Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X
Op werkdagen voor 14.00uur besteld, dezelfde dag verstuurd!
Eenvoudig bestellen

  • Kies uw product
  • Vul gegevens in
  • Reken veilig af

Ontworming

Ontwormingsmiddelen voor honden, goedkoop verkrijgbaar bij Brekz.nl. U heeft de keuze uit verschillende merken, waaronder Exil, Drontal, Milbemax en Panacur.
Lees meer..

Kies snel uw categorie

Ontworming voor honden

Ontworming voor honden is goed en belangrijk voor de gezondheid van uw hond.

Natuurlijk wilt u dat uw hond gezond is en zich gelukkig voelt! Om de gezondheid van uw huisdier op peil te houden, is het zeer belangrijk dat u hem regelmatig ontwormd. Net als het borstelen van de haren van uw hond, of het verwijderen van teken op zijn huid, behoort ontworming voor honden tot de basisverzorging. U kunt uw hond vrij eenvoudig ontwormen met ontwormingstabletten of ontwormpasta. Zo weet u zeker dat uw hond niet stilletjes last heeft van wormen en blijft hij zich energiek en fit voelen!

Bij Brekz kunt u voordelig producten voor ontworming voor honden bestellen en heeft u ze snel en gemakkelijk in huis!
 

Heeft uw hond last van wormen?

Vaak is het niet direct zichtbaar wanneer uw hond een worminfectie heeft. Pas als uw hond een zware besmetting heeft opgelopen kunt u de wormen aantreffen in zijn ontlasting of in zijn braaksel. Lichte besmettingen zijn echter ook belastend voor uw huisdier, terwijl u hier vaak niets van merkt. Hierom is het belangrijk dat u uw hond preventief behandelt. 

Wormen zijn er in alle soorten en maten. Wormsoorten die uw hond kunnen besmetten zijn onder andere rond- of spoelwormen, lintwormen, haakwormen, zweepwormen, hartwormen en longwormen. De meeste producten die wij verkopen zijn geschikt voor alle typen wormen. Toch is het erg belangrijk dat u voor uw volwassen hond of puppy het juiste middel voor ontworming voor honden kiest. Daarom adviseren wij u om voor het gebruik zorgvuldig de bijsluiter te lezen. 

Middelen voor ontworming voor honden

Bij Brekz verkopen we verschillende middelen voor ontworming voor honden. Zo hebben we in ons assortiment diverse merken, alsmede de keuze uit ontwormtabletten en ontwormpasta's. Hieronder volgt een overzicht van de verschillende merken:

Hulpmiddelen voor ontworming voor honden

Vindt u het lastig om uw hond pillen voor ontworming te geven, of is uw hond een moeilijke eter en eet hij de pillen voor ontworming niet op? Dan kunt u proberen hem de pillen voor ontworming te geven met de Easypill. De Easypill kunt u om de ontwormingstabletten heen doen, zodat de geur en smaak van de tabletten gemaskeerd wordt.
 

Een andere aandoening of ontworming voor katten?

Zoekt u in plaats van Ontworming voor honden misschien naar Ontworming voor katten? Wilt u producten voor een andere aandoening bij uw hond? Kijk dan bij onze hondenapotheek