Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X
Op werkdagen voor 14.00uur besteld, dezelfde dag verstuurd!
Eenvoudig bestellen

 • Kies uw product
 • Vul gegevens in
 • Reken veilig af

Orijen Regional Red hondensnacks

Orijen Regional Red hondensnacks Vergroten
 • Verpakking
 • Aantal
 •  
 • 56.7 gram
 • € 6.69
 •  
 • Per 2 verpakkingen
 • € 12.49
 •  

Orijen Regional Red hondensnacks is een populaire hondensnack. De snacks zijn van 100% vlees van wilde zwijnen. De producten zijn ook vrij van conserveermiddelen. Aangezien de snack maar 6 calorieën bevat, is het ook nog een verantwoord tussendoortje. Probeer het eens uit!

Meer details

Orijen Regional Red Hondensnacks

Orijen Regional Red hondensnacks is een perfect tussendoortje voor uw hond. Om uw hond zo gezond mogelijk door het leven te laten gaan is het belangrijk om ook goed op de samenstelling van de tussendoortjes te letten. Orijen Regional Red hondensnacks bevat geen toevoegingen of conserveringsmiddelen. Dit maakt de snack zelfs geschikt voor honden met een allergie. Daarnaast bevat deze snack geen granen of botmeel en bestaat het enkel uit natuurlijk vers vlees. Een snack bevat minder dan 7 kilocalorieën en kan dus zelfs een hond met de neiging tot overgewicht van dit tussendoortje genieten. Dankzij het speciale productieproces, waarbij de snack gevriesdroogd wordt, blijven de voedingsstoffen zo goed mogelijk behouden. Hierdoor zit de snack boordevol voedingsstoffen en blijft de smaak ook nog eens optimaal.

Orijen Regional Red hondensnacks bestaat uitsluitend uit vlees dat afkomstig is van betrouwbare en gecontroleerde boerderijen. Hierdoor is het vlees van wilde zwijn, lam en agnus-rund altijd van eerlijke afkomst en garandeert het ook nog eens een uitstekende smaak. Doordat de voedings dagelijks vers wordt aangeleverd en verwerkt blijft de kwaliteit behouden en blijft de snack is zijn meest natuurlijke vorm. Hierdoor is het vlees ook makkelijker te verteren voor uw hond. Het korte verteringssysteem van een hond is gemaakt om vlees te verwerken. Omdat deze snack enkel uit vlees bestaat is er geen beter tussendoortje te bedenken. Orijen Adult Red hondenvoer kunt u goedkoop en gemakkelijk online kopen.

De houdbaarheid van Orijen Regional Red hondensnacks staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).

Ingrediënten Orijen Regional Red hondensnacks

Verse wild zwijnlever (17%), verse lamslever (17%), verse Angus-rundlever (17%), vers wild zwijnvlees (17%), vers lamsvlees (16%), vers Angus-rundvlees (16%).

Analytische bestandsdelen

Ruw Eiwit (50%), Ruw Vet (35%), Ruwe Vezel (1%), Ruwe As (5,5%).

Toegevoegde voedingsmiddelen

Volgens de fabrikant zijn er geen toevogingen verwerkt in Orijen Regional Red hondensnacks.

Ander Merk?

Bent u in plaats van Orijen Regional Red hondensnacks op zoek naar ander voer voor uw hond dan kunt u kijken naar Orijen Black Angus Beef hondensnacks. Voor een compleet overzicht van al het voer van Orijen kijkt u op de merkpagina.

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie