Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Whiskas Temptations rund Kattensnoep

60 gram
€ 1,59
€ 1,59
Per 2
€ 2,95
€ 2,95
Per 4
€ 5,25
€ 5,25
Per 8
€ 10,25
€ 10,25

Whiskas Temptations rund Kattensnoep is een heerlijke snack met rund en wordt gegeten door alle soorten katten.

  • Met smakelijke rund
  • Krokant van buiten, zachte kern
  • Handige versverpakking

Whiskas Temptations rund Kattensnoep

Whiskas Temptations rund Kattensnoep is een heerlijke snack met rund en wordt gegeten door alle soorten katten. Wilt u uw kat eens lekker verwennen? Dan hebt u aan Whiskas Temptations rund Kattensnoep een goeie! Het snoep is van buiten krokant en heeft van binnen een heerlijke zachte vulling. Dankzij de basis van smakelijk rund en de fijne textuur in de vorm van een kussentje, is dit snoepje onweerstaanbaar voor katten van alle soorten en leeftijden. Bovendien bevat het snoep diverse gezonde ingrediënten die bijdragen aan de gezondheid van uw kat, zoals eiwitextracten en mineralen. 

Bij Brekz kunt u het lekkerste kattensnoep eenvoudig online bestellen. Wilt u dit product nog voordeliger kopen? Maak gebruik van de voordeelverpakking of koop het product tijdens een van onze vele acties.

De houdbaarheid van Whiskas Temptations rund Kattensnoep staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies

Tot 15 stuks per dag. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ingrediënten Whiskas Temptations rund Kattensnoep

Plantaardige eiwitextracten, granen, vlees en dierlijke bijproducten (waarvan 4% rundvlees), oliën en vetten, mineralen, melk en bijproducten.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld Whiskas sticks? Kijk dan eens bij Whiskas Sticks voor de kat. Kijk voor een overzicht van al ons kattensnoep bij de merkenpagina.


4
4
4
4
4
4 / 5 (1)
19-04-2017
4
4
4
4
4
De poezen zijn er verzot op