Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Supplementen kat

Al het extra's wat uw kat nodig kan hebben of wat u kan toevoegen om uw kat topfit te houden! Bij Brekz kunt u de beste supplementen voor katten goedkoop online bestellen.
Lees meer ..
Kies snel uw categorie
Maag en darm
Huid en Vacht
Snacks
Supplementen
Overige
Gewrichten en botten
Vitaminen en mineralen

Maag en darm

Huid en Vacht

Snacks

Supplementen

Overige

Gewrichten en botten

Vitaminen en mineralen

Maag en darm

Phytonics Clear Intestine - Voedingssupplement

Phytonics Clear Intestine - Voedingssupplement

Phytonics Clear Intestine - Voedingssupplement is een aanvullend voer dat de darmpassage ondersteunt en is geschikt voor honden, katten en paarden. Gebruik van het product heeft een ontspannende werking op de darmwand. Het kan daarom worden ingezet in gevallen van een te snelle of te trage darmpassage. Het supplement bevat prebiotica en ondersteunt de darmflora. Het is ook te gebruiken bij ophoping van zand in de darmen bij paarden. 

 • Te gebruiken bij te trage of te snelle darmwerking
 • Ontspannende werking op de darmwand
 • Bevat prebiotica
 • Helpt ook bij ophoping van zand in darmen bij paarden
 • Te gebruiken bij honden, katten en paarden

Bij Brekz kunt u de beste supplementen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Phytonics Clear Intestine - Voedingssupplement tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Gebruik en dosering Phytonics Clear Intestine - Voedingssupplement

Tenzij anders voorgeschreven de onderstaande dosering twee maal daags aanhouden.

Voedingstabel Phytonics Clear Intestine - Voedingssupplement

Dier Gewicht (in kg) Hoeveelheid supplement
Gram
Kat / hond tot 10 2,5
hond 10 - 25 5
hond vanaf 25 7,5
pony - 15
paard - 22,5


Toedienen door over het voer te doen. Droogvoer eerst nat maken om wegblazen van het poeder te voorkomen.

Effect kan variëren van enkele dagen in lichte gevallen en 1 tot 3 weken in zwaardere gevallen. Na 6 tot 8 weken een stopweek inlassen. Hervat de behandeling wanneer nodig; het product kan blijvend worden gegeven.

Ingrediënten Phytonics Clear Intestine - Voedingssupplement

Een verdunning van Magnesium phosphoricum, Magnesium citraat, Enterococcus faecium, Tormentil, MSM, Psyllium husk, Fructo Oligo Sachariden (FOS), Bentonite Montmorilloniet.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een diareeremmer voor uw hond of kat? Kijk dan eens bij Beaphar diareeremmer hond en kat.

https://www.brekz.nl/27695-home_default/phytonics-clear-intestine-voedingssupplement.jpg
23.95 2019/01/01
Ben er blij mee mijn hond was binnen een dag van de diarree af
31451
15295
Phytonics Clear Intestine - Voedingssupplement > Meer informatie
Verpakking Prijs
250 gram
€ 23,95
2 x 250 gram
€ 45,95
AA Laxulon voor hond en kat

AA Laxulon voor hond en kat

AA Laxulon voor hond en kat is een vloeibaar hulpmiddel ter preventie van obstipatieproblemen bij honden en katten. AA Laxulon helpt bij verstopping veroorzaakt door haarballen, massieve darminhoud, verzwakte darmwerking na operaties en ter bestrijding van bacteriële darminfecties. Lactulose behoort tot de groep van de zogenaamde osmotisch werkende laxantia (middelen ter preventie van obstipatie). In de dikke darm wordt lactulose omgezet in specifieke stoffen die de natuurlijke darmwerking stimuleren en reguleren met als gevolg de vorming van een natuurlijke, gezonde ontlasting.

Na toediening kan het enkele dagen duren voordat de gewenste laxerende werking optreedt. In sommige gevallen kan diarree ontstaan. Indien dit het geval is wordt aangeraden de dosering te verminderen. Lactulose heeft, voor zover bekend, geen interacties met andere geneesmiddelen. Indien diarree voortduurt kunt het beste contact opnemen met uw dierenarts. AA Laxulon is verpakt als een 125 ml bruine flacon, met een bijgeleverd 10 ml spuitje voor een eenvoudige, precieze dosering. 

Bij Brekz kunt u supplementen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu AA Laxulon voor hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Werkzame stoffen AA Laxulon voor hond en kat

Samenstelling: Bevat per ml siroop: 667 mg/ml lactulose.

Gebruik en dosering AA Laxulon voor hond en kat

Uitsluitend als orale toediening aan hond en kat, bij voorkeur in de ochtend. AA Laxulon kan worden gemengd met voer en/of drinkwater. U kunt de drank ook puur, met behulp van het bijgeleverde spuitje, rustig en voorzichtig in de bek spuiten. Op deze wijze verzekert u zichzelf van een volledige inname. Het bijgeleverde spuitje past gemakkelijk op de flacondop en zorgt voor een gemakkelijke en schone toediening. Na gebruik goed schoonmaken met kraanwater.

 • Dosering ter preventie van obstipatieproblemen: 3 ml per 5 kg lichaamsgewicht, 1 maal daags. 

 • Dosering ter ondersteuning bij de bestrijding van bacteriële darminfecties: 3 ml per 5 kg lichaamsgewicht, 3 maal daags.

AA Laxulon goed afgesloten bewaren op kamertemperatuur (15-25°C ) en buiten het bereik van kinderen. Na opening is AA Laxulon 2 maanden houdbaar. De vervaldatum staat op de verpakking vermeld.

Ander product?

Bent u op zoek naar een soortgelijk product? Kijk dan eens naar Laxanorm voor hond en kat. Voor al onze overige producten kunt u kijken in onze honden- en kattenapotheek.

https://www.brekz.nl/31716-home_default/aa-laxulon-voor-hond-en-kat.jpg
10.95 2019/01/01
33749
15979
AA Laxulon voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking Prijs
125 ml
€ 10,95
2 x 125 ml
€ 20,95
Diarsanyl Plus Pasta voor hond en kat

Diarsanyl Plus Pasta voor hond en kat

Diarsanyl Plus Pasta voor hond en kat draagt bij aan de vermindering van intestinale absorptiestoornissen bij honden en katten. De exclusieve formule met prebiotica, ondersteunt het natuurlijke evenwicht van de darmflora. De pasta is ook geschikt voor gebruik tijdens de daaropvolgende herstelperiode. Aangeraden wordt om voor gebruik uw dierenarts te raadplegen. Dit product beïnvloedt de gewoonlijk aanbevolen dagelijkse rantsoenen bij absorptiestoornissen niet.

Bij Brekz kunt u supplementen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Diarsanyl Plus Pasta voor hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Werkzame stoffen Diarsanyl Plus Pasta voor hond en kat

Samenstelling:
Gemakkelijk absorbeerbare koolhydraten (dextrose, lactose), elektrolyten (mineralen). 

Toevoegingsmiddelen: montmorilloniet, vanilline

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit (0,25%), ruwe celstof (0,25%), ruw vet (0,25%), ruwe as (21,5%), suikers (saccharose) 25%, vocht (15,5%), zoutzuuroplosbare as (13,5%), natrium (3,5%), kalium (0,5%).

Dosering en bewaring Diarsanyl Plus Pasta voor hond en kat

Orale toediening gedurende 3 dagen:

 • 2-7 kg: 2ml/dag in 2 toedieningen, ’s ochtends en ’s avonds 1 inkeping van de 10 ml doseerspuit.
 • 7-18 kg: 4 ml/dag in 2 toedieningen, ’s ochtends en ’s avonds 1 inkeping van 24 ml doseerspuit
 • 18-30 kg: 8 ml/dag in 2 toedieningen, ’s ochtends en ’s avonds 2 inkepingen van 24 ml doseerspuit
 • 30-60 kg: 20 ml/dag in 2 toedieningen, ’s ochtends en ’s avonds 1 inkeping van de 60 ml doseerspuit

Diarsanyl Plus Pasta koel en droog, buiten het bereik van kinderen bewaren (15-25⁰C). De houdbaarheid staat op de verpakking vermeld.

Ander product?

Bent u op zoek naar een soortgelijk product van Virbac? Kijk dan eens naar Virbac Enterogelan Pasta voor hond en kat. Voor alle overige supplementen kunt u in onze honden- en kattenapotheek kijken.

https://www.brekz.nl/31388-home_default/diarsanyl-plus-pasta-voor-hond-en-kat.jpg
9.95 2019/01/01
33785
16016
Diarsanyl Plus Pasta voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking Prijs
10 ml (kleine hond en katten)
€ 9,95
24 ml (middelgrote hond)
€ 15,95
2 x 24 ml
€ 29,95
Laxatract voor hond en kat

Laxatract voor hond en kat

Laxatract voor hond en kat is een voedingssupplement dat werkt ter ondersteuning bij obstipatieproblemen bij zowel honden als katten. Obstipatieproblemen kunnen bijvoorbeeld worden veroorzaakt door haarballen, massieve darminhoud en/of hypoactiviteit. Het middel kan tevens worden gebruikt als aanvullend voedingsmiddel bij het bestrijden van bacteriële darminfecties. 

Laxatract voor hond en kat kan zowel worden gemengd met het voer of drinkwater van uw dier. Daarnaast kan het met het bijgeleverde spuitje simpelweg in de bek worden gespoten. Laxatract werkt ter stimulering van de darmpassage. Daarnaast helpt het bij het bewerkstelligen van een zachtere darminhoud. 

Raadpleeg voor gebruik altijd eerst het gebruiksadvies.


Bij Brekz kunt u Laxatract voor hond en kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu diergeneesmiddelen tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
     

Ingrediënten Laxatract voor hond en kat

Samenstelling:
667 mg lactulose (per ml siroop).
     

