Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X
Op werkdagen voor 14.00uur besteld, dezelfde dag verstuurd!
Eenvoudig bestellen

  • Kies uw product
  • Vul gegevens in
  • Reken veilig af

Prins Hondenvoer

Prins hondenvoer kent een ruim assortiment uitgebalanceerd hondenvoer passend bij iedere hond, van pup tot senior. Het kwalitatief hoogwaardige voer uit de ProCare lijn van Prins hondenvoer is samengesteld uit natuurlijke en hoogwaardige bouwstoffen.
Lees meer..

Prins hondenvoer  

Prins hondenvoer staat voor 100% natuurlijke, volledige en gezonde voeding van Nederlandse bodem, die ook nog eens betaalbaar is. Het kwalitatief hoogwaardige voer is samengesteld uit de beste bouwstoffen, die de gezondheid van uw hond in iedere levensfase ondersteunen. 
Prins' kwaliteitszorg begint al bij de selectie van haar leveranciers van grondstoffen. Dit merk werkt al jarenlang samen met dezelfde leveranciers die voldoen aan strenge criteria. Alle gebruikte grondstoffen worden in Prins eigen laboratorium getest. Verpakkingen spelen een belangrijke rol in het behouden van de kwaliteit en voedingswaarde. Dit merk zorgt ervoor dat er zo min mogelijk zuurstof in de verpakking aanwezig is. Prins hondenvoer is dan ook optimaal houdbaar en langer vers. 

Prins begon ruim vijftig jaar geleden al in Nederland met de ontwikkeling en productie van honden- en kattenvoeding. Dit merk werkt voortdurend aan de ontwikkeling van nieuwe producten in samenwerking met onafhankelijke instituten zoals universiteiten en onderzoeksinstituten.

Geselecteerde soorten Prins hondenvoer zijn regelmatig extra voordelig in onze webshop te koop. Let u op de gratis kilo acties! De houdbaarheidsduur van Prins hondenvoer varieert meestal tussen de 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Assortiment Prins hondenvoer

In ons assortiment vindt u een veelheid aan soorten Prins hondenvoer. Hieronder staat een beknopt overzicht. 

ProCare

De ProCare-lijn van Prins telt meerdere types geperste brokvoedingen. Het productieproces is er op gericht om de hoogwaardige grondstoffen optimaal tot hun recht te laten komen in de voeding en alle voedingsstoffen te behouden. Prins maakt geperste brokken van goed verteerbare ingrediënten, die qua volume 15 procent minder tellen ten opzichte van een krokante brok. Dit resulteert in een lagere maagbelasting. Prins ProCare is er voor de specifiek kleine, middelgrote en grote hondenrassen. Daarnaast wordt er onderscheid gemaakt in voer voor pups, volwassen honden en de senior hond vanaf 8 jaar. Het aanbod Prins hondenvoer voorziet ook in voeding voor de hond met allergische klachten (Lam & Rijst hypoallergeen) of met de neiging om te zwaar te worden (Light). Procare Resist is er voor de hond met verminderde weerstand bijvoorbeeld wanneer hij herstellende is van ziekte of operatie. 
 

ProCare Croque

Prins ProCare Croque heeft ook voor iedere hond wat wils. Dit voer kent dezelfde hoogwaardige samenstelling als de geperste voedingen (ProCare), maar wordt krokant bereid, waardoor er meerdere brokvormen mogelijk zijn. Deze krokante brokken zijn harder en zeer geschikt voor ‘schrokkers’. De grootte en vorm van de krokante brok bevorderen het kauwen en daardoor een goede opname. Prins ProCare Croque is zeer goed verteerbaar en levert zo minder ontlasting op. Dit voer is ook ideaal voor honden met aanleg voor tandplak.
 

ProCare Mini

Speciaal voor kleine rashonden is in het assortiment Prins hondenvoer ProCare Miniopgenomen. Deze producten zijn er voor kleine honden van alle leeftijden. Net als de reguliere ProCare brokken, bevat dit geperste voer alle benodigde hoogwaardige voedingsstoffen. Het verminderde volume zorgt voor hoge verteerbaarheid en een lagere maagbelasting. Mini is ook verkrijgbaar in een voeding voor de gevoelige hond (Lam en Rijst hypo-allergeen).

Dieetvoedingen

De lijn Prins Dieetvoeding bestaat uit hoogwaardige, 100% natuurlijke dieetvoedingen die in nauwe samenwerking met dierenartsen, wetenschappers en universiteiten tot stand zijn gekomen. Voor een breed pallet aan klachten bij honden zijn speciale producten ontwikkeld. Zo kunt u Prins hondenvoer gebruiken ter ondersteuning van uw huisdier met overgewicht, diabetes, gewrichtsproblemen, huid- en vachtproblemen of maag- en darmklachten. Deze voeding is proefdiervrij en vrij van geur-, kleur- en smaakstoffen.

Fit Selection

De Fit Selection-lijn is bij uitstek geschikt voor de familiehond. Dit zijn stuk voor stuk smakelijke gezondheidsvoedingen die net als alle andere Prins-producten hoogwaardige en goed verteerbare ingrediënten bevatten. De krokante brokken zijn er in twee varianten: Kip & Rijst en Zalm & Rijst, die ook smakelijk zijn voor de hond die kieskeurig is. De speciale klavervorm bevordert het kauwen, zodat ook de voeding van schrokkers beter wordt gekauwd en opgenomen. 
 

ProCare Protection

Speciaal voor de hond van het grotere ras (> 25 kg) is Prins ProCare Protection samengesteld. Deze geperste brokvoeding is er in diverse varianten. Voor de pup, de oudere, de gesteriliseerde hond en de gevoelige hond, maar bovendien voor de energieke hond met een actieve levensstijl. Grote honden hebben net iets extra’s nodig. ProCare Protection zorgt voor de juiste preventieve ondersteuning, mede dankzij unieke ingrediënten zoals prebiotica, kruiden en Schüssler celzouten.