Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Vitakraft Catstick Classic kabeljauw & koolvis kattensnoep

Productinformatie
5 x 3 sticks
€ 4,99
€ 4,99
10 x 3 sticks
€ 9,59
€ 9,59
20 x 3 sticks
€ 18,25
Meest verkocht
€ 18,25

Vitakraft Catstick Classic kabeljauw & koolvis kattensnoep is een heerlijke snack voor uw kat, als beloning of kleine verwennerij.

  • klein formaat, individueel verpakt
  • extra hoog vlees/visgehalte van 80%
  • zonder kleurstoffen of toegevoegde smaakversterkers

Meer informatie

Productinformatie Vitakraft Catstick Classic kabeljauw & koolvis kattensnoep

Vitakraft Catstick Classic kabeljauw & koolvis kattensnoep is een heerlijke snack voor uw kat, als beloning voor een trucje of goed luisteren, of simpelweg als kleine verwennerij. Wanneer u uw kat wat liefde wilt tonen door dit kattensnoepje aan te bieden zal hij of zij dit u zeker in dank afnemen, vrijwel geen enkele kat kan de heerlijke smaak van deze snack weerstaan. Wanneer u deze snack met mate aanbiedt hoeft u zich verder geen enkele zorgen te maken om de gezondheid van uw kat, er zitten namelijk geen toegevoegde kleurstoffen of smaakversterkers in deze snacks verwerkt. De snacks bestaan zelfs voor maar liefst 80% uit vlees/vis. Ook bij het maat houden wordt het u gemakkelijk gemaakt, kleine breekranden in de sticks zorgen ervoor dat u het Vitakraft Catstick Classic kabeljauw & koolvis kattensnoep eenvoudig in kleine stukjes kunt breken.

Bij Brekz kunt u de lekkerste kattensnacks gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Wanneer u Vitakraft Catstick Classic kabeljauw & koolvis kattensnoep bij Brekz bestelt, bent u verzekerd van de voordeligste prijs.  

De houdbaarheid van Vitakraft Catstick Classic kabeljauw & koolvis kattensnoep staat op de verpakking vermeld en geeft u dikwijls voldoende informatie over de ideale omstandigheden waarin de snacks het beste houdbaar blijven.

Ingrediënten Vitakraft Catstick Classic kabeljauw & koolvis kattensnoep

Vlees en dierlijke bijproducten van rundvlees, gevogelte en varkensvlees (70%), vis en visproducten (6% kabeljauw en 6% tonijn), gist en mineralen. 

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit 33.5%, ruw vet 20.0%, ruwe vezel 2.0%, ruwe as 10.0%, vocht 28.0%.

Voedingsadvies Vitakraft Catstick Classic kabeljauw & koolvis kattensnoep

U gebruikt Vitakraft Catstick Classic kabeljauw & koolvis kattensnoep als tussendoortje, waarbij u de sticks in stukjes of in zijn geheel aan kunt bieden. De hoeveelheid die u aanbiedt is afhankelijk van de eetgewoonten van uw kat. De sticks zijn een supplement op de dagelijkse voeding en dienen dus niet gegeven te worden ter vervanging van het gewoonlijke voer van uw kat.

Bewaar het Vitakraft Catstick Classic kabeljauw & koolvis kattensnoep op een droge plek en sluit de verpakking zo goed mogelijk af.

Op zoek naar een andere snack?

Bent u op zoek naar een andere snack om uw kat mee te verblijden? De Vitacraft Catsticks zijn bij Brekz in verschillende smaken te verkrijgen, zo kunt u bijvoorbeeld ook Vitacraft Catstick Classic eend & konijn kattensnoep proberen. Mocht u benieuwd zijn naar andere kattensnoepjes van Vitacraft kunt u een overzicht vinden via de merkpagina Vitacraft kattensnoep.
 


Reviews
4
4
4
4
4
4.7 / 5 (7)
03-09-2020
4
4
4
4
4
Mijn twee katjes vinden het zeer lekker.
19-07-2019
4
4
4
4
4
Mon chat se régale. Cependant le coût du stick est un peu élevé. Il n'y a que 3 bâtonnets par pack.

Translate to English

13-07-2019
4
4
4
4
4
Ons katertje is hier verzot op.
15-05-2019
4
4
4
4
4
Hij vind het lekker maar de purina hij wil niet eten en hij overgeeft is raar omdat hij heeft altijd purina proplan gegeten
10-02-2018
4
4
4
4
4
Onze kat vindt het erg lekker.
26-09-2017
4
4
4
4
4
Mijn kat is er dol op en bij Brekx veel goedkoper!
21-09-2017
4
4
4
4
4
Alles super gut gelaufen bin zufrieden

Translate to English