Voedingsadvies Laxatracht voor hond en kat

Toedieningswijze: 
Oraal toedienen, bij voorkeur 's ochtends. Het middel kan worden vermengd met het drinkwater of voer. Met het bijgeleverde spuitje kan het middel direct in de bek worden gespoten. 

Dosering bij obstipatieproblemen: 
3 milliliter per 5 kilogram lichaamsgewicht per dag. 

Dosering bij aanvulling bij bacteriële darminfecties:
3 milliliter per 5 kilogram lichaamsgewicht, 3 keer per dag. 

Het kan enkele dagen duren voordat het middel effect heeft. Voor zover bekend is heeft Lactulose geen interacties met andere geneesmiddelen. Sluit het middel goed af en bewaar het op een droge en koele (15-25°C ) plek en sluit het goed af. In sommige gevallen kan dit geneesmiddel diarree veroorzaken. Verminder in die gevallen de dosering.
     

Ander product?

Bent u op zoek naar een ander geneesmiddel dan Laxatract voor hond en kat? Kijkt u dan eens op onze hondengeneesmiddelen- of kattengeneesmiddelen pagina.

https://www.brekz.nl/31124-home_default/laxatract-voor-hond-en-kat.jpg
11.95 2019/01/01
Super spul voor de hond
Ben niet blij met dpd
33765
15996
Laxatract voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking Prijs
120 ml
€ 11,95
2 x 120 ml
€ 22,95

Huid en Vacht

Redonyl Ultra 150 mg - Voedingssupplement hond en kat

Redonyl Ultra 150 mg - Voedingssupplement hond en kat

Redonyl Ultra 150 mg - Voedingssupplement hond is een aanvullend voer voor honden en katten die last hebben van een gevoelige, geprikkelde huid. Het product wordt ingezet om de huidfunctie van honden en katten met deze huidproblemen te ondersteunen. Het is ook geschikt bij overmatige haaruitval. De toegevoegde stoffen hebben een kalmerende werking op de huid en verminderen reacties van de huid. Het middel is geschikt voor zowel honden als katten.

 • Ondersteunt het herstellend vermogen van de huid
 • Met vitamines voor een betere huidconditie
 • Werkt kalmerend op de huid
 • Reguleren van overmatige haaruitval
 • Geschikt voor zowel honden als katten

Bij Brekz kunt u de beste voedingssupplementen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Redonyl Ultra 150 mg - Voedingssupplement hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Dosering en gebruik

De capsule kan op een aantal manieren gegeven worden, namelijk:

 • Capsule openmaken, de inhoud mengen met de voeding
 • Capsule openmaken, de inhoud toedienen in de bek
 • Capsule volledig laten inslikken

Voor de juiste dosering voor uw huisdier kunt u kijken in de onderstaande voedingstabel.

Voedingstabel Redonyl Ultra 150 mg - Voedingssupplement hond en kat

Gewicht van de hond/kat (kg) Aantal capsules
Dagelijks
13-19 1
20-35 2
>35 3

 

Ingrediënten Redonyl Ultra 150 mg - Voedingssupplement hond en kat

PEA-um, Biotine en essentiële vetzuren (GLA, EPA en DHA).

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een aanvullende voeding met Omega vetzuren? Kijk dan eens bij onze Grau Omega Skin Care - Lotion.

https://www.brekz.nl/27682-home_default/redonyl-ultra-voor-hond-en-kat.jpg
32.95 2019/01/01
31437
15280
Redonyl Ultra 150 mg - Voedingssupplement hond en kat > Meer informatie
Verpakking Prijs
60 capsules
€ 32,95
120 capsules
€ 62,95
Virbac Megaderm Monodosering - hond & kat tot 10 kg/ 28 zakjes

Virbac Megaderm Monodosering tot 10 kg

Virbac Megaderm Monodosering tot 10 kg is een smakelijke aanvulling en bevordert de huid en vacht van honden en katten tot 10 kg. Het bevat de kwalitatief hoogwaardige essentiële vetzuren (EVZ) omega 6 (ω6) en omega 3 (ω3). De geconcentreerde formulering en de optimale 5:1 verhouding van de essentiële vetzuren in Virbac Megaderm zorgen voor een juiste dagelijkse hoeveelheid ten behoeve van een gezonde huid en vacht. Daarnaast ondersteunt dit supplement het afweersysteem van uw huisdier.

Bij Brekz kunt u supplementen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Virbac Megaderm Monodosering tot 10 kg tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Gebruik van Virbac Megaderm Monodosering tot 10 kg

Aanbevolen hoeveelheid Virbac Megaderm voor hond en kat < 10 kg:
Megaderm monodosering wordt oraal gegeven.

 • 1 zakje per dag bij huidproblemen
 • 1 zakje per 2 dagen voor het onderhouden van een gezonde huid en vacht

Het wordt aanbevolen om Virbac Megaderm gedurende minimaal 8 weken te verstrekken.
De houdbaarheid van Virbac Megaderm Monodosering tot 10 kg staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Een verpakking bevat 28 zakjes.

Ander product?

Zoekt u dit product voor honden vanaf 10 kg? Kijk dan eens naar Virbac Megaderm Monodosering vanaf 10 kg. Voor een andere soort voedingssupplement ter bevordering van huid en vacht kunt u kijken naar Renkse Golddust Huid & Vacht.

https://www.brekz.nl/29707-home_default/virbac-megaderm-monodosering-hond-kat-tot-10-kg-28-zakjes.jpg
12.95 2019/01/01
33227
15816
Virbac Megaderm Monodosering - hond & kat tot 10 kg/ 28 zakjes > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 12,95
Per 2
€ 24,95

Snacks

Biofood Relax Tabletten voor de hond en kat

Biofood Relax Tabletten voor de hond en kat

Biofood Relax Tabletten voor de hond en kat zijn rustgevende gistsnoepjes die u zowel aan uw hond als aan uw kat kunt geven. De snoepjes bevatten valeriaan, passiebloem en een anti-stress kruidenmix. Deze stoffen hebben een rustgevende werking en zorgen ervoor dat uw dier tijdens vuurwerk, onweer of dierenartsbezoek kalm blijft. De snoepjes zijn daarnaast ook erg gezond, omdat ze veel vitaminen en mineralen bevatten die zorgen voor een gezonde huid en vacht. De toevoeging van zeewier en kruiden zorgt voor een betere darmwerking. Verder bevatten de tabletten alleen natuurlijke antioxidanten en geen chemische toevoegingen. 

 • Rustgevende snoepjes
 • Voor hond en kat
 • Vermindert angst en stress
 • Houdt huid en vacht gezond
 • Verbetert darmwerking
 • Met natuurlijke antioxidanten
 • Zonder chemische toevoegingen

Bij Brekz kunt u verschillende soorten rustgevende producten voor uw dier gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Koop bijvoorbeeld Biofood Relax Tabletten voor de hond en kat per 100 stuks met zeer snelle levering!

De houdbaarheid van de tabletten staat op de verpakking vermeld.

Voedingsadvies Biofood Relax Tabletten voor de hond en kat

In onderstaande tabel ziet u hoeveel tabletten u uw dier per dag mag geven per 10 kg lichaamsgewicht.
 

Dier Aantal stuks
Volwassen hond Min. 2 - max. 6 per dag per 10 kg lichaamsgewicht
Puppy 2 - 3 per dag per 10 kg lichaamsgewicht
Volwassen kat 2 - 6 per dag per 10 kg lichaamsgewicht
Kitten 2 - 3 per dag per 10 kg lichaamsgewicht


Ingrediënten Biofood Relax Tabletten voor de hond en kat

Samenstelling
Wei, rijst, melkpoeder, gist, dextrose, valeriaan (3,33%) en passiebloem (3,33%). 

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (9,91%), ruw vet (2,61%), ruwe celstof (0,24%), ruwe as (6,28%) en vocht (6,93%).

Toegevoegde voedingsstoffen
Vitamine A (131.261 IE/kg), vitamine B-complex (69,28 mg/kg), vitamine D3 (13.126,08 IE/kg) en vitamine E (285,01 mg/kg). 

Ander rustgevend product voor uw dier?

Bij ons kunt u ook Sanal Relax voor hond, kat en konijn bestellen om uw dier rustig te houden. Voor uw kat bestelt u Beaphar No Stress Spot On Kat met kalmerende druppels en voor uw hond kunt u ook kiezen voor de rustgevende Adaptil Tabletten voor de hond. Bekijk ook ons gehele aanbod aan rustgevende producten voor honden en katten

https://www.brekz.nl/26693-home_default/biofood-relax-tabletten-voor-de-hond-en-kat.jpg
3.95 2019/01/01
houdt de kat goed rustig in de wagen en op show
Na een aantal dagen het te hebben gegeven hadden we wat resultaat
29921
14917
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per verpakking
€ 3,95

Supplementen

Beaphar Algolith Zeewier hond en kat

Beaphar Algolith Zeewier hond en kat

Beaphar Algolith Zeewier hond en kat is een aanvullende voeding bedoeld om de algehele gezondheid van uw huisdier te verbeteren en is geschikt voor honden, katten, vogels en knaagdieren. Dit aanvullende diervoeder is op basis van zee-algenmeel en wordt onder natuurlijke omstandigheden vervaardigd. Het bevat onder meer een relatief hoog percentage sporenelementen zoals jodium en vitaminen. Daardoor heeft het een gunstige werking op alle lichaamsfuncties en draagt het bij aan de algehele gezondheid van uw huisdier. Verschil zult u onder andere merken aan de conditie van het haar, de veren of de huid. Ook versterkt het product de natuurlijke kleur van de haren, veren of ogen. Het middel kan worden gemengd door het dagelijkse voer van uw huisdier.

 • Natuurlijke aanvullende voeding voor het verbeteren van de algehele gezondheid van uw huisdier
 • Op basis van zee-algenmeel, een natuurlijk product
 • Heeft een gunstige uitwerking op de huid, de vacht en bij vogels de veren
 • Versterkt de natuurlijke kleur van haren, ogen of veren
 • Eenvoudig toe te dienen door het product te mengen in het dagelijkse voer

Bij Brekz kunt u de beste supplementen voor uw huisdier eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar Algolith Zeewier hond en kat tegen de scherpste prijzen.

De houdbaarheid van Beaphar Algolith Zeewier hond en kat staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Beaphar Algolith Zeewier hond en kat

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingstabel Beaphar Algolith Zeewier hond en kat

Gewicht van de kat (kg) Dosering
Kleine hond 1 theelepel
Middelgrote hond 2 theelepels
Grote hond 1 eetlepel
Kat en konijn 0,5 - 1 theelepel
Cavia 0,5 theelepel
Hamster 1 mespuntje
Vogel 1 - 2 mespuntjes per 100 gr voer


Ingrediënten Beaphar Algolith Zeewier hond en kat

Gedroogd zeewier. Bevat natuurlijke mineralen.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (9,5%), ruw vet (0,7%), ruwe celstof (5,5%), ruwe as (28%), vocht (8%), calcium (1,4%), fosfor (0,3%), natrium (3,3%), magnesium (0,7%), kalium (7,3%). 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een aanvullende voeding voor gezonde gewrichten? Kijk dan eens bij Hokamix Gewricht+ voor honden. Een overzicht van al onze supplementen vindt u hier.

Beaphar
https://www.brekz.nl/24067-home_default/algolith.jpg
7.15 2019/01/01
Makkelijk in gebruik en goede aanvulling voor het voer
Goed voor de vacht. Na gebruik zichtbaar resultaat.
De vacht blijft mooi van keur,het wit blijf wit en de donkere vlekken blijven donker. Mede hierdoor is haar neus ook helemaal zwart geworden.
We gaan het eens proberen en zien wel of het goed is
Goed voor vacht bij mijn hond en kat.
843
486
> Meer informatie
Verpakking Prijs
500 gram
€ 7,15
2 x 500 gram
€ 13,95
Vétoquinol Care Enisyl-F - Voedingssupplement

Vétoquinol Care Enisyl-F - Voedingssupplement

Vétoquinol Care Enisyl-F - Voedingssupplement is een smakelijke pasta voor het verhogen van de weerstand en is geschikt voor katten en kittens. Bijna alle katten zijn ooit besmet geweest met FHV-1, ofwel niesziekte. Katten kunnen gemakkelijk worden besmet door hun moeder. Om uw katten of kittens een hogere weerstand te geven zijn ze beter beschermd tegen de vervelende ziekte. Dit voedingssupplement gebruikt daarvoor onder meer het aminozuur L-Lysine en is voorzien van een smakelijke vissmaak. Het product komt in een handig pompje.

 • Helpt weerstand verhogend bij katten en kittens 
 • Verkleint de kans op niesziekte
 • Smakelijke pasta met vissmaak
 • Handig pompje

Bij Brekz kunt u de beste supplementen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Vétoquinol Care Enisyl-F - Voedingssupplement tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Gebruik en dosering

U kunt de pasta direct toedienen in de bek of mengen door het dagelijkse voer. Bij niet accepteren kunt u de pasta op de poot aanbrengen, zodat hij het altijd binnen krijgt. 

Voedingstabel Vétoquinol Care Enisyl-F - Voedingssupplement

Dier Hoeveelheid
Aantal x dag / ml
Kittens 2x 1-2 ml
Katten 2x 1 ml

(1x pompen staat gelijk aan 1 ml)


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld naar een supplement tegen huidaandoeningen en overmatig haarverlies? Kijk dan eens bij onze Redonyl Ultra 150 mg - Voedingssupplement hond en kat.

https://www.brekz.nl/27699-home_default/vetoquinol-care-enisyl-f-voedingssupplement.jpg
20.95 2019/01/01
Makkelijk in gebruik door het pompje!
ik gebruik het voor mijn kat voor meer weerstand. Het wordt helemaal opgegeten.
31459
15299
Vétoquinol Care Enisyl-F - Voedingssupplement > Meer informatie
Verpakking Prijs
100 ml
€ 20,95
2 x 100 ml
€ 39,95
Virbac Telizen 50 mg S – Voedingssupplement

Gebruiksaanwijzing Virbac Telizen 50 mg S

 • Katten:                      2x daags een halve tablet Telizen S
 • Honden < 10 kg:        2x daags een halve tablet Telizen S
https://www.brekz.nl/27732-home_default/virbac-telizen-voedingssupplement.jpg
20.95 2019/01/01
Twee maanden tot het goed werkt. Tot nu toe zie ik al verandering. Hopelijk gaat de verhuizing en het introduceren met een andere kat hierdoor soepeler!
Poes krijgt dit omdat ze voor 2 van onze katers bang is. Ze krijgt het nu 2 weken samen met zylkene en Bach druppels. Ze is echt een stuk minder nerveus geworden, er is nu meer harmonie u huis.
31477
15315
Virbac Telizen 50 mg S – Voedingssupplement > Meer informatie
Verpakking Prijs
30 tabletten
€ 20,95
60 Tabletten
€ 40,95
Virbac Nutribound Kat 150ml – Voedingssupplement

Virbac Nutribound Kat 150ml – Voedingssupplement

Virbac Nutribound Kat 150ml – Voedingssupplement is een smakelijke prebiotische drink ter ondersteuning van de gezondheid na operatie of ziekte. Dit supplement is speciaal ontwikkeld voor katten en biedt de nodige ondersteuning bij het herstel van uw huisdier. Het heeft een vloeibare vorm waardoor het makkelijk is in gebruik en hoeft bovendien niet te worden verdund. Het smakelijke supplement zit boordevol nutrienten zoals aminozuren, Omega-3 en -6 vetzuren, prebiotica en vitaminen. Het stimuleert de de eetlust en de behoefte aan vocht. Nutribound Kat is vrij van kunstmatige conserveermiddelen of kleurstoffen.

 • Helpt katten bij het herstel na operatie of ziekte
 • Smakelijke drink in handige vloeibare vorm
 • Rijk aan Omega-3 en Omega-6 vetzuren
 • Stimuleert vocht- en voedselopname
 • Vrij van kunstmatige conserveermiddelen en kleurstoffen

Bij Brekz kunt u de beste voedingssupplementen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Virbac Nutribound Kat 150ml – Voedingssupplement tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Virbac Nutribound Kat 150ml – Voedingssupplement staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Gebruiksaanwijzing Virbac Nutribound Kat 150ml – Voedingssupplement

Nutribound kan vanaf de eerste uren van het herstel toegediend worden om zeker te zijn van voldoende rehydratatie en aanvoer van essentiele voedingsstoffen. Na uiterlijk 48 uur met hernieuwde voedselinname starten. Daarna 's morgens voor of tijdens het eten naast de gebruikelijke voeding toedienen. Het supplement kan puur gegeven worden, aangelengd worden met water of direct over het voer gedaan worden. Bij weigeren kunt u het eventueel direct met een spuitje in de bek ingeven. 

Serveren op kamertemperatuur. Na opening tot 7 dagen gekoeld houdbaar.


Voedingstabel Virbac Nutribound Kat 150ml – Voedingssupplement

Lichaamsgewicht van de kat (kg) Aanbevolen dosering
ml per dag
< 10 15 - 30
10 - 20 30 - 50
> 20 50 - 70


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een ander middel ter verhoging van de weerstand van uw kitten of kat? Kijk eens bij ons Vetoquinol Care Enisyl-F Voedingssupplement.

https://www.brekz.nl/27726-home_default/virbac-nutribound-kat-3x150ml-voedingssupplement.jpg
20.95 2019/01/01
31479
15317
Virbac Nutribound Kat 3x150ml – Voedingssupplement > Meer informatie
Verpakking Prijs
150 ml
€ 9,69
3 x 150 ml
€ 20,95
6 x 150 ml
€ 38,95
PhytoTreat Tukal Extra voor honden en katten

PhytoTreat Tukal-Extra

PhytoTreat Tukal-Extra is een voedingssupplement voor honden en katten dat bestaat uit kalium (als kaliumgluconaat) gemengd in een smakelijke drager. Dit voedingssupplement draagt bij aan een optimale kaliumbalans en ondersteunt de nierfunctie. Nieren zijn belangrijke organen. Zij zuiveren het bloed van afvalstoffen en regelen de elektrolyten en mineralen in het bloed. Als de nieren niet meer goed functioneren kan dat erg schadelijk zijn voor uw huisdier. Kalium is een mineraal dat daarnaast ook betrokken is bij het regelen van de vochtbalans en de bloeddruk in het lichaam, omdat dit het bloeddruk-verhogende effect van natrium tegenwerkt. Daarnaast zorgt kalium ervoor dat zenuwprikkels goed geleid worden en de spieren in het lichaam zich juist samentrekken. 

Bij Brekz kunt u supplementen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu PhytoTreat Tukal-Extra tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.


Gebruik en bewaring PhytoTreat Tukal-Extra

Een afgestreken maatschepje per 3kg lichaamsgewicht tweemaal per dag over het voer strooien. Het maatschepje van 1ml komt overeen met ongeveer 0,6 gram Tukal- Extra en 0,3 gram kaliumgluconaat. De dosering komt overeen met ongeveer 200 mg kaliumgluconaat per kg lichaamsgewicht per dag. Een pot is genoeg voor ongeveer 90 dagdoseringen (3 maanden) bij een kat van 4,5kg). Overschrijd de aanbevolen dagelijkse dosering niet. Neem een maximale gebruiksduur van 6 maanden in acht, tenzij de dierenarts anders voorschrijft. 
Bewaring bij kamertemperatuur (15-25°C), droog en niet in de zon. Buiten bereik van kinderen houden.


Niet gebruiken bij bekende overgevoeligheid voor één van de bestanddelen. Raadpleeg uw dierenarts voor gebruik indien er mogelijk sprake is van een verhoogde kaliumspiegel en bij hart- of nierproblemen. Stel altijd voldoende water ter beschikking aan uw huisdier.


Samenstelling PhytoTreat Tukal-Extra

Kalium (als kaliumgluconaat, 50,1 g), vitamine A (650 IE), vitamine D3 (65 IE), taurine (43,7 mg), vitamine E (6,5 mg), zink (als zinkoxide, 2,8 mg), koper (als koper(II)sulfaat pentahydraat, 0,4 mg), jodium (als calciumjodaat, watervrij, 87 µg), seleen (als natriumseleniet, 9 µg). smaak- (garnaal, tonijn en haring) en vulstoffen (cellulose)

Ander product?


Bent u op zoek naar groenten ter aanvulling van vers vleesvoeding? Kijk dan naar Grau Gedroogde Groentemix. Voor het totale aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze supplementen.

https://www.brekz.nl/28457-home_default/phytotreat-tukal-extra-voor-honden-en-katten.jpg
27.95 2019/01/01
32568
15598
PhytoTreat Tukal Extra voor honden en katten > Meer informatie
Verpakking Prijs
175 gram
€ 27,95
2 x 175 gram
€ 52,95
Protexin Pro-Soluble 150 gram – Hond en kat

Protexin Pro-Soluble

Protexin Pro-Soluble is een oplosbare voedingssupplement die de spijsvertering van uw huisdier helpt te stimuleren. De goede probiotische bacteriën in Protexin komen van nature voor in het darmstelsel van uw hond, kat of knaagdier. Deze goede bacteriën bevorderen een sterke afweer tegen ongewenste micro-organismen. Dit supplement kan dagelijkse worden gebruikt ter ondersteuning van de gezondheid van uw huisdier en ter bevordering van een gezonde spijsvertering. Gebruik Protexin Pro-Soluble ter verbetering van de gezondheid en conditie van uw huisdier, bij dunne ontlasting, stress of ter ondersteuning tijdens een antibioticumkuur.

Bij Brekz kunt u voedingssupplementen van Protexin goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Protexin Pro-Soluble tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Dosering en bewaring Protexin Pro-Soluble:

1 maatschepje is ca. 2 g.

 • Kleine honden: 2 gram (1 afgestreken maatschepje) toevoegen aan de dagelijkse voeding of vers drinkwater
 • Grote honden: 4 gram (2 afgestreken maatschepjes) toevoegen aan de dagelijkse voeding of vers drinkwater
 • Katten: 1-2 gram ½ - 1 afgestreken maatschepje
 • Konijnen: 0,5 gram - ½ maatschepje

Protexin Pro-Soluble dient u droog te bewaren op kamertemperatuur, buiten het bereik van de zon. De houdbaarheid van Protexin Pro-Soluble staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Samenstelling Protexin Pro-Soluble

Samenstelling: Dextrose, darmflorastabilisatoren, probioticum, enterococcus faecium.

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit: 5%, Ruwe celstof: <1%, Ruwe oliën en vetten: <1%, Ruwe as: 9%

Ander product?

Zoekt u een soortgelijk product van Protexin in de vorm van capsules? Probeer dan eens Protexin Synbiotic D-C Capules. Voor andere supplementen kunt u kijken op de pagina met al onze voedingssupplementen voor honden.

https://www.brekz.nl/28724-home_default/protexin-pro-soluble-150-gram-hond-en-kat.jpg
29.95 2019/01/01
32664
15624
Protexin Pro-Soluble 150 gram – Hond en kat > Meer informatie
Verpakking Prijs
150 gram
€ 29,95
2 x 150 gram
€ 56,95
Protexin Synbiotic D-C Capsules - Hond en Kat

Protexin Synbiotic D-C Capsules

Protexin Synbiotic D-C Capsules is een voedingssupplement met probiotische bacteriën. Dit zijn goede bacteriën die van nature voorkomen in een gezonde darmflora. Een gezonde darmflora is belangrijk voor een optimale werking van de spijsvertering. Probiotica verbetert de verteringsprocessen en stimuleren de weerstand van uw huisdier.

Bij Brekz kunt u voedingssupplementen van Protexin goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Protexin Synbiotic D-C Capsules tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Dosering en bewaring Protexin Synbiotic D-C Capsules

Dagelijks 1 capsule of een door de dierenarts voorgeschreven dosering. Capsules in zijn geheel geven of gemalen over het voer of aan het drinkwater toevoegen. 
Protexin droog en koel bewaren op kamertemperatuur. Voorkom blootstelling aan de zon.
De houdbaarheid van Protexin Synbiotic D-C Capsules staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Samenstelling Protexin Synbiotic D-C Capsules

Zoötechnische Additieven - Protexin probioticum, Enterococcus faecium (DSM 10663 / NCIMB 10415) 4b1707
1 x 1013 CFU / kg; 2 x 109 CFU / capsule

Technologische additieven Preplex® prebioticum - Acacia (Arabische gom)
Samenstelling Preplex® prebioticum -  (Fructo-oligosaccharide), Gelatine capsule, Magnesium stearaat

Analytische bestanddelen Ruw eiwit: 3%, Ruwe celstof: <1%, Ruwe oliën en vetten: <1%,
Ruwe as: 2%

Ander product?

Zoekt u een soortgelijk product van Protexin in poedervorm? Kijk dan eens naar Protexin Pro-Soluble. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze voedingssupplementen voor honden.

https://www.brekz.nl/28725-home_default/protexin-synbiotic-d-c-capsules-hond-en-kat.jpg
30.95 2019/01/01
Snelle bezorging, prijs goed
32666
15625
Protexin Synbiotic D-C Capsules - Hond en Kat > Meer informatie
Verpakking Prijs
50 stuks
€ 30,95
2 x 50 stuks
€ 58,95
Virbac Nutri-Plus Gel voor de kat

Virbac Nutri-Plus Gel Kat

Virbac Nutri-Plus Gel Kat is een energierijke bron in combinatie met vitaminen, sporenelementen en zeer makkelijk verteerbare bestanddelen. Het is specifiek samengesteld om uw actieve kat te ondersteunen tijdens intensieve lichamelijke inspanningen of in geval van speciale situaties die veel energie vereisen, zoals herstel, opgroeiende jonge dieren en drachtige en lacterende poezen. Nutri-Plus Gel wordt zeer goed geaccepteerd en is daardoor eenvoudig te gebruiken. Het kan uw huisdier helpen in geval van verminderde eetlust en de herstelperiode ondersteunen.

Bij Brekz kunt u supplementen voor katten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Virbac Nutri-Plus Gel Kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Virbac Nutri-Plus Gel Kat

Samenstelling 
Glucosestroop, Sojaolie, Visolie, Glucose molasse, Gehydrolyseerde dierlijke eiwitten
(rund en varken), Magnesiumsulfaat heptahydraat.

Toevoegingsmiddelen (per kg)
Vitamines
3a672b Vitamine A: 35 443 IE; E671 Vitamine D3: 3766 IE;
3a700 Vitamine E: 1 100 IE; 3a831 Taurine: 1428 mg; 3a315 Niacinamide: 400 mg;
3a841 CalciumD-panpotenaat: 350 mg; 3a831 Vitamine B6: 200 mg;
3a831 Vitamine B12: 0,42 mg

Sporenelementen
E5 Mangaan (Mangaansulfaat, monohydraat): 550 mg ; E1 IJzer
(Ferrochelate van glycine, hydraat): 420 mg.
2 theelepels (ongeveer 12g) Nutri-Plus Cat levert 45,2 IE van vitamine D3, 2,2 mg mangaan
en 1,1 mg ijzer per 5 kg lichaamsgewicht.

Analytische bestanddelen
Ruwe oliën & vetten (31,4%), Omega 6 (14,6%), Ruwe celstof (2,6%), Ruwe as (2,4%),
Omega 3 (2,3%), Ruw eiwit (1,2%), Kalium (0,06%), Calcium (0,03%), Magnesium (0,02%),
Mangaan (0,02%), IJzer (0,01%), Fosfor (0,004%), Vocht (14,4%).
Energiewaarde 18,4 MJ/kg

Gebruiksaanwijzing Virbac Nutri-Plus Gel Kat

1 theelepel (ongeveer 6 g) Nutri-Plus Gel per 5 kg lichaamsgewicht, 2x per dag. Om het toedienen te vereenvoudigen, geeft u eerst een kleine hoeveelheid in de bek van uw huisdier, waarna u vervolgens de aanbevolen hoeveelheid geeft. Nutri-Plus Gel kan direct in de bek worden gegeven met een spuit of kan gemengd worden met het dagelijks voer. Nutri-Plus kan worden gegeven totdat het dier beter is of tijdens een periode van lichamelijke inspanning. Aangeraden wordt om vóór gebruik of vóór verlenging van de gebruiksduur uw dierenarts te raadplegen. Zorg dat uw kat altijd voldoende drinkwater heeft. De houdbaarheid staat op de verpakking vermeld.

Ander product?

Zoekt u dit product voor uw hond? Kijk dan naar Virbac Nutri-Plus Gel Hond & Kat. Voor het totale aanbod kunt u kijken op de pagina met alle supplementen voor katten.

https://www.brekz.nl/29674-home_default/virbac-nutri-plus-gel-voor-de-kat.jpg
10.95 2019/01/01
33233
15822
Virbac Nutri-Plus Gel voor de kat > Meer informatie
Verpakking Prijs
70,9 gram
€ 10,95
2 x 70,9 gram
€ 19,95
Virbac Pronefra voor hond en kat

Virbac Pronefra Hond en Kat

Virbac Pronefra Hond en Kat is ter ondersteuning van de nierfunctie bij chronische nierinsufficiëntie bij de hond en kat. Het is zeer smakelijk en is gebaseerd op de samenwerking van 5 ingrediënten. Calciumcarbonaat en magnesiumcarbonaat binden fosfor in het maagdarmkanaal en verminderen daardoor de beschikbaarheid van fosfor vanuit de voeding. Chitosan zorgt voor de binding van ureumtoxinen in het maagdarmkanaal. De polysacchariden van de astragalus helpen de normale nierstructuur te onderhouden door de progressie van fibrosering te verminderen. De mariene oligopeptiden dragen bij aan het behoud van een goede bloeddruk. 

Bij Brekz kunt u supplementen voor honden en katten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Virbac Pronefra Hond en Kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Samenstelling Virbac Pronefra Hond en Kat

Bevat astragalus 9,5%, vlees en dierlijke bijproducten (gevogelte), calciumcarbonaat 3,57%, viseiwithydrolysaat 1,9%, magnesiumcarbonaat 0,95%, chitosan 0,95% en glyceriden.

Additieven per kg (technische additieven): Butyl HydroxyTolueen (BHT), E 321 (1b): 190 mg*; Polyoxyetheen-20- sorbitaan-mono-oleaat, E 433 (1): 4 800 mg. * 1 ml Pronefra bevat ongeveer 0,02 mg BHT.

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit 7,9%, ruwe olie en vetten 72,3%, ruwe as 4,8%, ruwe celstof 0%, calcium 1,39%, magnesium 0,27%, fosfor 0,13%, kalium 0,19% en natrium 0,19%.

Toediening en bewaring Virbac Pronefra Hond en Kat

Het flesje goed schudden voor gebruik. Een lichte neerslag is normaal.

 • Kat: 1 ml/4 kg
 • Hond: 1 ml/5 kg

Geef de dosering met behulp van de bijgeleverde doseerspuit 2x daags door het voer of direct in de bek, voor of na de maaltijd, aanvankelijk gedurende ten minste 6 maanden. Geef niet meer dan de aanbevolen dosis. Zorg dat uw huisdier altijd voldoende drinkwater heeft. De houdbaarheid staat op de verpakking vermeld. Bewaar Virbac Pronefra op een koele en droge plek.

Ander product?

Bent u op zoek naar een ander supplement ter ondersteuning van de nieren? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar PhytoTreat Tukal Extra voor hond en kat. Voor andere supplementen kunt u kijken in onze hondenapotheek of kattenapotheek.

https://www.brekz.nl/29676-home_default/virbac-pronefra-voor-hond-en-kat.jpg
17.95 2019/01/01
33237
15825
Virbac Pronefra voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking Prijs
60 ml
€ 17,95
180 ml
€ 34,95
2 x 180 ml
€ 66,95
Beaphar CBD Olie voor hond en kat 10 ml

Beaphar CBD Olie

Beaphar CBD Olie ondersteunt de gezondheid van uw huisdier, dankzij de werkzame stof CBD. CBD wordt gewonnen uit hennep, welke een positieve werking heeft op de gezondheid van uw huisdier. Beaphar CBD Olie heeft zowel mentaal als fysiek een positief effect op honden en katten. Naast de ondersteunende werking op gewrichten, spieren, het immuunsysteem en de darmflora, helpt CBD ook om huisdieren te kalmeren en minder gevoelig te maken voor stress. Deze olie is geschikt voor honden en katten vanaf 6 maanden. 

Bij Brekz kunt u producten van Beaphar goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar CBD Olie tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Gebruiksaanwijzing Beaphar CBD Olie

Beaphar CBD Olie schudden voor gebruik, 1 druppel per 5 kg lichaamsgewicht per dag, bij voorkeur onder de tong voor een betere opname. Zorg dat uw huisdier altijd voldoende drinkwater heeft. De houdbaarheid van Beaphar CBD Olie staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Samenstelling Beaphar CBD Olie

Hennepzaad olie 60-70%, hennep extract 30-40%, emulgator

Ander product?

Gebruikt u dit product liever in een ander vorm? Kijk dan eens naar Beaphar CBD Pasta of Beaphar CBD Snacks.

https://www.brekz.nl/29464-home_default/beaphar-cbd-olie-voor-hond-en-kat-10-ml.jpg
19.95 2019/01/01
Ik geloof dat dit product veel dieren kan helpen, rustiger te worden, maar helaas niet voor mijn hond.
33193
15834
Beaphar CBD Olie voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 19,95
Per 2
€ 36,95
Per 3
€ 53,90
Finidiar KH pasta voor hond en kat

Finidiar KH pasta voor hond en kat

Finidiar KH pasta voor hond en kat dient ter ondersteuning van dieetmaatregelen bij aandoeningen van het maagdarmkanaal bij hond en kat en is enkel geschikt voor oraal gebruik. Het bevat aluminiumhydroxide wat de concentratie van zoutzuur in de maag vermindert. Het reduceert daardoor de hoeveelheid zuur die in het duodenum komt. Ook de prototypische activiteit van pepsine wordt onderdrukt als de zuurgraad van de maaginhoud toeneemt. Verder kan aluminiumhydroxide gas en toxinen binden en een beschermend effect hebben op de darmwand. De combinatie van stoffen kan een positieve invloed hebben als ondersteunend middel bij een antibacteriële en/of anti-parasitaire therapie. Finidiar KH kan door deze eigenschappen:

 • Bacteriën, toxinen en irriterende stoffen uit de darm absorberen.
 • Het darmslijmvlies beschermen
 • De ontsteking verminderen 
 • Toxinen inactiveren 
 • Hyperperistaltiek verminderen en bijdragen tot een normale stoelgang. 

Bij Brekz kunt u supplementen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Finidiar KH pasta voor hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Samenstelling Finidiar KH pasta voor hond en kat

Bevat per ml: 2 mg calciumchloride hexahydraat, 20 mg aluminiumhydroxide gel (gedroogd), 112,5 mg kaolien, 1 mg magnesiumchloride, 17,5 mg natriumchloride en rundvleessmaakstof.

Dosering en bewaring Finidiar KH pasta voor hond en kat

Tweemaal daags 1 ml per 5 kg lichaamsgewicht, gedurende 2 tot 3 dagen. Het is raadzaam het voedingsadvies van de dierenarts te volgen. Bewaren onder de 25°C in een goed afgesloten verpakking. Buiten bereik van kinderen bewaren. Verpakking bevat doseerinjector met 10 doseringen. De houdbaarheid staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een supplement ter ondersteuning van gewrichten bij honden en katten? Kijk dan eens naar Fortiflex 225. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina's van onze honden- en kattenapotheek.

https://www.brekz.nl/31147-home_default/finidiar-kh-pasta-voor-hond-en-kat.jpg
9.95 2019/01/01
33762
15991
Finidiar KH pasta voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking Prijs
10 ml
€ 9,95
2 x 10 ml
€ 18,95
Medicare voor hond en kat

Medicare voor hond en kat

Medicare voor hond en kat  is een aanvullend dieetvoer dat werk bij de ondersteuning van het herstel na een zware inspanning, na een ziekte of na een operatie. Het is ook geschikt voor dieren met een geringe etenslust of oudere dieren die moeite hebben met het doorslikken van droogvoer. Medicare is speciaal bereid voor het stimuleren van de eetlust. Het is samengesteld met natuurlijke bestanddelen die een hoog energiegehalte bevatten. Daarnaast bevat het een hoog aantal essentiële voedingsstoffen en zijn de ingrediënten licht verteerbaar. 

Medicare voor hond en kat is vloeibaar en gemaakt met vlees, eieren en taptemelk. Er is geen soja in het voer verwerkt en het is ook granenvrij. Het voer is hierdoor uitermate geschikt bij herstel of convalescentie. Tijdens een ziekte of verwonding of na een operatie kan uw hond of kat kan voedsel bijvoorbeeld niet geaccepteerd worden. Het voer is vloeibaar en kan daardoor in lastige situaties via een spuit, tube of fles toegediend worden. Tegelijkertijd is het dik genoeg om doorgeslikt worden. Het kan gebruikt worden als vervangingstherapie wanneer uw dier na een operatie last heeft van uitdrogingsverschijnselen. Medicare is geschikt voor dieren die geen eetlust hebben of dieren die overmatig kieskeurig zijn. Het is ook geschikt voor oudere honden of katten die last hebben met het doorslikken van vast voer. 

Bij Brekz kunt u Medicare voor hond en kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierengeneesmiddelen tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

            

Ingrediënten Medicare voor hond en kat 

Samenstelling:
Kippenvlees, kippenlever, weipoeder, gedroogd eierpoeder, mager melkpoeder, visolie, calciumchloride, guargom, gist, mineralen, fructo-oligosaccharides, dicalciumfosfaat, kaliumchloride.

Analytische gegevens:
Eiwit (4.5%), vet (5,0%), rest-as: (1.0%), ruwe vezels (0.1%), vocht (89.0%).

Toevoegingsmiddelen:
vitamine A (1000 IE / kg), vitamine D3 (700 IE / kg), vitamine E (135 mg / kg), taurine (270 mg / kg), koper (1.0 mg / kg), ijzer (10.0 mg / kg), mangaan (1.0 mg / kg), jodium (0.05 mg / kg), zink (3.0 mg / kg), seleen (0.02 mg / kg).

Technologische toevoegingsmiddelen:
Pentanatriumtrifosfaat (0.2%).
             

Voedingsadvies Medicare voor hond en kat

Gebruiksaanwijzing: 
Bij oudere dieren die moeite hebben met het opnemen van vast voedsel kan het voer gemengd worden met droogvoer. Dit product bevochtigt het droogvoer, waardoor het makkelijker opgenomen wordt. Bij oudere dieren dient de hoeveelheid van het droogvoer verminderd te worden. Medicare is ook geschikt tijdens de overgang van het spenen naar vast voedsel zonder melk. 

Dosering:
Voor katten een kwart tot halve verpakking per dag, verdeeld over drie maaltijden. 
Voor honden is de dosering afhankelijk van het gewicht. Het wordt aangeraden een halve tot hele verpakking per dag te geven, tevens verdeeld over drie maaltijden. 

Voor puppy's bedraagt de dosering een halve verpakking per dag, verdeeld over drie kleine maaltijden per dag, te beginnen op een leeftijd van 4 tot 6 weken. Vanaf een leeftijd van 6 weken dient het voedsel gemengd te worden met vast voedsel. Het wordt aanbevolen dit zo te doen tot een leeftijd van omstreeks 20 weken. 

Het wordt aangeraden om vóór het gebruik van dit product een dierenarts of ander soort specialist te consulteren. Gebruik het voedsel tot uw dier volledig hersteld is. Bewaar het voer op een droge en koele plek (15 - 25°C) en sluit het goed af. Schud de verpakking voor het openen en wacht tot het voer kamertemperatuur heeft bereikt voordat u het aan uw dier geeft. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. De houdbaarheidsdatum van Medicare voor hond en kat staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aangeraden gebruik. Bewaar de geopende verpakking in de koelkast en maak deze op binnen twee dagen. 
               

Ander product?

Bent u op zoek naar een ander geneesmiddel dan Medicare voor hond en kat? Klik hier voor onze hondengeneesmiddelen, voor kattengeneesmiddelen klik hier.

https://www.brekz.nl/31149-home_default/medicare-voor-hond-en-kat.jpg
6.95 2019/01/01
33766
15997
Medicare voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking Prijs
400 gram
€ 6,95
2 x 400 gram
€ 12,95
Protexin Pro-Fibre 500 gram – Hond en Kat

Protexin Pro-Fibre 500 gram - hond en kat

Protexin Pro-Fibre 500 gram - hond en kat is een smakelijke capsule ter bevordering van een evenwichtig dieet van uw hond en kat. Deze capsule bevat hoge niveaus van zowel oplosbare als onoplosbare vezels, waaronder vezels van psylliumschillen en suikerbiet. Het hoge percentage voedingsvezels (45%) van Pro-Fiber helpt de ontlasting van uw hond of kat in beweging te komen. 

De capsules bevatten naast vezels zowel probiotica als prebiotica ter ondersteuning van gezonde darmbacteriën. Probiotica in combinatie met ruwe vezels kunnen minder stabiel zijn. Daarom kan door de dierenarts aan het begin van de behandeling extra pure probiotica voorgeschreven worden. Als onderhoudsdosering bevatten de capsules in de meeste gevallen wel voldoende probiotica. 

Gebruik van Protexin Pro-Fibre 500 gram - hond en kat is ter bevordering van een evenwichtig dieet van uw hond of kat. Dit product dient niet gebruikt te worden als vervanging voor gevarieerde voeding.

Deze capsules kunt u gebruiken in het geval van: 

• Het eten van gras zonder braken
• Het eten van ontlasting
• Het voorkomen van chronische (dikke darm) diarree
• Pruttelbuik en/of ochtendbraken
• Winderigheid
• Spastische darmen

Bestel uw Protexin voedingsupplementen voordelig online. Bekijk ons uitgebreide assortiment en koop nu Protexin Pro-Fibre 500 gram - Hond en Kat tegen de scherpste prijzen.

Voedingsadvies Protexin Pro-Fibre 500 gram - hond en Kat

Voedingstabel:

Gewicht van uw hond of kat Dosering
<5 kg ½ maatschepje (5 gram
5-20 kg 1 maatschepje (10 gram)
20-35 kg 2 maatschepjes (20 gram)
>35 kg 3 maatschepjes (30 gram)


Aangeraden wordt de capsules 1 maal daags door één van de dagelijkse maaltijden te mengen. Het is mogelijk de capsules vooraf te laten wellen. Dan geldt dat de gewelde capsule onmiddellijk toegediend moet worden. U dient zich strikt aan de vervaldatum te houden, welke op de verpakking vermeld staat. 

Ingrediënten Protexin Pro-Fibre 500 gram - hond en kat

Samenstelling:
Tarwe voer, Alfalfa maaltijd, suikerbiet, psyllium schil, tarwe zemelen, Lignocellulose, Lijnzaad, Pre-plex prebiotische (fructo- oligosacchariden).

Toevoegingen:
Kaolien, Preplex prebiotische - Acacia ( Arabische gom ); Darmflora stabilisatoren; Protexin probiotische Enterococcus faecium (DSM 10663 / NCIMB 10415 ) 4b1707 1 x 1010 CFU / kg ; 2 x 107 CFU / g.

Sensorische additieven:
Kunstmatige rundsmaak

Technologische additieven:
Kaolin, Preplex® prebiotica - Acacia (Arabische gom)

Andere voedingssupplementen?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Protexin Pro-Fibre 500 gram - hond en kat? Bekijk dan ons totaalaanbod Supplementen voor uw hond of Supplementen voor uw kat.  Hier vindt u onder andere Beaphar Algolith Zeewier hond en kat.

https://www.brekz.nl/31132-home_default/protexin-pro-fibre-500-gram-hond-en-kat.jpg
27.95 2019/01/01
33772
16004
Protexin Pro-Fibre 500 gram – Hond en Kat > Meer informatie
Verpakking Prijs
500 gram
€ 27,95
2 x 500 gram
€ 51,95
Protexin Pro-Kolin Pasta – Hond en Kat

Protexin Pro-Kolin Pasta – Hond en Kat

Protexin Pro-Kolin Pasta - Hond en Kat is een zeer smakelijke probiotica formule in pastavorm voor zowel uw geliefde hond als kat. Protexin Pro-Kolin Pasta kan als startkuur gebruikt worden bij plotseling dunnen ontlasting om een gezonde stoelgang te herstellen. De pasta kan ook preventief bij pups en kittens gegeven worden direct na geboorte. 

Deze pasta bevat probiotica, prebiotica, koaline en pectine. De goede bacteriën van Pro-Kolin komen van nature voor in de gezonde darmen van uw huisdieren. De prebiotica ondersteunen de groei van deze goede bacteriën in de darmen van uw hond en kat. Koaline is een natuurlijk stofje dat een bindende werking heeft in de darmen. Pectine verzacht de overgevoelige maag en darmen. Samen stimuleren deze componenten een gezonde stoelgang van uw huisdier. Protexin Pro-Kolin Pasta - Hond en Kat is hierdoor zeer geschikt om de gezonde darmwerking van uw hond en kat te ondersteunen.

Dit product werkt ter bevordering van een evenwichtig dieet. Dit product dient niet gebruikt te worden als vervanging voor gevarieerde voeding. 

Bij Brekz bestelt u Protexin supplementen voordelig online. Bekijk ons assortiment en koop Protexin Pro-Kolin Pasta - Hond en Kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld bij Brekz. 

Voedingsadvies Protexin Pro-Kolin Pasta – Hond en Kat

Zorg altijd voor voldoende drinkwater. Bewaar de pasta op een droge plek, bescherm tegen direct zonlicht en sluit het goed af.

Voedingstabel:

Voor honden en katten lichaamsgewicht van:  Orale dosering
< 5 kg 2 maal daags 2 ml
5-15 kg 2 maal daags 3 ml
Voor honden met een lichaamsgewicht van
15-30 kg 2 maal daags 5 ml
>30 kg 2 maal daags 7 ml


De houdbaarheid van Protexin Pro-Kolin Pasta - Hond en Kat staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ingrediënten Protexin Pro-Kolin Pasta – Hond en Kat

Samenstelling:
Soja olie, preplex prebiotica (FOS & arabische gom), pectine, kaolien, kunstmatige rundvleessmaakstof.

Werkzame bestanddelen:
Protexin probiotica, Enterococcus faecium (NCIMB 10415) E1707 2×1011 CFU/kg

Ander supplement?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Protexin Pro-Kolin Pasta - Hond en Kat? Bekijk dan eens ons totaalaanbod Hondenappotheek of Kattenapotheek. Hier vindt u onder andere Phytonics Clear Intestine - Voedingssupplement.

https://www.brekz.nl/31131-home_default/protexin-pro-kolin-pasta-hond-en-kat.jpg
19.95 2019/01/01
33773
16005
Protexin Pro-Kolin Pasta – Hond en Kat > Meer informatie
Verpakking Prijs
15 ml
€ 19,95
2 x 15 ml
€ 36,95
Pharmox HK Glucosamine voor hond en kat
https://www.brekz.nl/32131-home_default/pharmox-hk-glucosamine-voor-hond-en-kat.jpg
14.95 2019/01/01
34473
16201
Pharmox HK Glucosamine voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking Prijs
500 ml
€ 14,95
1000 ml
€ 25,95
2 x 500 ml
€ 28,70
2 x 1000 ml
€ 49,95
Pharmox HK Groenlipmossel voor hond en kat
https://www.brekz.nl/32132-home_default/pharmox-hk-groenlipmossel-voor-hond-en-kat.jpg
23.95 2019/01/01
34477
16202
Pharmox HK Groenlipmossel voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking Prijs
60 Tabletten
€ 23,95
2 x 60 tabletten
€ 45,95
Pharmox HK PEA 100% Puur voor hond en kat
https://www.brekz.nl/32134-home_default/pharmox-hk-pea-100-puur-voor-hond-en-kat.jpg
18.95 2019/01/01
34481
16204
Pharmox HK PEA 100% Puur voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking Prijs
60 Tabletten
€ 18,95
2 x 60 tabletten
€ 36,49
Pharmox HK UC-II voor hond en kat
https://www.brekz.nl/32135-home_default/pharmox-hk-uc-ii-voor-hond-en-kat.jpg
36.95 2019/01/01
34483
16205
Pharmox HK UC-II voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking Prijs
60 Tabletten
€ 36,95
2 x 60 tabletten
€ 70,95

Overige

Ipakitine - Voedingssupplement

Gebruiksadvies Ipakitine

Ipakitine door het voer mengen, of over het voer toedienen.

