Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X
Op werkdagen voor 14.00uur besteld, dezelfde dag verstuurd!
Eenvoudig bestellen

 • Kies uw product
 • Vul gegevens in
 • Reken veilig af

Eukanuba Zalm & Rijst All Breeds hondenvoer

Eukanuba Zalm & Rijst All Breeds hondenvoer Vergroten
 • Verpakking
 • Aantal
 •  
 • 12 kg
 • € 49.95 (€ 4.16/kg)
  € 48.95 (€ 4.08/kg)
 •  
 • 2 x 12 kg
 • € 97.95 (€ 4.08/kg)
  € 95.95 (€ 4.00/kg) Meest verkocht
 •  

Eukanuba zalm & rijst all breeds hondenvoer is volledig voer voor volwassen honden van alle rassen. Gevuld met zalm, een belangrijke bron van omega-3. De voeding is uitstekend geschikt voor honden met een gevoelige huid en vacht.

Meer details

Eukanuba Zalm & Rijst All Breeds hondenvoer

Eukanuba Zalm & Rijst All Breeds hondenvoer is voor dat voor alle soorten honden geschikt is. Ondanks alle uiteenlopende soorten en rassen heeft elk type hond een gelijksoortige basis nodig. Dit voer helpt u uw hond daarin te voorzien. Het voer is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen om zo een zo goed mogelijk uitgebalanceerde voeding te kunnen geven. Door gebruik te maken van de 3D DentaDefense-technologie worden de tanden van uw hond sterk gehouden en wordt de vorming van tandsteen voorkomen.

Door het gebruik van zalm en rijst ontstaat er een rijke bron aan visolie en omega-3 en omega-6 vetzuren die zorgren voor een glanzende vacht bij uw hond. De aanwezige antioxidanten versterken tegelijkertijd de weerstand. Door het toevoegen van prebiotica en bietenpulp wordt de opname van voedingsstoffen en de spijsvertering verbeterd. Het voer bevat dierlijke eiwitten die de spieren sterk en soepel houden. Daarnaast zorgt de aanwezige calcium ervoor dat ook de botten sterk blijven. Bij Brekz kunt van verschillende soorten voer meerdere verpakkingen kopen waardoor u altijd goedkoop het beste voer voor uw hond koopt.

De houdbaarheid van Eukanuba Zalm & Rijst All Breeds hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).

Ingrediënten Eukanuba Zalm & Rijst All Breeds hondenvoer

Gedroogde Kip En Kalkoen, Zalm (14%,Een Natuurlijke Bron Van Visolie), Rijst (14%), Maïs, Sorghum, Gerst, Gedroogde Hele Eieren, Gedroogde Bietenpulp (2,6%), Maïsolie, Gehydroliseerde Dierlijke Eiwitten, Dierlijk Vet, Kaliumchloride, Natriumchloride, Natrium Hexametaphosphaat, Fructo-Oligosacchariden (0,26%), Calciumcarbonaat.

Analytische bestanddelen:

Eiwit 23,0%
Vetgehalte 14,0%
Omega-6-vetzuren 3,43%
Omega-3-vetzuren 0,92%
Ruwe as 6,20%
Ruwe celstof 2,30%
Calcium 0,95%
Fosfor 0,80%

 

Toegevoegde voedingsmiddelen:

Vitaminen:  Vitamine A: 40315IU/kg,  Vitamine D₃: 1338IU/kg,  Vitamine E: 224mg/kg,  β‐caroteen: 4,4mg/kg, Kopersulfaat‐pentahydraat: 44mg/kg, Kaliumjodide: 3,2mg/kg,   IJzersulfaat‐monohydraat: 585mg/kg,   Mangaansulfaat‐monohydraat: 44mg/kg, Mangaanoxide: 31mg/kg,   Zinkoxide: 203mg/kg.

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Eukanuba Zalm & Rijst All Breeds hondenvoer
Gewicht in KG Hoeveelheid voeding
  Gram
5 80 – 90
10 130 – 140
20 205 – 225
30 265 – 295
40 325 – 360
50 374 – 415

Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. Dit voer is lang genoeg houdbaar bij het aanbevolen gebruik.

Ander merk?

Bent u in plaats van Eukanuba Zalm & Rijst All Breeds hondenvoer op zoek naar ander voer voor uw hond dan kunt u kijken naar Eukanuba Adult Lam & Rijst Small/Medium Hondenvoer. Voor een compleet overzicht van al het voer van Eukanuba kijkt u op de merkpagina!

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie