw hond? Bekijk dan gauw ons aanbod voerautomaten.

Drinkfonteinen

Drinkfonteinen en drinkautomaten zorgen voor een continue circulering van het water dat uw hond drinkt. Hierdoor blijft het water fris en schoon. Wij verkopen diverse soorten drinkfonteinen voor uw hond.

Voederstandaard

Voerstandaarden zijn met name aan te raden voor grotere honden. Een voerstandaard zorgt er namelijk voor dat uw hond rechtop eet, wat gezonder is omdat zo maagtorsie voorkomen wordt. Ook zal uw hond hierdoor minder schrokken, waardoor hij het eten beter kauwt wat goed is voor zijn spijsvertering. Tussen ons aanbod voederstandaarden voor honden zit ongetwijfeld een passende voederstandaard voor uw hond.

Melamine bakken

Melamine is een speciaal soort kunststof, die zeer goed bestendig is tegen krassen en schokken. Ook is melamine extreem lichtgewicht en bestand tegen hoge en lage temperaturen. Hierdoor is dit materiaal bij uitstek geschikt voor voerbakken voor honden. Bij Brekz vindt u Melamine voerbakken voor honden in diverse soorten en maten.

Overige voerbakken voor honden

Zoekt u een voerbak in een speciale kleur, of met een specifieke afmeting? Of zoekt u misschien een handige Inklapbare Voerbak? Tussen alle verschillende voerbakken voor honden die wij verkopen vindt u vast de voerbak die u zoekt. Veel plezier met uitzoeken!

Bij Brekz vindt u de mooiste drinkfonteinen en voerbakken voor honden voor de laagste prijs!
 

Ander product? 

Zoekt u andere accessoires voor uw hond? Kijk dan op onze Overige benodigdheden voor honden pagina. Of kijk bij ons aanbod hondenvoer, bij ons vindt u namelijk het beste hondenvoer voor de laagste prijzen!