2 x daags 1 gram (=1 maatlepeltje) Ipakitine per 5 kg lichaamsgewicht

https://www.brekz.nl/27704-home_default/ipakitine-voedingssupplement.jpg
14.95 2019/01/01
31462
15302
Ipakitine - Voedingssupplement > Meer informatie
Verpakking Prijs
60 gram
€ 14,95
2 x 60 gram
€ 27,95
180 gram
€ 31,95
2 x 180 gram
€ 59,95
Soluderm voor hond en kat

Soluderm voor hond en kat

Soluderm voor hond en kat is een voormengsel dat een evenwichtig dieet stimuleert. Het middel bevat broodnodige omega 3-vetzuren en ondersteunt een gezonde huid en vacht. Tevens helpt het product bij het verminderen van haaruitval. 

Het middel zit in flacons van 325 ml en wordt oraal toegediend. Soluderm voor hond en kat is geen vervanging voor een gezond en uitgebalanceerd dieet, maar dient eerder als een toevoeging daarop. Advies voor het toedienen van het product vindt u onder het kopje 'voedingsadvies'. Voor gebruik van dit product dient u altijd eerst een dierenarts te raadplegen. 

Bij Brekz kunt u Soluderm voor hond en kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierengeneesmiddelen tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
        

Ingrediënten Soluderm voor hond en kat

Samenstelling:
Visolie (1000 mg / ml), EPA (eicosapentaeenzuur) (180 mg / ml), DHA (docosahexaeenzuur) (120 mg / ml).

Analytische bestanddelen: 
Ruw eiwit (0 g), ruwe celstof (0 g), ruw vet (100 g), ruwe as (n.a.). 

Toevoegingsmiddelen:
Vitamine E (5 IU / ml).
        

Voedingsadvies Soluderm voor hond en kat

Voedingstabel: 

Lichaamsgewicht dier Hoeveelheid Soluderm
1 - 5 kg 1 ml
6 - 10 kg 2 ml
11 - 20 kg 4 ml
21 - 30 kg 6 ml
31 - 40 kg 8 ml
41 - 50 kg 10 ml


Toedieningswijze: 
Het product dient altijd oraal te worden toegediend. Draai de dop van de flacon los. Plaats de spuit op de flacon en houd de flacon met de spuit erin ondersteboven. Trek de zuiger nu omlaag totdat het zwarte lijntje overeenkomt met de nodige hoeveelheid. Keer de flacon en de spuit weer om en verwijder de spuit. Spuit het product nu direct in de bek van uw hond of kat door de zuiger in te drukken. 

Bewaring: 
Bewaar het product nooit op temperaturen hoger dan 30°C. Bewaar het product op een droge plek en sluit de flacon na gebruik goed af. De doseerspuit dient u na gebruik met warm water te wassen en dan te laten drogen. Houd het product buiten het bereik van kinderen en bewaar het altijd in de oorspronkelijke verpakking. 

De houdbaarheidsdatum van een ongeopende flacon is 2 jaar. Na openen kunt u de flacon 6 maanden bewaren, mits u hem koel en droog bewaart. Raadpleeg voor gebruik van dit product altijd een dierenarts. 
 

Ander product? 

Bent u op zoek naar een ander dierengeneesmiddel? Voor geneesmiddelen voor honden, bekijk dan eens onze overzichtspagina hondenapotheek. Bent u op zoek naar een geneesmiddel voor uw kat? Op de overzichtspagina kattenapotheek kunt u vast vinden wat u zoekt. 
https://www.brekz.nl/31154-home_default/soluderm-voor-hond-en-kat.jpg
31.95 2019/01/01
33774
16006
Soluderm voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking Prijs
325 ml
€ 31,95
2 x 325 ml
€ 60,95
Trixie Huid & Haartabletten voor katten 125 g
https://www.brekz.nl/30996-home_default/trixie-huid-haartabletten-voor-katten-125-g.jpg
4.25 2019/01/01
33808
16035
Trixie Huid & Haartabletten voor katten 125 g > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 4,25
Per 2
€ 7,99
Bronchofort Hoestsiroop voor hond en kat

Bronchofort Hoestsiroop voor hond en kat

Bronchofort Hoestsiroop voor hond en kat is ter behandeling van alle vormen van hoest op homeopathische basis voor kleine en grote huisdieren. Bronchofort heeft hoeststillende en keelverzachtende eigenschappen. Doordat Bronchofort minder dan 1% alcohol bevat wordt dit middel zeer goed geaccepteerd. Het is daardoor erg geschikt voor kleine en grote huisdieren, zoals katten, honden en paarden. Bronchofort is ook geschikt voor drachtige en lacterende dieren. Er zijn geen nadelige gevolgen bekend bij het gelijktijdig gebruik van Bronchofort met andere diergeneesmiddelen. Het wordt aanbevolen de aangegeven hoeveelheid niet zonder advies van de dierenarts te overschrijden. Indien er geen verbetering optreedt of de klachten terugkomen, is het raadzaam om de dierenarts te raadplegen.

Bij Brekz kunt u supplementen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Bronchofort Hoestsiroop voor hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Samenstelling Bronchofort Hoestsiroop voor hond en kat

Drosera rotundifolia 3CH; Arnica montana 3CH; Belladonna 3CH; Artemisia cina 3CH; Coccus cacti 3CH; Corallium rubrum 3CH; Cuprum metallicum 3CH; Ferrum phosphoricum 3CH; Uragoga ipecacuanha 3CH; Solidago virga aurea 1CH aa; Conservans: Natrium-methyl parahydroxybenzoaat 0,10 g, Natrium-propyl parahydroxybenzoaat 0,05 g, Excipiens: Sirupus simplex q.s.p. 150 ml.

Gebruik en bewaring Bronchofort Hoestsiroop voor hond en kat

Bronchofort: Flacon met 150 ml en 500 ml. Bronchofort is uitsluitend voor inwendig gebruik. 

 • Paarden: 2x daags 3 eetlepels. 
 • Honden boven 30 kg: 3x daags 1 dessertlepel. 
 • Honden onder 30 kg: 3x daags 1/2 dessertlepel.
 • Katten: 2-3x daags 1 theelepel. 

Bronchofort dient te worden bewaard op kamertemperatuur (15-25°C), op een niet vochtige plaats en buiten directe invloed van zonlicht. Diergeneesmiddelen altijd buiten het bereik van kinderen houden. De uiterste houdbaarheidsdatum staat vermeld op de verpakking. 

​Ander product?​​​​​​

Heeft uw huisdier last van diarree? Kijk dan eens naar Virbac Enterogelan Pasta. Voor andere supplementen kunt u kijken in onze honden- en kattenapotheek.

https://www.brekz.nl/31136-home_default/bronchofort-hoestsiroop-voor-hond-en-kat.jpg
15.95 2019/01/01
33752
15983
Bronchofort Hoestsiroop voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking Prijs
150 ml
€ 15,95
2 x 150 ml
€ 30,95
500 ml
€ 32,95
2 x 500 ml
€ 62,95

Gewrichten en botten

Beaphar Glucosamine Poeder voor hond en kat

Beaphar Glucosamine Poeder voor hond en kat

Beaphar Glucosamine Poeder voor hond en kat is een dagelijkse aanvulling op de voeding die helpt om gewrichten gezond te houden. Dit Beaphar product is geschikt voor honden en katten die moeite hebben met opstaan, moeilijk lopen of veel liggen. Dit product is ook geschikt voor jonge dieren in de groei. Het poeder bevat onder andere glucosamine en chondroïntine, mangaan en magnesium die het lichaam ondersteunt bij de aanmaak van kraakbeen en gewrichtsvloeistof.

Daarnaast bevat Beaphar Glucosamine Poeder voor hond en kat vitamine C en E die het immuunsysteem ondersteunen en bijdragen aan de vorming van collageen en het functioneren van het kraakbeen van uw huisdier. U kunt de poeder mengen door vers vlees of blikvoeding. Dit Beaphar gezondheidsproduct is verkrijgbaar in een verpakking van 300 gr.

 • Geschikt voor honden en katten die moeilijk bewegen
 • Geschikt voor jonge dieren
 • Bevat o.a. glucosamine en chondroïtine
 • Bevat vitamine C ter ondersteuning van immuunsysteem en vorming van collageen
 • Helpt gewrichten gezond te houden
 • Ondersteunt bij de aanmaak van kraakbeen en gewrichtsvloeistof
 • Verpakking bevat 300 gr

Bij Brekz kunt u Beaphar verzorgingsproducten voor uw hond goedkoop bestellen. Bekijk gerust ons assortiment en koop nu Beaphar Glucosamine Poeder voor hond en kat tegen een bijzonder scherpe prijs. Eenvoudig en snel besteld tot aan uw voordeur!
 

Gebruiksaanwijzing en dosering Beaphar Glucosamine Poeder voor hond en kat

Voor een juiste dosering dient het lichaamsgewicht zo nauwkeurig mogelijk te worden bepaald. Meng de poeder door vers vlees of blikvoeding. Het is belangrijk om tijdens de behandeling te zorgen voor voldoende en vers drinkwater bij de voederbak van uw hond.  

