Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X
Op werkdagen voor 14.00uur besteld, dezelfde dag verstuurd!
Eenvoudig bestellen

  • Kies uw product
  • Vul gegevens in
  • Reken veilig af

Riemen

Bent u op zoek naar een goede hondenriem? Dan bent u bij Brekz.nl aan het juiste adres. Zo zijn er hondentrainlijnen, kettinglijnen, looplijnen, politielijnen of de bekende Flexi Classic lijnen. Kijk gerust rond, voor meer informatie kunt u de teksten bij de producten raadplegen.
Lees meer..

Kies snel uw categorie

Hondenriemen

Bent u op zoek naar een goede, robuuste hondenriem? In ons ruime assortiment vindt u betaalbare en goede hondenlijnen en hondenriemen in alle soorten en maten. Of het nu om een Flexi rollijn, een leren hondenriem of een nylon hondentrainlijn gaat; bij Brekz vindt u voor elk wat wils. 

Een fijne, sterke hondenriem vergroot het plezier van het uitlaten van uw hond. Let u bij het bestellen dan ook op de specifieke eisen die u aan uw hondenlijn stelt. Wilt u bjivoorbeeld bewegingsvrijheid voor uw hond of juist niet? Voor het trainen van honden, het uitlaten in het donker of het 'handsfree' uitlaten van uw metgezel zijn verschillende riemen verkijgbaar. Kijkt u gerust rond, voor meer informatie kunt u de teksten bij de producten raadplegen of contact opnemen via onze klantenservice!

Let u bij het bestellen van uw hondenriemen op acties. Er zijn regelmatig aanbiedingen. 
 

Assortiment hondenriemen

Nylon hondenriemen

Met een nylon hondenlijn bent u altijd goed af. Voor zowel het dagelijks uitlaten van uw hond, als voor de hondensport; een hondenriemvan nylon is praktisch en robuust. Bij Brekz vindt u een ruim aanbod aan nylon hondenriemenpolitielijnen en nylon sliplijnen van verschillende merken. De hondenriemen en politielijnen zijn verkrijgbaar in verschillende lengten, breedten en kleuren.
 

Leren hondenriemen

In onze collectie Leren hondenriemen vindt u reguliere hondenlijnenpolitielijnen en korthouders. Daarnaast zijn er koppelriemen die u kunt gebruiken om twee honden aan één riem te laten lopen. Deze riemen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, breedtes en kleuren. Let op dat u bij het bestellen van een hondenriem voor een grotere hond kiest voor een bredere riem.
 

Overige hondenriemen

Zoekt u een Flexi hondenriem, een kettinglijn of lange looplijn, een hondentrainlijn of een politiehondenlijn? Deze vindt u onder Overige hondenriemen. Wanneer u uw hond ook regelmatig in het donker uitlaat, kunt u het beste kiezen voor een Flexi Giant L Neo met reflecterende naden. Vindt u het niet prettig om de hondenriem in uw hand te houden tijdens het wandelen, dan is het een optie om voor de Handsfree Doggy-Belt te gaan, die u aan uw middel kunt binden. Let bij aankoop van een Flexi Classic hondenriem op het kiezen van de juiste maat, passend bij het gewicht van de hond.
Voor meer informatie kunt u de teksten bij de producten raadplegen of contact opnemen via onze Klantenservice.
 

Op zoek naar andere hondenaccessoires?

Bent u op zoek naar andere honden toebehoren, kijkt u dan eens verder in ons uitgebreide assortiment Hondenaccessoires.