Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Vitakraft Catsticks Mini Kip/Kattengras kattensnoep

Productinformatie
5 x 3 sticks
€ 4,99
€ 4,99
10 x 3 sticks
€ 9,59
€ 9,59
20 x 3 sticks
€ 18,25
Meest verkocht
€ 18,25

Vitakraft Catsticks Mini Kip/Kattengras kattensnoep is een onweerstaanbaar lekkere snack voor uw kat waar u hem heerlijk mee verwent

  • Klein formaat, individueel verpakt
  • Hoog vlees/visgehalte van 80%
  • Zonder toevoegingsmiddelen

Meer informatie

Vitakraft Catsticks Mini Kip/Kattengras Kattensnoep

Vitakraft Catsticks Mini Kip/Kattengras Kattensnoep is een heerlijk tussendoortje voor uw kat dat rijk is aan vlees en aangevuld is met een beetje kattengras. Uw kat zal het u zeker in dank afnemen wanneer u hem verwent met een lekkere Catstick, aangezien vrijwel alle katten de heerlijke smaak van deze snack niet kunnen weerstaan. Vitacraft Catsticks Mini Kip/Kattengras Kattensnoep is volledig vrij van kunstmatige kleurstoffen of smaakversterkers en bestaan voor maar liefst 95% uit vlees. Daarnaast kunt u dankzij kleine breekranden op de Catsticks de heerlijke snoepjes ook in kleine stukjes breken. Een ideale manier om uw kat lekker te verwennen!

  • Heerlijke snack voor volwassen katten
  • Onweerstaanbaar van smaak
  • Zonder kunstmatige kleur- of smaakstoffen 
  • Rijk aan heerlijk vlees
     

Bij Brekz kunt u Vitakraft Catsticks Mini Kip/Kattengras Kattensnoep eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu het lekkerste kattensnoep tegen de scherpste prijzen of bekijk ons uitgebreide assortiment.

De houdbaarheid van Vitakraft Catsticks Mini Kip/Kattengras Kattensnoep staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Ingrediënten Vitakraft Catsticks Mini Kip/Kattengras Kattensnoep

Vlees en dierlijke bijproducten (95% waarvan 6% kip, 75% spiervlees), mineralen, 1% inuline, 0,1% kattengras.

Toevoegingsmiddelen
Antioxidanten en conserveringsmiddelen.
 

Voedingsadvies Vitakraft Catsticks Mini Kip/Kattengras Kattensnoep

U geeft Vitakraft Catsticks Mini Kip/Kattengras Kattensnoep als tussendoortje, waarbij u de sticks eventueel ook in stukjes kunt geven. Afhankelijk van de eetgewoonten van uw kat kunt u de hoeveelheid aanpassen. De sticks zijn een supplement op de dagelijkse voeding van uw kat en dienen dus niet gegeven te worden als gewoon voer.

Zorg altijd voor voldoende drinkwater voor uw kat. Bewaar de snoepjes op een droge plek en sluit de verpakking goed af.

Op zoek naar een andere snack?

Bent u op zoek naar een alternatief? Bij Brekz verkopen we diverse smaken Vitacraft Catstiscks, zoals bijvoorbeeld ook Vitakraft Catsticks Mini Eend/Konijn Kattensnoep. Een overzicht van de kattensnoepjes van Vitacraft kunt u vinden op de merkpagina Vitakraft Kattensnoep.


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
16-11-2017
4
4
4
4
4
De katten van ons zijn er gek op.