Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X
Op werkdagen voor 14.00uur besteld, dezelfde dag verstuurd!
Eenvoudig bestellen

  • Kies uw product
  • Vul gegevens in
  • Reken veilig af

Halsbanden

Bij Brekz.nl vindt u een breed assortiment aan de mooiste halsbanden. Alle halsbanden zijn verschillend in maat, soort, kleur, materiaal en prijsklasse. Onder aan de pagina vindt u meer uitleg over de verschillende categorieën hondenhalsbanden.
Lees meer..

Hondenhalsbanden

Bij ons vindt u een breed assortiment aan hondenhalsbanden. Honden die nog in de groei zijn krijgen een steeds dikkere nek waardoor een halsband met een vaste maat wellicht maar even mee gaat. Ook is het mogelijk dat uw hond het snel warm krijgt en dus gebaat is bij koeling tijdens het lopen. Door ons gevarieerde aantal producten vindt u bij ons altijd de beste aanbieding voor uw hond.

Assortiment hondenhalsbanden

U heeft in ons assortiment keuze uit verschillende soorten hondenhalsbanden. Vrijwel alle halsbanden zijn verkrijgbaar in verschillende maten, soorten, kleuren en prijsklasses. U heeft keuze uit verschillende materialen en daarnaast zijn verschillende halsbanden bedoelt voor specifieke problemen. Honden kunnen bijvoorbeeld veel trekken aan de lijn of in het donker slecht zichtbaar zijn. Hier vindt u een greep uit ons assortiment. Als u terug naar boven gaat ziet u ons volledige assortiment. 

Nylon

Bij ons vindt u een zeer uitgebreid assortiment aan nylon halsbanden. De halsbanden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en gaan lang mee! 

  • Heeft u een kleine hond dan is de Nylon Halsband S geschikt. De maten zijn ingedeeld van Xs tot Xl. Dus voor elke grootte zijn er halsbanden beschikbaar.
  • Heeft u een hond die nog moet groeien dan kunt u beter de verstelbare Beeztees Nylon Halsband kopen. Deze zijn overigens ook in andere kleuren verkrijgbaar zoals donkerbruin, stripes of blauw.

Leer

Een leren halsband geeft uw hond een stoere uitstraling. Door het zorgvuldig gekozen leer gaan deze halsbanden zeer lang mee! U heeft keuze uit verschillende maten en soorten halsbanden.

  • U kunt op onze website bijvoorbeeld een mooie zwart/grijze leren halsband voor uw hond bestellen. Deze is ook beschikbaar in andere kleuren.
  • Voor een halsband met mooie steentjes voor uw kleine hond kunt u kijken naar de Bruine Noppy halsband.
  • Voor leren halsbanden voor uw grote hond koopt u de leren halsband 70 cm. De leren halsband is er in verschillende maten en verkrijgbaar in Bruin en Zwart. Meet goed uw hond's nek op voordat u een maat besteld. Zo voorkomt u dat u een te kleine of te grote halsband koopt. 

Anti-trek

Wanneer u een hond heeft die veel trekt aan de riem zijn er twee soorten anti-trek halsbanden die u bij ons kunt kopen. Voor verschillende rassen hebben wij anti-trek halsbanden die helpen het trekken van uw hond te verminderen.

  • Heeft u bijvoorbeeld een labrador dan kunt u kijken naar de Dog Control Labrador L halsband. Zodra de hond begint met trekken duwt deze halsband de snuit van uw hond opzij waardoor het trekken stopt.We hebben deze halsbanden voor verschillende maten, aangegeven door een S/ M etc. en het soort hond waarvoor het gebruikt kan worden. 
  • Heeft u een boxer dan kunt u kijken naar de Gentle Walker L (Boxer). Ook deze halsbanden zijn ingedeeld in S,M, L en het soort hond die deze halsband zou passen.

Slip-halsbanden

U kunt bij ons ook terecht voor verschillende slip-halsbanden.


Lichthalsbanden

Wanneer u vaak 's avonds met uw hond loopt kunt u er voor kiezen om een lichtgevende honden halsband te kopen. Hiermee wordt uw hond snachts beter zichtbaar.


Iets anders nodig?

Bent u naast hondenhalsbanden ook nog op zoek naar andere accessoires voor uw hond, neem dan een kijken bij onze overige hondenaccessoires!