Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Whiskas Temptations zalm Kattensnoep

Productinformatie
Per 5
€ 9,19 (€ 1,84/ct)
€ 9,19 (€ 1,84/ct)
Per 10
€ 17,49 (€ 1,75/ct)
€ 17,49 (€ 1,75/ct)

Whiskas Temptations zalm Kattensnoep is een heerlijke en onweerstaanbare traktatie voor uw geliefde kat, als beloning of kleine verwennerij.

  • Krokant en zacht
  • Heerlijk van smaak
  • Gezonde keuze

Meer informatie

Productinformatie Whiskas Temptations zalm Kattensnoep

Whiskas Temptations zalm Kattensnoep is een smakelijke en onweerstaanbare traktatie voor uw geliefde kat, als beloning of kleine verwennerij. De snoepjes zijn uitgevoerd in een soort kussenvorm. De buitenkant van het kattensnoepje is krokant en de binnenkant is zacht, waardoor uw kat steeds weer zal worden verrast. De specifieke keuze voor een snoepje met zalm-smaak is natuurlijk niet zomaar gemaakt. Katten zijn grote liefhebbers van vis, daarbij heeft zalm vele eigenschappen die bijdragen aan een goede gezondheid van uw kat. Het is dus geen enkel probleem om uw kat eens lekker te verwennen, maar houd wel rekening met de mate van activiteit van uw kat en overschrijd liever niet de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Wanneer u deze snoepjes ook graag aan uw kitten aan wilt bieden is het belangrijk dat hij of zij al gewend is aan vast voedsel. 

Whiskas Temptations zalm Kattensnoep is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en voedingsdeskundigen van WALTHAM. Whiskas staat daarmee garant voor een goede en gezonde keuze, waarbij u uw kat onbezorgd kunt verwennen. De verpakking van de kattensnoepjes is speciaal ontworpen om te zorgen voor een lange houdbaarheid.

  • Deze kattensnoepjes zijn krokant van buiten en zacht van binnen, heerlijk verrassend.
  • De vulling van zalm is vol van smaak en brengt goede voedingsstoffen met zich mee
  • Bijna eindeloos verwennen met maximaal 11 stuks per dag.
  • Een gezonde keuze, Whiskas werkt samen met dierenartsen en voedingsdeskundigen van WALTHAM.
  • De speciaal ontworpen verpakking zorgt ervoor dat de snoepjes lang vers blijven.
     

Bij Brekz kunt u het beste kattensnoep eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Whiskas Temptations zalm Kattensnoep tegen de scherpste prijzen of bekijk ons uitgebreide assortiment.

De houdbaarheid van Whiskas Temptations zalm Kattensnoep staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Ingrediënten Whiskas Temptations zalm Kattensnoep

Granen, vlees en dierlijke bijproducten, oliën en vetten, vis- en bijproducten (waarvan 4% zalm), mineralen, plantaardige bijproducten.
 

Voedingsadvies Whiskas Temptations zalm Kattensnoep

Let op: u mag Whiskas Temptations zalm Kattensnoep pas aan uw kitten aanbieden wanneer hij of zij gewend is aan vast voedsel.

Bij een gemiddelde mate van activiteit en bij een gezond gewicht mag u uw kat tot 11 snoepjes per dag aanbieden. U dient de hoofdmaaltijd overeenkomstig aan te passen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater voor uw kat. Bewaar de snoepjes op een droge plek en sluit de verpakking goed af. 
 

Niet gevonden wat u zocht?

Is Whiskas Temptations zalm Kattensnoep niet waar u naar op zoek was of is uw kat toe aan afwisseling? Kijk voor een andere verwennerij eens naar Whiskas Temptations Kip en Kaas kattensnoep. Ook kunt u voor andere kattensnoepjes van Whiskas terecht op de pagina Whiskas kattensnoep.


Reviews
4
4
4
4
4
4.8 / 5 (10)
24-04-2021
1
2
3
4
5
OVER ALGEMEEN HEEL GOED MAAR 2 WAREN BESCHADIGD 1 DEKSEL STUK ANDER DEKSEL PLUS POTJE STUK DE SNACKS LAGEN LOS IN DE XOOS. HET PAKKET WAS OVER MIJN POORT GEGOOID SAMEN MET KOELS POEZEN
OVER ALGEMEEN HEEL GOED MAAR 2 WAREN BESCHADIGD 1 DEKSEL STUK ANDER DEKSEL PLUS POTJE STUK DE SNACKS LAGEN LOS IN DE XOOS.
HET PAKKET WAS OVER MIJN POORT GEGOOID SAMEN MET KOELS POEZEN OVER ALGEMEEN HEEL GOED MAAR 2 WAREN BESCHADIGD 1 DEKSEL STUK ANDER DEKSEL PLUS POTJE STUK DE SNACKS LAGEN LOS IN DE XOOS.
HET PAKKET WAS OVER MIJN POORT GEGOOID SAMEN MET KOELS POEZEN
06-06-2018
1
2
3
4
5
De poesjes zijn er gek op. Het liefst eten ze het bakje in één keer leeg.
25-01-2018
1
2
3
4
5
Het was weer super en snelle service
27-12-2017
1
2
3
4
5
zou niet weten wat ik er over moet zeggen. Produkten zijn goed van jullie. Alleen als de chauffeurs het brengen mogen ze wel wat secuurder met het pakje omgaan vind ik......... En niet zo van een hoogte op de grond gooien. (is laatst gebeurd met het hondenvoer) Vandaar een ontbrekende ster.
07-05-2021
1
2
3
4
5
P’tite Patate, Poupée et Fashion Victim adorent!

Translate to English

19-01-2020
1
2
3
4
5
Unsere Katze liebt diese Knuspertaschen - egal welche Sorte, immer ein Katzenschmaus.

Translate to English

28-07-2018
1
2
3
4
5
Prima. Snelle levering en snelle afhandeling
20-01-2018
1
2
3
4
5
Produit que notre animal aime bien en récompense.

Translate to English

25-12-2017
1
2
3
4
5
Rapidité de l expédition du produit Rapport qualité prix Mon chat adore cette gourmandise et j en achete regulierement je lui en donne quand il rentre d une promenade c est une récompense pour lui Je l appelle il revient tout de suite car il sait su il aura sa friandise

Translate to English

02-12-2017
1
2
3
4
5
God service, hurtig levering

Translate to English