Gebruik de onderstaande tabel voor de dosering van dit Beaphar gezondheidsproduct.

Let op! Lees voor gebruik altijd de bijsluiter van dit gezondheidsproduct.

Lichaamsgewicht in kg

Hoeveelheid

 < 5 kg

2,5 gr (= 1/2 maatlepel) 

 5 - 15 kg

5 gr (= 1 maatlepel)

 16 - 30 kg

10 gr (= 2 maatlepels)


 31-50 kg
 

15 gr (= 3 maatlepels)
 

 > 50 kg

20 gr (= 4 maatlepels)

 

Ingrediënten Beaphar Glucosamine Poeder voor hond en kat

Melk en melkbijproducten, gist, week- en schaaldieren, vlees en vleesbijproducten

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit 25%, Ruw vet 2%, Ruwe as 14%, Vocht 3,7%, Ca 0,77%, P 0,28%, Na 0,26%, Mg 4,3%, K 0,8%
Toevoegingen
per kg: Vit. C 5000 mg, Vit. E 2500 IU, E5 (Mn) 85,1 mg, 

Ander product?

Zoekt u een vergelijkbaar product, bijvoorbeeld Beaphar Glucosamine Tabletten voor hond en kat? Bij Brekz verkopen we diverse soorten Beaphar producten voor de hond. Daarnaast verkopen we ook diverse andere merken gezondheidsproducten, die u kunt vinden in onze hondenapotheek.

https://www.brekz.nl/25825-home_default/beaphar-glucosamine-poeder-voor-hond-en-kat.jpg
14.99 2019/01/01
Snelle levering. Product bevalt tot nu toe goed, mn hond eet t graag en het is nog goed voor hem ook.
29008
14703
> Meer informatie
Verpakking Prijs
300 gram
€ 14,99
2 x 300 gram
€ 28,49
Beaphar Glucosamine Tabletten voor hond en kat

Beaphar Glucosamine Tabletten voor hond en kat

De Beaphar Glucosamine Tabletten voor hond en kat zijn speciaal ontwikkeld om de spieren en gewrichten soepel en gezond te houden. Deze unieke tabletten bevatten een grote hoeveelheid glucosamine en vitamine E. Vitamine E is met name cruciaal voor een goede opbouw van kraakbeen bij uw huisdier. Deze Glucosamine Tabletten zijn geschikt voor zowel honden als katten. Honden of katten die met name kunnen profiteren van deze belangrijke ondersteuning in hun ontwikkeling zijn oudere, herstellende en zeer actieve dieren, of jonge honden en katten in de groei.

Bij Brekz kunt u de beste Beaphar producten voor uw hond of kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar Glucosamine Tabletten voor hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Samenstelling Beaphar Glucosamine Tabletten voor hond en kat

Glucosamine 500 mg.
Chondroïtine 450 mg.
Vitamine E 25 IE/UI.

Dosering Beaphar Glucosamine Tabletten voor hond en kat

Gedurende de eerste 4-6 weken 1 tablet per 10 kg lichaamsgewicht per dag. Daarna ½ tablet per 10 kg lichaamsgewicht per dag. De tabletten zijn een aanvullig op de dagelijkse voeding en zijn geschikt als traktatie of gemengd door het voer. De Beaphar Glucosamine Tabletten voor hond en kat mogen gedurende onbeperkte tijd toegediend worden.

Ander product?

Beaphar is een toonaangevende producent van genees- en verzorgingsmiddelen voor huisdieren. Kijk voor meer producten van Baephar voor uw hond op de pagina van Beaphar hond. Kijk voor meer producten van Baephar voor uw kat op de pagina van Beaphar kat.

https://www.brekz.nl/25828-home_default/beaphar-glucosamine-tabletten-voor-hond-en-kat.jpg
15.5 2019/01/01
Tabletten helpen goed Ze zijn te groot om ze te geven aan een kat Ik maal ze fijn,wel een tijdrovend gebeuren.
super vlugge bestelling
Ik ben zeer tevreden met de pillen
Correct product, snelle levering
29011
14706
> Meer informatie
Verpakking Prijs
60 Tabletten
€ 15,50
120 tabletten
€ 29,75
Virbac Megaderm - Voedingssupplement

Virbac Megaderm - Voedingssupplement

Virbac Megaderm - Voedingssupplement is een smakelijke aanvullende voeding ter bevordering van de huid- en vachtgezondheid. Megaderm is rijk aan Omega-3 en Omega-6 vetzuren uit zonnebloem- en teunisbloemolie. Bronnen die rijk zijn aan linolzuur. Het supplement verschilt van overige producten doordat teunisbloemolie een van de weinig oliën is die gamma-linoleenzuur bevat. De Omega-3 vetzuren zijn afkomstig van koudwatervissen. Dankzij het voedingssupplement weten een ongezonde huid en vacht zich te herstellen en gezond te blijven.

 • Rijk aan Omega-3 en Omega-6 vetzuren
 • Bevat diverse soorten vetzuren, ter ondersteuning van de huid en vacht
 • Geschikt voor honden en katten
 • Smakelijke aanvullende voeding
 • Eenvoudig aan het voer toe te voegen

Bij Brekz kunt u het beste supplementen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Virbac Megaderm - Voedingssupplement tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Gebruiksaanwijzing Virbac Megaderm - Voedingssupplement

Schudden voor gebruik. Verwijder de dop, vul de doseerkamer tot de markeerstreep (1 dosis = 5 ml). Giet de aangegeven hoeveelheid 1 x per dag over de voeding van uw hond of kat.

Voor een optimaal gebruik wordt geadviseerd om Virbac Megaderm minimaal door een periode van 6 weken te gebruiken.

Dosering Virbac Megaderm - Voedingssupplement

Lichaamsgewicht van de hond en kat (kg) Aanbevolen dosering
ml
< 10 5
10 - 25 10
25 - 45 15
> 45 20


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een ander middel voor een gezondere huid en vacht bij uw hond? Kijk dan eens bij Kruyning Zalmolie voor de hond.

https://www.brekz.nl/27725-home_default/virbac-megaderm-voedingssupplement.jpg
18.95 2019/01/01
het help wel goed voor de jeuk.voor een france bul.
Bestel zeker 1x per maand bij Brekz. Ben erg blij met de snelle levering en duidelijkheid van bestellen tot aan de levering.
nog in afwachting van de werking. katten eten het wel in elk geval
31476
15314
Virbac Megaderm - Voedingssupplement > Meer informatie
Verpakking Prijs
250 ml
€ 18,95
2 x 250 ml
€ 35,95
Synopet Kat

Synopet Kat

Synopet Kat zorgt voor soepele gewrichten en spieren bij uw kat. Katten blijven vaak ondanks dat de dagelijkse activiteiten geleidelijk afnemen, soepel tot op een hoge leeftijd. Toch kan het zijn dat uw kleine vriend niet meer zo eenvoudig in de vensterbank springt, moeilijk bovenop zijn krabmeubel klimt of minder enthousiast meedoet aan een spelletje. Dit supplement helpt uw kat om flexibel te blijven, ongeacht de leeftijd.  De hoofdbestanddelen zijn Curcumine (Curcuma longa), Zwarte bes (Ribes nigrum)-blad en 100% pure vloeibare Groenlipmossel (Perna canaliculus). Curcumine en Zwarte bes-blad hebben een verzorgende invloed op spieren en gewrichten. Daarnaast bevat Synopet Vitamine C, voor het behoud van gezond kraakbeen. Samen helpt dit bij het behouden van een goed gevoel tijdens het bewegen. Als extra ondersteuning is aan Synopet Vitamine D3 toegevoegd. Vitamine D bevordert de opname van mineralen, calcium en fosfor in het lichaam, wat belangrijk is voor sterke tanden en botten. De aanwezige omega 3 vetzuren hebben een ontstekingsremmend effect op pijnlijke gewrichten en draagt daarnaast ook bij aan een gezonde, glanzende vacht.

Bij Brekz kunt u voedingssupplementen voor katten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Synopet Kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Gebruik en bewaring Synopet Kat

Goed schudden voor gebruik. Synopet kan tegelijk met het voer gegeven worden. In bijzondere gevallen kan de dosering gedurende 10 dagen verdubbeld worden.

Koel en droog bewaren (5-25°C), vermijd blootstelling aan de zon. Na openen is Synopet tot 45 dagen houdbaar.

Niet gebruiken bij bekende overgevoeligheid voor één van de bestanddelen. Niet aan drachtige poezen voeren.

Buiten bereik van kinderen bewaren.

Ingrediënten Synopet Kat

Samenstelling: GLMax™ Groenlipmossel (Perna canaliculus), Turmeric (Curcuma longa). Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine C (Ascorbinezuur): 17.000 mg, Vitamine D3 (Cholecalciferol): 2000 I.E., Ribes nigrum extract: 18.000 mg.

Technologische toevoegingsmiddelen: Conservering: Citroenzuur, Melkzuur, Kaliumsorbaat.

Sensorieel toevoegingsmiddel: Aroma (Vis)

Ander product?

Bent u op zoek naar een een andere variant in de vorm van natuurlijke kruiden, ter ondersteuning van de mobiliteit? Kijk dan eens naar Biofood Souplesse. Voor het complete assortiment kunt u kijken op de pagina met al onze supplementen voor katten.

https://www.brekz.nl/28447-home_default/synopet-kat.jpg
17.49 2019/01/01
Snelle levering
Hele goede service! Carla heeft mij heel goed geholpen. Tijdens Kerst heb ik synopet besteld voor mijn kat en de levering ging verkeerd. Carla heeft dit mooi opgelost waardoor ik snel over synopet kan beschikken. Brektz is ook goedkoper dan anderen.
32552
15592
Synopet Kat > Meer informatie
Synopet Kat 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
75 ml
€ 17,49