Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X
Op werkdagen voor 14.00uur besteld, dezelfde dag verstuurd!
Eenvoudig bestellen

  • Kies uw product
  • Vul gegevens in
  • Reken veilig af

Smølke hondenvoer

Smølke hondenvoer is 100% complete, hoog kwalitatieve en betaalbare voeding voor puppy’s, jonge, volwassen en senior honden. Smølke is vrij van chemische/synthetische stoffen dus 100% natuurlijk.
Lees meer..

Smølke hondenvoer

Smullen met Smølke! is het motto van Smølke hondenvoer. Smølke hondenvoer onderscheidt zich van andere voedingen door de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en de hoge verteerbaarheid en smakelijkheid. Smølke is vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, dus 100% natuurlijk en bevat geen toegevoegde suikers. Alle producten worden gemaakt van onder andere: Kip, Lam en MSC gecertificeerde vis. Dit zijn speciaal geselecteerde hoogwaardige ingrediënten die ervoor zorgen dat uw hond het voer optimaal verteert en minder ontlasting achterlaat. 

Hoewel de naam anders doet vermoeden, ligt de oorsprong van Smølke hondenvoer in Nederland. Ooit werd de basis hiervoor door een Nederlands farmaceutisch bedrijf gelegd dat zowel diergeneesmiddelen als dieetvoedingen maakte. Smølke hondenvoer werd eerst wel in Denemarken geproduceerd, wat de Deense naam verklaart. Sinds 1999 wordt Smølke hondenvoer gemaakt door een internationaal gecertificeerde producent in Nederland. Jarenlange kennis en ervaring op het gebied van dierenvoeding hebben ervoor gezorgd dat dit merk zich heeft ontwikkeld tot de premiumvoeding die het nu is.

 

De houdbaarheidsduur van Smølke hondenvoer varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Assortiment Smølke hondenvoer

Hieronder volgt een overzicht van alle Smølke hondenvoer producten die online bij ons te koop zijn. 

Puppy

Pups zijn actief en moeten nog veel groeien. Daarom voorziet Smølke Puppy in een uitgebalanceerde premium voeding speciaal voor hondjes tot ongeveer 12 maanden. Deze voeding ondersteunt het kwetsbare immuunsysteem van uw pup en helpt de ontwikkeling van een sterk en gezond skelet en gebit. Smølke Puppy Mini/Medium is afgestemd op de verhoogde energiebehoefte van puppy's van kleine tot middelgrote honden. Smølke Puppy Maxi is qua samenstelling aangepast aan de energiebehoefte van puppy's van grote hondensoorten.

Adult

Smølke Adult is complete en uitgebalanceerde premium voeding voor volwassen honden in de leeftijd van circa 10-12 maanden tot ongeveer 6 tot 8 jaar. Dit Smølke hondenvoer is er in drie varianten, namelijk voor volwassen honden tot 10 kg (Mini), voor middelgrote volwassen honden tussen de 10 en 30 kg (Medium) en voor grote volwassen honden met een gewicht boven de 30 kg (Maxi). Elke variant bevat lijnzaadolie ter ondersteuning van een stralende huid en vacht. Speciale mineralen helpen ervoor zorgen dat tandplak minder kans krijgt.

Kleine honden hebben vaker spijsverteringsproblemen, meer aanleg voor tandsteen en gebruiken naar verhouding tot hun grootte meer energie. Smølke Adult Mini is hierop aangepast. Grote hondensoorten hebben meer kans op gewrichtsproblemen en een korter spijsverteringskanaal. Smølke Adult Maxi is een compleet en uitgebalanceerde voeding die de gewrichten en spijsvertering van de grote hond extra ondersteunt. 

Senior

Smølke Senior is een volledige voeding voor de oudere hond vanaf 6 jaar. Dit voer kent drie varianten die afgestemd zijn op het gewicht van uw huisdier (Mini, Medium en Maxi). Naarmate uw viervoeter ouder wordt, kunnen organen zoals de lever en de nieren minder goed gaan functioneren en nemen de darmen minder efficiënt voedingsstoffen op. Smølke Senior speelt hierop in en bevat minder energie, meer hoogwaardige eiwitten en vitamine E die bijdragen aan het gezond ouder worden van uw trouwe metgezel.

Sensitive

In het assortiment Smølke hondenvoer vindt u ook voeding dat speciaal is ontwikkeld voor honden met huid- en vachtproblemen, een voedingsallergie of honden met een gevoelige spijsvertering. Smølke Sensitive is licht verteerbaar en past in een hypoallergeen dieet. Een dergelijk dieet wordt veelal voorgeschreven door de dierenarts. Allergische reacties bij een voedselallergie ontstaan vaak op een (dierlijk) eiwit. Smølke Sensitive bestaat uit lam en rijst aangevuld met vitaminen en mineralen. Smølke Sensitive is glutenvrij, dus ook geschikt voor honden met een gluten allergie. 

Light (Weight Control)

Voor honden die neigen tot of last hebben van overgewicht is er Smølke Weight Control. Dit voer bevat alle essentiële voedingsstoffen, maar minder vet. De extra vezels en L-Carnitine in deze variant Smølke hondenvoer zorgen voor een verzadigd gevoel en een beter vetmetabolisme.  

Graanvrij

Smølke Adult Graanvrij bevat een hoger vlees- en eiwitgehalte en is hiermee speciaal afgestemd op de energiebehoefte van de actieve hond. Het recept zonder graan maakt dit voer optimaal verteerbaar en ook geschikt voor honden met een granen- of glutenallergie. Smølke graanvrij is hét smaakvolle alternatief voor uw actieve hond. Smølke Puppy Graanvrij is speciaal afgestemd op de behoefte van puppy’s tot 12 maanden en biedt uw pup extra energie.

Vers Gestoomd

Smølke Vers Gestoomde maaltijden zijn een perfecte, smakelijke variatie op het dagelijkse Smølke hondenvoer menu van uw trouwe vriend. Dit voer is verkrijgbaar is verschillende smaken en is samengesteld uit vers vlees van of Kip of Wild of Eend of Vis. Dit natuurlijke voer is dan ook uitermate geschikt voor honden met een allergie voor een bepaald dierlijke eiwit.