Voederbakken en drinkfonteinen

Drinkwell Filters voor Petsafe drinkfontein hond en kat

Petsafe Drinkwell Filters voor hond en kat
Petsafe Drinkwell Filters voor hond en kat
Gebruik 2 vingers (pinch to zoom) om in te zoomen

Drinkwell Filters voor Petsafe drinkfontein hond en kat

Productinformatie
4
4
4
4
4
(19)

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Petsafe Drinkwell Filters voor de drinkfontein voor hond en kat is een vervangend filter voor de Mini, Original, Platinum en Big Dog Drinkwell fonteinen van Petsafe.

  • Schoon en fris water
  • Houdt haren en vuil tegen
  • Om de 2 à 4 weken vervangen

Meer informatie

Productinformatie Drinkwell Filters voor Petsafe drinkfontein hond en kat

Drinkwell Filters voor Petsafe drinkfontein hond en kat zijn vervangende filters voor alle Drinkwell apparaten van Petsafe. Dit zijn de Mini, Original, Platinum en Big Dog varianten. Het filter in zo'n drinkfontein zorgt ervoor dat water niet verontreinigt raakt en dat vieze geuren en smaken uit het water verdwijnen. Zo blijft het water schoon en fris. Ook worden haren en andere deeltjes tegengehouden. Met dit apparaat hoeft u zelf minder vaak het water te vervangen. Wel is het nodig om het filter elke 2 tot 4 weken te vervangen. De tijd die tussen de vervangingen zit is afhankelijk van het aantal dieren en de grootte van de dieren die er uit drinken. Een verpakking bevat 3 filters. 

Bij Brekz kunt u de beste filters voor drinkfonteinen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Petsafe Drinkwell Filters tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Petsafe

Petsafe is een bedrijf dat erg van dieren houdt. Hun droom is dan ook dat baasjes van huisdieren over de hele wereld, hun merk als betrouwbaar zien.  Hun belangrijkste eigenschappen zijn: betrouwbaar, empathisch, toegewijd en echt. Niet alleen naar de klanten, maar ook naar elkaar. Ze luisteren naar de klanten en antwoorden door producten constant te verbeteren. Een belangrijk doel is om de band tussen huisdier en baasje te verbeteren. Ook gunnen ze de huisdieren bijzondere momenten, geluk en gezondheid. De wetenschappers, ingenieurs en specialisten zorgen ervoor dat het speelgoed zo veilig en innovatief mogelijk is.
 

Andere drinkfontein?

Bent u niet op zoek naar een filter voor een drinkfontein, maar naar de drinkfontein zelf? Bekijk dan onze Voederbakken en drinkfonteinen pagina. Hier verkopen we alle fonteinen van Drinkwell. Een voorbeeld hiervan is de Drinkwell Petsafe Mini voor hond en kat. Deze is geschikt voor katten en kleine honden.


Reviews
4
4
4
4
4
4.4 / 5 (19)
30-01-2024
1
2
3
4
5
Bezorging:
1
2
3
4
5
Kwaliteit:
1
2
3
4
5
Waar voor uw geld:
1
2
3
4
5
Vlot geleverd, zoals ik van Brekz gewend ben.
23-08-2022
1
2
3
4
5
Zeer tevreden! Wij zijn zeer tevreden over Brekz. Verzorgde levering, alles netjes op tijd,... De prijs in de eerste plaats, veel betetkoop dan elders. Bedankt Brekz, onze poezen zijn heel tevreden!
Zeer tevreden!
Wij zijn zeer tevreden over Brekz. Verzorgde levering, alles netjes op tijd,... De prijs in de eerste plaats, veel betetkoop dan elders. Bedankt Brekz, onze poezen zijn heel tevreden!
22-03-2022
1
2
3
4
5
Prima levering
30-07-2020
1
2
3
4
5
Snelle levering, prima service
06-11-2019
1
2
3
4
5
Water blijft fris maar het pompje maakt toch wat lawaai.
31-08-2019
1
2
3
4
5
Snelle levering en product in orde
22-12-2018
1
2
3
4
5
Product nooit ontvangen, DPD is hier in de fout gegaan
26-08-2018
1
2
3
4
5
De Petsafe Drinkwell is ideaal voor onze Siamese poes. Het water is fris en gezuiverd (reuk en neutrale geur) en door het fonteintje is het een lokmiddel om haar te doen drinken. Een reden temeer daar poezen in het algemeen niet veel drinken met als gevaar en dit (vooral bij de raskat) om blaassteentjes en nierfalen te voorkomen.
11-08-2018
1
2
3
4
5
Goeie filters maar de zak met kateten is nu al voor de 2e keer met een cuttermes opengesneden in de doos.
29-03-2018
1
2
3
4
5
Zeer blij deze bij jullie te vinden. Zo kunnen onze katten elke dag genieten van gezuiverd water...


Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.