Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Vitakraft Catsticks Mini Kabeljauw/Koolvis Kattensnoep

Productinformatie
5 x 3 sticks
€ 4,99
€ 4,99
10 x 3 sticks
€ 9,59
€ 9,59
20 x 3 sticks
€ 18,25
Meest verkocht
€ 18,25

Vitakraft Catsticks Mini Kabeljauw/Koolvis Kattensnoep is een heerlijke snack voor uw kat, als beloning of kleine verwennerij.

  • klein formaat, individueel verpakt
  • extra hoog vlees/visgehalte van 80%
  • zonder kleurstoffen of toegevoegde smaakversterkers

Meer informatie

Vitakraft Catsticks Mini Kabeljauw/Koolvis Kattensnoep

Vitakraft Catsticks Mini Kabeljauw/Koolvis Kattensnoep is een heerlijke snack voor uw kat, als beloning voor een trucje of goed luisteren, of simpelweg als kleine verwennerij. Wanneer u uw kat wat liefde wilt tonen door dit kattensnoepje aan te bieden zal hij of zij dit u zeker in dank afnemen, vrijwel geen enkele kat kan de heerlijke smaak van deze snack weerstaan. Wanneer u deze snack met mate aanbiedt hoeft u zich verder geen enkele zorgen te maken om de gezondheid van uw kat, er zitten namelijk geen toegevoegde kleurstoffen of smaakversterkers in deze snacks verwerkt. De snacks bestaan zelfs voor maar liefst 80% uit vlees/vis. Ook bij het maat houden wordt het u gemakkelijk gemaakt, kleine breekranden in de sticks zorgen ervoor dat u de Vitakraft Catsticks Mini Kabeljauw/Koolvis Kattensnoep eenvoudig in kleine stukjes kunt breken.

Bij Brekz kunt u de lekkerste kattensnacks gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Wanneer u Vitakraft Catsticks Mini Kabeljauw/Koolvis Kattensnoep bij Brekz bestelt bent u verzekerd van de voordeligste prijs.  

De houdbaarheid van Vitakraft Catsticks Mini Kabeljauw/Koolvis Kattensnoep staat op de verpakking vermeld en geeft u dikwijls voldoende informatie over de ideale omstandigheden waarin de snacks het beste houdbaar blijven. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).

Ingrediënten Vitakraft Catsticks Mini Kabeljauw/Koolvis Kattensnoep

Vlees en dierlijke bijproducten van rundvlees, gevogelte en varkensvlees (70%), vis en visproducten (6% kabeljauw en 6% tonijn), gist en mineralen. 

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit 33.5%, ruw vet 20.0%, ruwe vezel 2.0%, ruwe as 10.0%, vocht 28.0%.

Gebruiksaanwijzing/voedingsadvies

U gebruikt de Vitakraft Catsticks Mini Kabeljauw/Koolvis Kattensnoep als tussendoortje, waarbij u de sticks in stukjes of in zijn geheel aan kunt bieden. De hoeveelheid die u aanbiedt is afhankelijk van de eetgewoonten van uw kat. De sticks zijn een supplement op de dagelijkse voeding en dienen dus niet gegeven te worden ter vervanging van het gewoonlijke voer van uw kat.

Bewaar de Vitakraft Catsticks Mini Kabeljauw/Koolvis Kattensnoep op een droge plek en sluit de verpakking zo goed mogelijk af.
 

Op zoek naar een andere snack?

Bent u op zoek naar een andere snack om uw kat mee te verblijden? De Vitacraft Catstiscks zijn bij Brekz in verschillende smaken te verkrijgen, zo kunt u bijvoorbeeld ook Vitacraft Catsticks Mini Eend/Konijn Kattensnoep proberen. Mocht u benieuwd zijn naar andere kattensnoepjes van Vitacraft kunt u een overzicht vinden via de merkpagina Vitacraft Kattensnoep.
 


Reviews
4
4
4
4
4
4.8 / 5 (5)
03-09-2020
4
4
4
4
4
Mijn twee katjes vinden het zeer lekker.
13-07-2019
4
4
4
4
4
Ons katertje is hier verzot op.
15-05-2019
4
4
4
4
4
Hij vind het lekker maar de purina hij wil niet eten en hij overgeeft is raar omdat hij heeft altijd purina proplan gegeten
10-02-2018
4
4
4
4
4
Onze kat vindt het erg lekker.
26-09-2017
4
4
4
4
4
Mijn kat is er dol op en bij Brekx veel goedkoper!