Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X
Op werkdagen voor 14.00uur besteld, dezelfde dag verstuurd!
Eenvoudig bestellen

 • Kies uw product
 • Vul gegevens in
 • Reken veilig af

Almo Nature Classic Jelly met Kip 55 gr

Almo Nature Classic Jelly met Kip 55 gr Vergroten
 • Verpakking
 • Aantal
 •  
 • Per 24
 • € 17.95
 •  

Almo Nature Classic Jelly met Kip 55 gram is een hoogwaardige aanvullende voeding voor volwassen katten van alle rassen.

 • Zeer smakelijke aanvullende voeding;
 • Rijk aan heerlijke kipfilet
 • Vrij van chemische toevoegingen

Meer details

Almo Nature Classic Jelly met Kip

Almo Nature Classic in Jelly met Kip is nat kattenvoer in een pouch geschikt voor volwassen katten vanaf 1 jaar oud. Jonge katten zijn gebaat bij goede voeding. De kleine dieren zitten in de bloei van hun leven en de juiste voedingsstoffen zijn daarbij van levensbelang. Vooral het krijgen van natuurlijk voeding is daarbij belangrijk. Almo richt zich op het produceren van voeding die uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten bestaat. Zo komt het voer het dichtst in de buurt van het voedsel dat een kat in het wild ook zou eten. De kip die in het voer verwerkt zit is dusdanig natuurlijk dat het zelfs geschikt zou zijn voor menselijk consumptie. Het voer wordt aangeboden in de vorm van een gelei om zo de kans op de vorming van haarballen te verkleinen. Daarnaast zorgt gelei ervoor dat uw kat tegelijkertijd voldoende vocht binnenkrijgt. In het voer zit kip verwerkt dat afkomstig is van vrije uitloop kippen. Er is geen gebruik gemaakt van hormonen of antibiotica om de kippen te fokken. Er is uitsluitend natuurlijk kippenvlees in verwerkt.

Almo Nature Classic Jelly met Kip bestaat uitsluitend uit kip, sauzen en granen aangevuld met vitaminen. Alle producten van Almo worden uitsluitend met natuurlijke en hoogwaardige grondstoffen geproduceerd. Er worden geen chemische conserveringsmiddelen gebruikt. Daarnaast zijn er ook geen kleurstoffen gebruikt om het voer er beter uit te laten zien. Het voer is samengesteld uit 1 hoofdvoedingsmiddel dat op natuurlijke wijze in zijn eigen vocht gekookt is. Er is rijst toegevoegd maar dit bevat nooit meer dan 1% van de totale hoeveelheid van het voer. Door de natuurlijke ingrediënten heeft het voer een hoogstaande smaak en smullen vrijwel alle katten ervan.

U kunt Almo Nature Classic Cuisine Kipfilet en Kaas online goedkoop bij ons kopen.
 
De houdbaarheid van Almo Nature Classic Jelly met Kip staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).
 

Ingrediënten Almo Nature Classic Jelly met Kip

Kip 45%, kippenbouillon 53%, rijst 0,5%.

Analytische bestandsdelen

Vocht (86%), ruwe proteine (12%), ruw vet (0,5%), ruwe as (0,5%), ruwe vezels (1%).
 

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Almo Nature Classic Jelly met Kip

Gewicht van de kat in KG Hoeveelheid voer in gram
4 110

Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ander voer?

Bent u in plaats van Almo Nature Classic Jelly met Kip op zoek naar ander voer voor uw kat kijk dan eens naar Almo Nature Classic Cuisine Kipfilet en Kaas. Voor een volledig overzicht kunt u kijken bij al het natvoer van Almo.

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie