Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X
Op werkdagen voor 14.00uur besteld, dezelfde dag verstuurd!
Eenvoudig bestellen

  • Kies uw product
  • Vul gegevens in
  • Reken veilig af

Amiqure Mobility voor de hond

Amiqure Mobility voor de hond Vergroten
  • Verpakking
  • Aantal
  •  
  • 90 Tabletten
  • € 19.10
  •  

Amiqure Mobility voor de hond is aanvullend diervoeder voor honden met minder soepele gewrichten. Honden worden met Amiqure Mobility weer lekker beweeglijk. Daarnaast wordt hun kraakbeen versterkt en wordt het immuunsysteem ondersteund. Dagelijks 1 tablet per 7.5 kg lichaamsgewicht.  Een pot bevat 90 tabletten.

Meer details

Ongeveer 10% van alle honden heeft gewrichtsproblemen. Veel mensen denken dat alleen oude honden daar last van hebben, maar ook jonge honden kunnen pijnlijke gewrichten hebben. Vaak ontstaan deze problemen door verkeerde voeding, erfelijkheid, of ouderdom. Meestal is dit ook duidelijk te zien: honden kunnen moeite hebben met opstaan, niet meer de trap op of af willen gaan, mank lopen na zware inspanning en zelfs stoppen met lopen als ze worden uitgelaten.

Speciaal voor deze honden is er Amiqure Mobility voor de hond. Dit voedingssupplement heeft een drievoudige werking die zelfs bij de pijnlijkste gewrichten verlichting brengt. Dit wordt ook wel het ‘Multi-Action-systeem’ genoemd. Er worden voornamelijk natuurlijke plantenextracten gebruikt.

 

Stof

Functie

Glucosamine HCl en vitamine B6, Boron, Koper, Mangaan, Selenium

Opbouw, aanmaak en behoud van kraakbeen in de gewrichten

Salix alba-extract

Geeft een fijn gevoel en bevordert de soepelheid van gewrichten

Harpagophytum (Duivelsklauw)

Ondersteunt het immuunsysteem

 

Geef de hond dagelijks 1 tabletje Amiqure Mobility voor de hond per 7.5 kg lichaamsgewicht. Afhankelijk van de aandoening kan het minimaal een maand duren voordat verbetering waarneembaar zijn. Halveer de dosering na verloop van tijd. Elk potje bevat 90 deelbare tabletten.

 

Waarschuwing: Amiqure Mobility voor de hond is niet geschikt voor drachtige of zogende honden. Ook wordt het afgeraden dit supplement aan puppy’s te geven. Alleen geschikt voor honden. 

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie