Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Vis 

Kattenvoer met Vis is smakelijk, gezond en geschikt voor iedere kat. Vis is bovendien goed voor de gezondheid van uw huisdier. Zo bevat het visvetzuren die goed zijn voor hart en bloedvaten, ook wel bekend als Omega vetzuren. Ook is vis rijk aan vitamine B12, jodium, fosfor en seleen. Bekijk hieronder ons voordelige en uitgebreide assortiment.
Lees meer ..

HFC 70 gr

Adult

Urinewegen

Holistic Brokken

Gold

HFC 70 gr

Mature-Senior

Adult

HFC 70 gr

Almo Nature Zalm met Wortel 70 gr

Almo Nature Zalm met Wortel

Almo Nature Zalm met Wortel is een uitstekende keuze wanneer u op zoek bent naar voeding die naadloos aansluit bij de voedingsbehoeften van uw kat. Door de natuurlijke voeding van Almo kunt u uw kat een voedzame en smakelijke maaltijd bieden. Katten zijn van nature vis- en vleeseters. Daarom bestaat Almo Nature Zalm met Wortel voor 70% uit zalm. De zalm is bereid in visbouillon en vervolgens is de voeding geconserveerd in zijn eigen bouillon. Op deze manier blijven de voedingsstoffen in het voer optimaal bewaard. Daarnaast zorgt het ervoor dat niet alleen de voedingsstoffen, maar ook de smaak van de voeding optimaal aanwezig blijven.
 
Almo Nature Zalm met Wortel bestaat uit ingrediënten die afkomstig zijn uit de menselijke voedingssector. De zalm is afkomstig uit hetzelfde water en de wortel is afkomstig van dezelfde velden als de producten die u in de supermarkt vindt. Almo doet dit om op deze manier de kwaliteit van de ingrediënten te kunnen waarborgen. Almo Nature Zalm met Wortel is 100% natuurlijk en niet aangevuld met kunstmatige mineralen of vitaminen. Daarnaast zijn er geen chemische conserveringsmiddelen gebruikt en wordt het voer geconserveerd in zijn eigen vocht. Door gebruik te maken van natuurlijke ingrediënten heeft het voer een hoge voedingswaarde en is het makkelijk verteerbaar. Daarnaast is het uitstekend van smaak waardoor vrijwel elke kat van de maaltijd zal smullen.

Bij Brekz kunt u het beste voer voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Almo Nature Zalm met Wortel tegen de scherpste prijzen of bekijk ons uitgebreide assortiment.
 
De houdbaarheid van Almo Nature Zalm met Wortel staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

 

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 
Voedingstabel Almo Nature Zalm met Wortel

Gewicht in KG Hoeveelheid voer in gram
4 110 (35 droogvoer)
6 165 (55 droogvoer)
8 220 (70 droogvoer)
10 275 (85 droogvoer)
12 330 (105 droogvoer)

 

Ingrediënten Almo Nature Zalm met Wortel

Zalm 70%, visbouillon 24%, wortels 5%, rijst 1%

Analytische bestandsdelen

Ruw eiwit (13%), Ruw vet (2%), Ruwe as (1%), Ruwe celstof (0.3%), Vocht (80%)

 

Ander voer?

Bent u in plaats van Almo Nature Zalm met Wortel op zoek naar ander voer voor uw kat kijk dan eens naar Almo Nature Classic Kip en Zalm. Voor een volledig overzicht kunt u kijken bij al het natvoer van Almo.

Almo Nature
https://www.brekz.nl/23840-home_default/almo-nature-zalm-met-wortel.jpg
22.95 2019/01/01
Katten vinden dit heerlijk
Onze kat smult er van en de geur is ook niet zoals typisch katteneten!
20851
2684
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per 6 (Legend)
€ 6,29
Per 12 (Legend)
€ 12,29
Per 18 (Legend)
€ 17,99
Per 24 (Jelly)
€ 22,95
Almo Nature Jelly Zalm en Kip 70 gr

Almo Nature Jelly Zalm en Kip

Almo Nature Jelly Zalm en Kip is een kattenvoeding op basis van natuurlijke ingrediënten van hoge kwaliteit. Almo Nature Legend voeding is rijk aan dierlijke ingrediënten. Deze variant bevat in totaal 55% zalm en kip, afkomstig uit de zee of . Hierdoor bevat het voer geen antibiotica of hormonen, wat vaak wel het geval is bij vis of vlees uit fokkerijen. De vis en kip worden gekookt en gesneden zonder dat er een chemische behandeling heeft plaatsgevonden. Daardoor zal uw kat van deze maaltijd kunnen smullen!

Almo Nature Jelly Zalm en Kip wordt geproduceerd zonder dat daar conserveringsmiddelen, kleurstoffen of voedingsstoffen aan toegevoegd worden. Hierdoor heeft het voer een heerlijke pure smaak en alle essentiële voedingsstoffen zijn rechtstreeks afkomstig uit de vis. Het wordt hierdoor echter aangeraden om geregeld van de verschillende varianten van de blikvoeding af te wisselen, zodat uw kat de juiste hoeveelheid van alle voedingsstoffen binnenkrijgt.

Dus bent u op zoek naar een smakelijke en pure voeding voor uw kat? Koop dan nu Almo Nature Jelly Zalm en Kip goedkoop online bij Brekz!

De houdbaarheid van Almo Nature Jelly Zalm en Kip staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze veelgestelde vragen (FAQ).
 

Ingrediënten Almo Nature Jelly Zalm en Kip

Zalm (27,5%), kip (27,5%), visbouillon (44%), rijst (1%). 

Analytische bestanddelen:

Ruw eiwit (11.4%), ruwe vezel (0.1%), ruw vet (3.2%) ruwe as (0.7%), vocht (82.9%). 

Toegevoegde voedingsmiddelen:

De voeding bevat geen toegevoegde voedingsmiddelen. 
 

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Het wordt aangeraden om Almo Nature Jelly Zalm en Kip te combineren met droogvoer en om regelmatig af te wisselen tussen de verschillende smaken natvoer voor een gezond en lang leven.  

Almo Nature Jelly Zalm en Kip
Gewicht kat (kg) Hoeveelheid voeding 
Gram
4 110 nat en 35 droog
6 165 nat en 55 droog
8 220 nat en 70 droog
10 275 nat en 85 droog
12 330 nat en 105 droog


Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 
 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Almo Nature Jelly Zalm en Kip? Bekijk dan eens ons totaalaanbod van Almo Nature nat kattenvoer op onze website. We beschikken over een ruim aanbod aan (blik)voeding in verschillende smaken. Zo kunt u uw kat een afwisselende maaltijd aanbieden. 

Almo Nature
https://www.brekz.nl/28213-home_default/almo-nature-zalm-en-kip.jpg
22.95 2019/01/01
Mijn poesjes zijn gek op producten van almo nature
Perfect product voor een gezonde voeding
Heel tevreden over,bedankt.
Stuk goedkoper per stuk dan bij de plaatselijke dierenwinkel. Onze kat eet niets anders dan de voeding van Almo
Een eerlijk product zonder toevoegingen. Onze katten genieten er dagelijks van. Veel keuze in smaken voor een hele goede scherpe prijs bij Brekz
20847
2304
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per 6
€ 6,29
Per 12
€ 12,29
Per 18
€ 17,99
Per 24
€ 22,95
Almo Nature HFC Jelly Oceaanvis 70 gr

Almo Nature HFC Jelly Oceaanvis

Almo Nature HFC Jelly Oceaanvis is een natuurlijke, aanvullende voeding voor volwassen katten. De voeding is smakelijk en natuurlijk van opbouw en is samengesteld om perfect aan te sluiten bij de voedingsbehoeften van uw kat. Uw kat treft in zijn maaltijd een ideale mix aan van wel 75% vis, geconserveerd in het kookvocht en aangevuld door rijst. Alle ingrediënten zijn afkomstig uit de menselijke voedingssector en zijn dus van de hoogste kwaliteit. Het belangrijkste verschil wordt gemaakt wanneer de voeding specifiek gericht wordt op de kat, om zo aan de fysiologische- en voedingsbehoeften van hen te voldoen. Almo Nature maakt geen gebruik van chemische toevoegingen, zoals conserveermiddelen en kleur-, geur- en smaakstoffen. Conservering wordt bereikt door het product na bereiding te bewaren in het eigen kookvocht. De excellente smaak en gezonde vitaminen en mineralen heeft het product volledig te danken aan de natuurlijke ingrediënten. Zo zet u uw kat niet alleen een lekkere, maar ook een gezonde maaltijd voor.

 • Bevat wel 75% verse oceaanvis
 • Gebruik gemaakt van ingrediënten die waren bedoeld voor de menselijke voedingssector
 • Natuurlijk geconserveerd in het eigen kookvocht
 • Bevat geen chemische toevoegingen zoals conserveermiddelen en geur-, kleur- en smaakstoffen
 • Bevat rijst voor een gebalanceerde voeding
 • Rijk aan vitaminen en mineralen, afkomstig uit de hoofdbestanddelen
   

Bij Brekz koopt u het beste natvoer voor uw kat gemakkelijk en goedkoop online. Voor de scherpste prijs kunt u de voordeelverpakking bestellen, of gebruik maken van een van onze vele acties op Almo Nature HFC Jelly Oceaanvis natvoer.

De houdbaarheid van Almo Nature HFC Jelly Oceaanvis staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ). 

Ingrediënten Almo Nature HFC Jelly Oceaanvis

Makreel (45%), witvis (30%), kookwater (24%), rijst (1%).

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit (19%), ruw vet (1%), ruwe as (1%), ruwe celstof (0,1%), vocht (78%).

Toegevoegde voedingsmiddelen

Volgens de fabrikant bevat dit product geen toegevoegde voedingsmiddelen.
 

Voedingsadvies

Advies van Almo Nature: dagelijkse portie bij benadering, kat van 4 kg; 110g nat voer en 35g droogvoer.

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een andere aanvullende voeding voor uw volwassen kat? Kijk dan eens bij Almo Nature Classic. Hier vindt u bijvoorbeeld Almo Nature Classic Nature Kipfilet. De Merkenpagina van Almo Nature kattenvoer vindt u hier.

Almo Nature
https://www.brekz.nl/28217-home_default/almo-nature-oceaanvis.jpg
22.95 2019/01/01
Goed product. Helaas vind dat mijn kat deze niet lekker. De andere smaken zijn oké!
20839
2491
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per 24 (Jelly)
€ 22,95
Almo Nature Natural Gemengde Zeevis 70 gr

Almo Nature Natural Gemengde Zeevis

Almo Nature Natural Gemengde Zeevis is een kattenvoeding op basis van natuurlijke ingrediënten van hoge kwaliteit. De voeding van Almo Nature Natural bevat een relatief hoog aandeel verse vis, namelijk 70%. Deze zeedieren, onder andere witte vis, mossel, sepia en garnalen, zijn afkomstig uit de zee. Hierdoor bevat het voer geen antibiotica of hormonen, wat vaak wel het geval is bij vis uit fokkerijen. De verschillende soorten vis worden gekookt en gesneden zonder dat er een chemische behandeling heeft plaatsgevonden. Doordat de voeding in zijn eigen kookvocht geconserveerd wordt blijven zo veel mogelijk van de oorspronkelijke voedingsstoffen bewaard en behoudt het voer zijn pure smaak. Daardoor zal uw kat van deze visrijke maaltijd kunnen smullen!

Almo Nature Natural Gemengde Zeevis wordt geproduceerd zonder dat daar conserveringsmiddelen, kleurstoffen of voedingsstoffen aan toegevoegd worden. Hierdoor heeft het voer een heerlijke pure smaak en zijn alle essentiële voedingsstoffen rechtstreeks afkomstig uit de vis. Het wordt hierdoor echter aangeraden om geregeld van de verschillende varianten van de blikvoeding af te wisselen, zodat uw kat de juiste hoeveelheid van alle voedingsstoffen binnenkrijgt. Een voeding op basis van vis levert bijvoorbeeld veel Omega 3-vetzuren, stoffen die de huid en de vacht van uw kat ondersteunen. Bepaalde vitaminen en mineralen zijn echter meer aanwezig in voeding waar ook groente of fruit aan toegevoegd is.

Dus bent u op zoek naar een smakelijke en pure voeding voor uw kat? Koop dan nu Almo Nature Natural Gemengde Zeevis goedkoop online bij Brekz!

De houdbaarheid van Almo Nature Natural Gemengde Zeevis staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze veelgestelde vragen (FAQ).
 

Ingrediënten Almo Nature Natural Gemengde Zeevis

Witte vis (45%), visbouillon (24%), mossel (14%), sepia (9%), garnalen (7%), rijst (1%).

Analytische bestanddelen:

Ruw eiwit (15.0%), ruwe vezel (0.1%), ruw vet (0.5%) ruwe as (2.0%), vocht (82.0%). 

Toegevoegde voedingsmiddelen:

De voeding bevat geen toegevoegde voedingsmiddelen. 
 

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Het wordt aangeraden om Almo Nature Natural Gemengde Zeevis te combineren met droogvoer en om regelmatig af te wisselen tussen de verschillende smaken natvoer voor een gezond en lang leven. 

Voedingsadvies Almo Nature Natural Gemengde Zeevis
Gewicht kat (kg) Hoeveelheid voeding 
Gram
4 110 nat en 35 droog
6 165 nat en 55 droog
8 220 nat en 70 droog
10 275 nat en 85 droog
12 330 nat en 105 droog


Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 
 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Almo Nature Natural Gemengde Zeevis? Bekijk dan eens ons totaalaanbod van Almo Nature nat kattenvoer op onze website. We beschikken over een ruim aanbod aan (blik)voeding in verschillende smaken. Zo kunt u uw kat een afwisselende maaltijd aanbieden.

Almo Nature
https://www.brekz.nl/28220-home_default/almo-nature-gemengde-zeevis.jpg
21.95 2019/01/01
Katten zijn er dol op. Goed gevuld ook!
Kat eet het wel maar prefereert tonijn met
20861
2675
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per 6 (Legend)
€ 5,95
Per 12 (Legend)
€ 11,75
Per 18 (Legend)
€ 17,25
Per 24 (Jelly)
€ 21,95

Adult

Carocroc 31/18 with Fish kattenvoer

Carocroc 31/18 with Fish kattenvoer

Katten zijn dol op vis. Daarom heeft Carocroc voeding ontwikkeld die rijk is aan vis. Carocroc 31/18 with Fish kattenvoer is een volledige, smakelijke en licht verteerbare voeding, geschikt voor volwassen katten tot 8 jaar. De voeding bevat 42% gevogelte en 11% vis, wat de voeding smakelijk en gezond maakt. Door deze uitstekende smaak zullen zelfs de meest kieskeurige eters van de maaltijd kunnen genieten!  

Carocroc 31/18 with Fish kattenvoer bevat wel 31% ruw eiwit. Eiwit wordt gebruikt om de spieren te kunnen onderhouden, waardoor uw kat een actief leven kan leiden. Ook bevat het 18% ruw vet. Vet is erg energierijk, en kan er dus voor zorgen dat er aan de energiebehoefte van uw kat voldaan wordt. Zalmolie, een product dat rijk is aan Omega 3- en -6-vetzuren, bevordert een gezonde huid en glanzende vacht en het ondersteunt de gewrichten. De voeding is verrijkt met extra vitaminen en mineralen en bevat geen kunstmatige geur-, kleur-, en smaakstoffen. Dus bent u op zoek naar een lekkere en gezonde maaltijd voor uw kat? Bestel dan nu Carocroc 31/18 with Fish kattenvoer goedkoop online op Brekz. Uw kat zal hier zeker van kunnen genieten!

De houdbaarheid van Carocroc 31/18 with Fish kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze veelgestelde vragen (FAQ).
 

Ingrediënten Carocroc 31/18 with Fish kattenvoer

Gevogelte (42%), vis (11%), maïsgluten, rijst, tarwe, maïs, dierlijk vet (rund, gevogelte), gehydrolyseerde kippenlever, bietenpulp, hemoglobine, visolie (zalm), cellulose, mineralen.

Analytische bestanddelen:

Ruw eiwit (31%), ruw vet (18%), ruwe celstof (2,4%), ruwe as (5,9%), vocht (10%), calcium (1,1%), fosfor (0,85%).   

Toegevoegde voedingsmiddelen:

Vitamine A (16875 IE/kg), Vitamine D3 (1650 IE/kg), Vitamine E (250 IE/kg), Vitamine K3 (0,7 mg/kg), Thiamine (B1) (7,5 mg/kg), Riboflavine (B2) (5,6 mg/kg), Niacine (B3) (52,5 mg/kg), Panthotheenzuur (B5) (22,5 mg/kg), Pyridoxine (B6) (6 mg/kg), Vitamine B12 (30 mcg/kg), Biotine (225 mcg/kg), Choline (750 mg/kg), Foliumzuur (9 mg/kg), Vitamine C (40 mg/kg), IJzer (100 mg/kg), Mangaan (40 mg/kg), Koper (15 mg/kg), Zink (90 mg/kg), Jodium (1 mg/kg), Cobalt (1 mg/kg), Selenium (0,2 mg/kg).

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Voedingsadvies Carocroc 31/18 with Fish Kattenvoer
Gewicht (kg) Hoeveelheid voeding
Gram
2 30-40
3 40-55
4 50-70
5 60-85
6 65-95
7 75-110
8+ 10-15 g/kg

Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 
 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Carocroc 31/18 with Fish kattenvoer? Bekijk dan eens ons totaalaanbod van Carocroc kattenvoer op onze website. Voor oudere katten beschikken we over Carocroc 25/12 Senior kattenvoer

CaroCroc
https://www.brekz.nl/29220-home_default/carocat-vis-en-rijst.jpg
52.2 2019/01/01
Anneke levering en de katten vinden het hartstikke lekker
Goede kwaliteit voor een goede prijs
Gewoon goed, eenige puntje was de levering , maar uiteindelijk is het toch allemaal goed gekomen
Heel tevreden van, onze poezen vinden het lekker, en komt uiteindelijk prijs-kwaliteit voordeliger uit dan het in de supermarkt aan te kopen.
hond vindt het heerlijk, goed produkt
Heb 3 katten en ze vinden 3 heerlijk.
mijn uiterst verwende katten eten hier prima van
1127
613
Carocroc 31/18 with Fish kattenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2 kg
€ 12,25 (€ 6,13/kg)
2 x 2 kg
€ 23,95 (€ 5,99/kg)
7 kg
€ 30,25 (€ 4,32/kg)
15 kg
€ 52,20 (€ 3,26/kg)
2 x 15 kg
€ 102,20 (€ 3,19/kg)

Urinewegen

Hill's Prescription Urinary Care C/D Ocean Fish kattenvoer

Productbeschrijving Hill's Prescription C/D Urinary Ocean Fish kattenvoer

Hill's Prescription Diet C/D ocean fish kattenvoer is speciaal ontwikkeld voor volwassen katten met urineweg aandoeningen. Hill's Urinary Care C/D kattenvoer kan de kans op opnieuw optreden van veelvoorkomende urinewegsymptomen verlagen met 89%. Dit voer bevat DL-methionine dat urineverzurende eigenschappen heeft. Zo verlaagt u de kans op struviet- en calciumoxalaatstenen (FLUTD) en kunnen struvietstenen binnen een week worden opgelost. 

Feline Lower Urinary Tract Disease oftewel FLUTD is een aandoening dat bij katten dat veel pijn veroorzaakt. FLUTD gaat vaak samen met de vorming van kristallen die voor veel ongemak kunnen zorgen. Karakteristieke symptomen zijn: 

 • Urineren is pijnlijk
 • Urineren op ongewenste plaatsen 
    

Voordelen Hill's Prescription Diet C/D Ocean Fish voor uw kat 

 • De grootte van de brokjes zijn circa 1cm en speciaal gemaakt voor de bek van uw huiskat.
 • Hill's Prescription Diet Urinary Care C/D ocean fish kattenvoer zorgt voor gewichtscontrole, door een gebalanceerde voeding met carnitine (bouwstof voor de vetstoffwisseling) en minder calorieën.
 • Snelle werking, lost kristallen op in 14 dagen.
 • De Hill's Prescription Diet C/D Ocean Fish kattenvoer smaakt uitstekend.
 • Er is een maximaal gehalte aan omega-3 vetzuren om de ontstekingscyclus te doorbreken en ongemakken bij FIC (chronische blaasontsteking) te helpen verminderen.
       

Ingrediënten Hill's Prescription Diet C/D Urinary Fish kattenvoer

Graan, vlees en dierlijke nevenproducten, plantaardige eiwitextracten, olie en vet, vis en visnevenproducten, mineraalstoffen, zaden.

Toegevoegd

Vitamine A [E672] (25.517 IE/kg), vitamine D3 [E671] (1.505 IE/kg), ijzer [E1] (132 mg/kg), jodium [E2] (3,5 mg/kg), koper [E4] (16,8 mg/kg), mangaan [E5] (5,8 mg/kg), zink [E6] (84,1 mg/kg).

Met natuurlijke antioxidanten.
     

Voedingsadvies Hill's Prescription C/D Urinary kattenvoer

De onderstaande Hill's Prescription Diet C/D ocean fish kattenvoer hoeveelheden zijn slechts richtlijnen, aangezien de eetbehoefte per kat varieert.

Voedingsrichtlijn volwassen katten

Gewicht kat 
Dagelijkse hoeveelheid
(kg) (gram per dag)
2 30-40
3 40-55
4 50-70
5 60-85
6+ 12 gram per kg

         

Ander product?

Bent u op zoek naar natvoer voor uw kat met urinewegproblemen? Dan zou Hill's Prescription C/D nat kattenvoer met kip een goede keus kunnen zijn. Een overzicht van alle voeding geschikt voor katten met urinewegaandoeningen vindt u hier.

Hill's Prescription Diet
https://www.brekz.nl/32365-home_default/hill-s-prescription-diet-kat-c-d-ocean-fish.jpg
41.95 2019/01/01
Super bestelling, super prijs, super levering.
Goed en volgens de kat lekker voer tegen gunstige prijs.
onze kater is er dol op
Ongeveer 8 jaar geleden werd onze kat op dieetvoer gezet door de dierenarts. Om zijn leven aangenaam te maken zetten we altijd een bak met Ocean Fish brokjes en ernaast een bak met Chicken brokjes (ook Hill's dieetvoer) klaar. Voor hem een keuzemenu dus. :) Op deze manier blijft hij genieten van zijn brokjes maaltijden en staat het ook nooit tegen. Wij hebben hierdoor een heel tevreden kater die lekker tevreden knabbelt maar toch op dieet is.
Hij vind het lekkere het is goed voor hem
Goed merk. Goed product. M’n kat is gek op deze smaak. Het lijkt prijzig maar als je ziet hoe véél langer je met het zelfde gewicht doet is dit niet veel duurder als dat goedkope “macdonalds” voer van de supermarkt.
Mijn katten vinden het lekker
De katten vinden het lekker, dat is al heel wat. Prima product zover ik dat kan inschatten.
De kat doet het er erg goed op, hij heeft enkel wat problemen met de maat van de brokjes. Deze zijn wat klein voor hem.
Mijn kat is er tevreden mee, dus ik ook.
Ben zeer tevreden ,prima bediening .
Product is prima.Levering op tijd.
Product op advies dierenarts. En het werkt!
Perfecte ervaring gehad bij deze bestelling
Snelle service en fijn afgeleverd. tijdstip van leveren was zoals medegedeeld.
Super vlotte levering ,aanrader veel goedkoper dan bij de dierenarts
supersnel geleverd en altijd goed verpakt! héél content!!
Snelle levering, duidelijke website en prijs/kwaliteit zit goed.
Ik weet zelf niet hoe het smaakt, maar mijn katten zijn er dol op
snelle en correcte levering. tot op heden (april 2017) goede ervaringen met Brekz, niks op aan te merken.
Prima product voor een prima prijs!
Kleine brokjes, beter voor katten die vanwege ontbrekende tanden niet meer op brokjes kunnen kauwen
Ondanks dat mijn katten geen enthousiaste gebruikers zijn van dit voer, maar het om gezondheidsredenen moeten eten, heb ik dit wederom bij Breksz besteld daar de levering super gemakkelijk gaat en met snelle bezorging wordt geregeld.
2514
1450
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1.5 kg
€ 17,95 (€ 11,97/kg)
2 x 1.5 kg
€ 34,95 (€ 11,65/kg)
5 kg
€ 41,95 (€ 8,39/kg)
3 x 1,5 kg
€ 50,95 (€ 11,32/kg)
2 x 5kg
€ 80,95 (€ 8,10/kg)
3 x 5 kg
€ 113,95 (€ 7,60/kg)
Hill's Prescription Diet Kat C/D Kip en Ocean Fish Combi

Hill's Prescription Diet Kat C/D Kip en Ocean Fish Combi Ocean Fish + Kip

Hill's Prescription Diet Kat C/D Kip en Ocean Fish Combi Ocean Fish + Kip is een speciaalvoer voor katten met problemen in de lagere urinewegen (FLUTD). FLUTD veroorzaakt kristallen in de urinewegen, waardoor uw kat pijn ervaart bij het urineren. Dit droogvoer zorgt ervoor dat de kristallen worden opgelost en de urinewegen effectief worden schoongehouden. Tevens verlaagt het de kans dat kristallen na oplossing terugkeren. De hoogwaardige voeding bevat daarbij ook diverse andere voedingsstoffen die een gunstige uitwerking hebben op de blaas en urinewegen van uw kat. Zo bevat zij vele Omega-3 vetzuren, van invloed op het doorbreken van de ontstekingscyclus en het verminderen van ongemak bij een chronische blaasontsteking. En dankzij de smakelijke combinatie van ocean fish en kip zet u uw huisdier ook een zeer smakelijke maaltijd voor.

 • Heerlijke voeding met vis, lamslever en kip
 • Snelle werking, lost urinekristallen op binnen 14 dagen
 • Rijk aan Omega-3 vetzuren, met oog op het doorbreken op de ontstekingscyclus en het verminderen van ongemak bij een chronische blaasontsteking
 • Meer controle over het gewicht dankzij de gebalanceerde caloriearme voeding met onder meer carnitrine


Bij Brekz kunt u het beste kattenvoer voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Hill's Prescription Diet Kat C/D Kip en Ocean Fish Combi Ocean Fish + Kip tegen de scherpste prijzen. Bent u op zoek naar een aanbieding? Dan bent u bij Brekz aan het juiste adres!

De houdbaarheid van Hill's Prescription Diet Kat C/D Kip en Ocean Fish Combi Ocean Fish + Kip staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Hill's Prescription Diet Kat C/D Kip en Ocean Fish Combi Ocean Fish + Kip 

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingstabel Hill's Prescription Diet Kat C/D Kip en Ocean Fish Combi Ocean Fish + Kip

Gewicht van de kat (kg) Dagelijkse hoeveelheid
Kopje & gram
2,5 1/3 kopje (35 gr) - 1/2 kopje (50 gr)
4,5 5/8 kopje (60 gr) - 3/4 kopje (75 gr)
6,5 3/4 kopje (75 gr) - 1 1/8 kopje (110 gr)

Ingrediënten Hill's Prescription Diet Kat C/D Kip en Ocean Fish Combi Ocean Fish + Kip

Kip (min. 17%), lamslever, gemalen tarwe, tarwegluten, lam, rund, rijstzetmeel, maissiroop, tarwevezels, dicalciumfosfaat, kaliumchloride, visolie, calciumsulfaat, ijzeroxyde, calciumchloride, karamel, gejodeerd zout, taurine, calciumcarbonaat.

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld Diet Urinary voer van Royal Canin? Kijk dan eens bij Royal Canin Diet Urinary S/O kattenvoer. Een overzicht van al ons kattenvoer vindt u op de Merkenpagina.

Hill's Prescription Diet
https://www.brekz.nl/23241-home_default/hill-s-prescription-diet-kat-c-d-kip-en-ocean-fish.jpg
77.95 2019/01/01
onze kat vindt dit erg smakelijk
Toppers altijd snel geleverd prijs is top en soms een presentje in me doos klassen service houw dit ook vol aanrader mensen hier kan je gewoon bestellen .en mocht het keer niet op tijd zijn eerst de post aanvallen
Altijd een snelle levering.
Kattendieetvoeding kochten we, in de veronderstelling dat deze samenstelling identiek is aan de voeding met dezelfde benaming bij de dierenarts, is deze manier van aankopen enorm veel handiger. De prijs is veel gunstiger en de aankoop is 's anderendaags thuis geleverd. Win win dus.
Ik geef mijn katten enkel eten van Hills en royal canin
Bestel altijd mijn kattenvoer op Brekz.nl. Altijd prima levering binnen 2 dagen uiterlijk. Nog nooit problemen gehad.
Goed en correct product. De kat lust de vissmaak heel erg. Juiste grootte vd korrels, perfect gewoon.
Super goed en snel geleverd.
Super gezond voor de katten...en blijkbaar lekker ook
Keurig verpakt en snel geleverd. Besteld product is op advies van de dierenarts.
Het is bittere noodzaak voor mijn poesen. Maar ze vinden ze heel lekker, wel wissel ik van smaak steeds.
product is goed. fijn dat de 2 smaken gecombineerd zijn. De levering is super snel. Top1
Mijn katten varen heel goed met dit voer. Dit is wat ze dagelijks eten.
2516
1451
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Ocean Fish 5 kg + Kip 5 kg
€ 77,95 (€ 7,80/kg)

Holistic Brokken

Almo Nature Holistic Adult Vette Vis kattenvoer

Almo Nature Holistic Adult Vette Vis kattenvoer

Almo Nature Holistic Adult Vette Vis kattenvoer is voer voor volwassen katten van uiteenlopende soorten rassen. Het voer is op een natuurlijke wijze samengesteld. Door uitsluitend gebruik te maken van natuurlijke ingrediënten, biedt Almo een maaltijd die uitstekend past bij de voedingsbehoeften van uw kat. Het belangrijkste ingrediënt in deze voeding is witvis. De witvis wordt vers bereid en is op natuurlijke wijze geconserveerd. Hierdoor blijven de voedingsstoffen het beste bewaard en zijn er geen chemsiche conserveermiddelen nodig. Daarnaast is de witvis niet gekweekt en zijn antibiotica en hormoonstoffen niet in het voer aanwezig. Dit alles bij elkaar maakt Almo Nature Holistic Cats Adult Witvis en Rijst kattenvoer een uitgebalanceerde maaltijd.
 
Almo Nature Holistic Adult Vette Vis kattenvoer is gemaakt met witvis omdat deze vis licht verteerbaar is. Daarnaast zorgt vis er in zijn algemeenheid voor dat er veel omega-3 vetzuren in het voer aanwezig zijn. Deze vetzuren bieden een goede verzorging aan de huid en vacht van uw kat. Het helpt de vacht van uw kat glanzen. Doordat het voer slechts één hoogwaardige proteïnebron heeft, is het ook geschikt om te geven aan katten met een overgevoeligheid voor bepaalde voeding. De natuurlijke ingrediënten in Almo Nature Holistic Cats Adult Witvis en Rijst kattenvoer zorgen voor een heerlijke smaak. Hierdoor zal vrijwel elke kat van de voeding kunnen smullen. 

Bij Brekz kunt u het beste voer voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Almo Nature Holistic Adult Vette Vis en Rijst kattenvoer tegen de scherpste prijzen of bekijk ons uitgebreide assortiment.

De houdbaarheid van Almo Nature Holistic Adult Vette Vis en Rijst kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 
 

Ingrediënten Almo Nature Holistic Adult Vette Vis en Rijst kattenvoer

Vlees en dierlijke bijproducten 55% (daarvan 25% verse gekookte witvis), granen (rijst 14%, tarwe, gerst), plantaardige proteïne-extracten, olie en vetten, mineralen, Manno-Oligosaccharide (MOS), Fructooligosaccharide (FOS) Fructooligosaccharide (FOS).

Analytische bestandsdelen

Ruwe Eiwit (31%), Ruw vet (15%), Ruwe Vezel (1,5%), Ruwe As (8,5%), Vocht (8,5%).

Toegevoegde voedingsmiddelen

Taurine 1.170 mg, DL-methionine 1.120 mg, vitamine A 32.760 IU, vitamine D3 2.275 IU, vitamine E 210 mg.
 

Voedingsadvies Almo Nature Holistic Adult Vette Vis en Rijst kattenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingstabel

Gewicht in KG Hoeveelheid voer in gram
2 35
4 55
6 75

 

Ander voer?

Bent u in plaats van Almo Nature Holistic Adult Vette Vis en Rijst kattenvoer op zoek naar ander voer voor uw kat kijk dan eens naar Almo Nature Classic Cuisine Kipfilet en Kaas. Voor een volledig overzicht kunt u kijken bij al het natvoer van Almo.
 

https://www.brekz.nl/23892-home_default/almo-nature-holistic-cats-adult-witte-vis-kattenvoer.jpg
86.95 2019/01/01
Mijn kat eet er goed van. Geeft haar een mooi glanzend huidje.
de kat is er gek op
Kieskeurige poes is er blij mee. Is ook voedselgevoelig maar deze belanden niet ergens terug op mijn vloer.
de poezen lusten het graag.
heb zelf nog niet aan de katten gegeven, maar heb het op aanraden van mijn dochter genomen, die was heel enthousiast
21802
13037
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2 kg
€ 11,95 (€ 5,98/kg)
2 x 2 kg
€ 22,95 (€ 5,74/kg)
3 x 2 kg
€ 33,95 (€ 5,66/kg)
4 x 2 kg
€ 43,95 (€ 5,49/kg)
12 kg
€ 44,95 (€ 3,75/kg)
2 x 12 kg
€ 86,95 (€ 3,62/kg)

Gold

Gourmet Gold Zalm en Kip in saus kattenvoer

Productinformatie Gourmet Gold Zalm en Kip in saus kattenvoer

Gourmet Gold Zalm en Kip in saus kattenvoer zijn luxe vleeshapjes in een onweerstaanbare saus. Hiermee kunt u uw kat keer op keer verwennen. Elke variant van Gourmet Gold bevat een ander recept, om de variatie in het voedingspatroon van uw kat optimaal te houden. De recepten bevatten hoogwaardige ingrediënten, die elke kat kan waarderen. De acceptatie is hoog en het voer is dus geschikt voor kieskeurige katten. De voeding zit in handige portieblikjes van 85 gram, waardoor u uw huisdier altijd een verse maaltijd kunt garanderen. Het is volledig en andere aanvullende voeding is dus niet nodig. 

 • Volledige, luxe voeding bestaande uit vlees en saus
 • Bevat hoogwaardige ingrediënten
 • Geschikt voor kieskeurige katten die niet alles lusten
 • Verkrijgbaar in portieverpakkingen / blikjes van 85 gram
 • Een tray bevat 24 blikjes

Bij Brekz kunt u de beste voeding voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Gourmet Gold Zalm en Kip in saus kattenvoer tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.
 
De houdbaarheid van Gourmet Gold Zalm en Kip in saus kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.  


Voedingsadvies Gourmet Gold Zalm en Kip in saus kattenvoer

Een volwassen kat heeft 3 tot 4 blikjes per dag nodig. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid voer nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw kat. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.


Ingrediënten Gourmet Gold Zalm en Kip in saus kattenvoer

Vlees en dierlijke vleesproducten (waarvan 4% kip), graan, vis en visnevenproducten (4% zalm), mineraalstoffen, suiker.

Toegevoegde voedingsstoffen
Vitamine A (1.290 IE/kg), vitamine D3 (200 IE/kg), ijzer (9 mg/kg), jodium (0,2 mg/kg), koper (0,8 mg/kg), mangaan (1,7 mg/kg), zink (9 mg/kg).

Analytische bestanddelen 
Ruw eiwit (7.5%), ruw vet (3.7%), ruwe vezel (0.5%), ruwe as (1.3%), vocht (81.5%)


Ander kattenvoer?

Bent u op zoek naar voer voor de oudere kat? Bekijk dan onze Gourmet Gold kattenvoer pagina. Hier verkopen we onder andere de Gourmet Gold Mousse met Zalm +7.

Gourmet
https://www.brekz.nl/26916-home_default/gourmet-gold-brokjes-in-saus-zalm-en-kip.jpg
11.99 2019/01/01
Mijn kat is er dol op.
De katten eten er goed van, dus als zij het lekker vinden, ben ik tevreden
Goed product. Katten vinden het erg lekker.
Mijn rode katers krijgen samen als extraatje een half blikje per dag. Ze vinden deze variant erg lekker. De mousse van Gourmet laten ze staan. Verder krijgen ze alleen brokken van Royal Canin.
Kwalitatief goed product tegen leuke prijs en makkelijke levering. Gewoon goed.
De poezen zijn er gek op,ik heb er vijf en ze lusten alles van gourmet.
3004
1642
Gourmet Gold Brokjes in saus Zalm en Kip > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 tray (24 blikken)
€ 11,99
2 trays (48 blikken)
€ 22,69

HFC 70 gr

Almo Nature Natural Tonijn uit de Stille Oceaan 70 gr

Almo Nature Natural Tonijn uit de Stille Oceaan (Pacific)

Almo Nature Natural Tonijn uit de Stille Oceaan (Pacific) is een aanvullende, natuurlijke vismaaltijd uit blik en is geschikt voor iedere kat. Bij Almo Nature wordt iedere maaltijd bereid uit verse ingrediënten en bestaat voor maar liefst 75% uit vis (of vlees). De tonijn in dit product is vers gevangen in zee en is daardoor gegarandeerd vrij van hormonen en antibiotica (zoals bij kweekvis). Bij de verwerking wordt de vis geconserveerd in het eigen kookvocht, zodat conserveringsmiddelen overbodig zijn. Een ander voordeel is dat de smaak en voedingsstoffen zo optimaal behouden blijven. De maaltijd is overigens ook vrij van andere chemische toevoegingen, zoals kleur-, geur- en smaakstoffen. De eenvoudige, echte bereiding uit zich in een uitmuntende smaak. Deze natuurlijke voeding valt bij katten dan ook zeer in de smaak.

 • Bevat wel 75% vis
 • Vis gevangen in zee, in plaats van kweekvis, daardoor gegarandeerd vrij van antibiotica en hormonen
 • Vis geconserveerd in het kookvocht, geen conserveringsmiddelen toegevoegd
 • Vrij van chemische toevoegingen als geur-, kleur- en smaakstoffen
   

Bij Brekz kunt u het beste Almo Nature kattenvoer eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Almo Nature Natural Tonijn uit de Stille Oceaan 70 gr tegen de scherpste prijzen.

De houdbaarheid van Almo Nature Natural Tonijn uit de Stille Oceaan 70 gr staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 
 

Voedingsadvies Almo Nature Natural Tonijn uit de Stille Oceaan 70 gr

Dit product is een aanvullende voeding. Almo Nature adviseert om uw kat dagelijks 60% natvoer en 40% droogvoer te geven, voor een goede voedingsbalans. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Ingrediënten Almo Nature Natural Tonijn uit de Stille Oceaan 70 gr

Tonijn uit de Stille Oceaan (75%), Boullion (24%), rijst (1%).
 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld Almo Nature maaltijdzakjes met kip? Kijk dan eens bij Almo Nature Classic Nature Kipfilet 55 gr. Een overzicht van al ons Almo Nature Kattenvoer vindt u hier.

Almo Nature
https://www.brekz.nl/25723-home_default/almo-nature-met-tonijn-uit-de-stille-oceaan-pacific.jpg
21.95 2019/01/01
prima kattevoer vervoer duur lang woensdag besteld pas maandag geleverd
Katten vinden het erg lekker.
De katten vinden deze tonijn heerlijk.
Je zou er zo zelf aan beginnen!
Mijn poesjes zijn er dol op
Nette prijs en wat voor mij vooral meeteld is de erg snelle levering! Blij mee.
Natuurlijk, veel vis. Goed voor kat met gevoelige maag
Top Service en super snelle levering
onze poes Tebbie is een lastige eter, maar deze smaak daar geniet ze volop van.
Mijn poezen zijn er dol op en op de prijzen bij Brekz ben ik dol.
Brekz is niet duur. Snelle levering. En alles ziet er altijd goed uit.
20837
2306
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per 6 (Legend)
€ 5,95
Per 12 (Legend)
€ 11,75
Per 18 (Legend)
€ 17,25
Per 24 (Natural)
€ 21,95
Almo Nature Zalm 70 gr

Almo Nature Zalm

Almo Nature Zalm is een zeer smakelijk en natuurlijk natvoer dat geschikt is voor volwassen katten van alle rassen. Almo Nature producten bevatten uitsluitend 100% natuurlijk ingrediënten van hoge kwaliteit. De heerlijke zalm wordt bijvoorbeeld vers gevangen in de zee. Bij de bereiding van de producten wordt bovendien geen gebruik gemaakt van conserveringsmiddelen, kleur- geur- en smaakstoffen of andere chemische hulpstoffen. Om de zalm te converseren, wordt deze bewaard in een voedzame en gezonde visbouillon. Hierdoor behoudt het voer alle voedingsstoffen die van nature in de ingrediënten aanwezig zijn en blijft de onweerstaanbare smaak optimaal behouden. Uw kat zal met plezier van zijn gezonde maaltijd genieten!

Bij Brekz kunt u Almo Nature Zalm goedkoop online kopen. Bij Brekz vindt u het lekkerste kattenvoer voor de laagste prijs!

De houdbaarheid van Almo Nature Zalm staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ). 
 

Ingrediënten Almo Nature Zalm

Zalm 55%, Visbouillon 44%, Rijst 1%.

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit 11.2%, ruw vet 5.2%, ruwe as 0.6%, ruwe vezels 0.1%, vocht 80.6%.

Toegevoegde voedingsmiddelen

Volgens de fabrikant bevat dit voer geen additieven.
 

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Het wordt aangeraden om Almo Nature Zalm te combineren met droogvoer en om regelmatig af te wisselen tussen de verschillende smaken natvoer voor een gezond en lang leven. 

Voedingsadvies Almo Nature Zalm
Gewicht van de kat (kg) Hoeveelheid voeding 
Gram
4 140 nat en 35 droog
6 165 nat en 55 droog
8 220 nat en 70 droog
10 275 nat en 85 droog
12 330 nat en 105 droog


Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 
 

Ander voer?

Houdt uw kat meer van vlees dan van vis? Bij Brekz verkopen we diverse soorten Almo Nature kattenvoer, waaronder de meest lekkere vleessmaken! Bij ons vindt u dus ongetwijfeld de smaak die uw kat het lekkerst vindt. Bekijk daarnaast ook eens ons totaalaanbod natvoer voor katten.

Almo Nature
https://www.brekz.nl/28211-home_default/almo-nature-zalm.jpg
22.95 2019/01/01
ontving dit blik niet maar zalm zonder jelly. reeds contact over gehad
Onze poes Jessie kan haast niet wachten op haar heerlijke maaltijd waarmee ze elke dag wordt verwend.Het visje is van prima kwaliteit
goede service, snelle bezorging,
Mijn kat, 18 jaar, smult ervan! Echte zalm, geen mousse of rare toevoegingen. Enige nadeel is dat er soms een partij bij is met weinig vlees en veel vocht in het blikje. Dat was een aantal keer het geval. 24 blikjes met teveel vocht. Staat m'n kat meteen weer te zeuren om eten.
20863
2307
> Meer informatie
Almo Nature Zalm 70 gr 1-2 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
Per 6 (Legend)
€ 6,29
Per 12 (Legend)
€ 12,29
Per 18 (Legend)
€ 17,99
Per 24 (Jelly)
€ 22,95
Almo Nature Natural Kip en Garnaaltjes 70 gr

Almo Nature Natural Kip en Garnaaltjes

Almo Nature Natural Kip en Garnaaltjes is een hoogwaardige, aanvullende voeding voor uw volwassen kat. Het smakelijke natvoer is zo samengesteld dat zij perfect aansluit bij de voedingsbehoeften van uw kat. Zo bestaat het uit wel 75% vlees en vis en is het product natuurlijk geconserveerd in het eigen kookvocht. Want Almo Nature staat voor een natuurlijke voeding en gebruikt geen chemische toevoegingen in het bereidingsproces. De ingrediënten zijn hoogwaardig en zijn afkomstig uit de menselijke voedingssector. Zo zijn de garnaaltjes voor uw kat afkomstig uit dezelfde vangst als die van uzelf. Het belangrijkste verschil ontstaat wanneer de voedingsstoffen specifiek worden gericht op de behoeften van uw kat. Om tot een volledige, gebalanceerde voeding te komen is ook enige rijst toegevoegd. De voeding is rijk aan natuurlijke vitaminen en mineralen.

 • Rijk aan vlees en vis
 • Ingrediënten uit de menselijke voedingssector
 • Rijk aan vitaminen en mineralen uit de hoofdbestanddelen
 • Geconserveerd in het eigen kookvocht, voor optimaal behoud van voedingsstoffen en smaak
 • Vrij van chemische toevoegingen zoals conserveringsmiddelen
   

Bij Brekz kunt u het beste kattenvoer gemakkelijk en goedkoop online kopen. Koop de voordeelverpakking of maak gebruik van een van de vele acties op Almo Nature Natural Kip en Garnaaltjes voor een nog scherpere prijs!

De houdbaarheid van Almo Nature Natural Kip en Garnaaltjesstaat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).
 

Ingrediënten Almo Nature Natural Kip en Garnaaltjes

Kip (55%), garnaal (20%), kookwater (24%), rijst (1%).

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit (20%), ruw vet (0,5%), ruwe as (1%), ruwe celstof (0,1%), vocht (77%).

Toegevoegde voedingsmiddelen

Volgens de fabrikant bevat dit product geen toegevoegde voedingsmiddelen.
 

Voedingsadvies

Almo Nature raadt het volgende aan: de dagelijkse portie bij benadering, bij een kat van 4 kg; 110g nat voer en 35g droogvoer.

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze voeding? Kijk voor droogvoer van Almo Nature eens bij de Holistic brokken, bijvoorbeeld voor Almo Nature Holistic Cats Adult Kip en Rijst. De Merkenpagina van Almo Nature kattenvoer vindt u hier.

Almo Nature
https://www.brekz.nl/25726-home_default/almo-nature-kip-en-garnaal.jpg
21.95 2019/01/01
Het product is zeer goed maar bij de laatste zending waren bijna alle blikken ingedeukt De verpakking was te slap voor het gewicht van veel blikken
De afhandeling van mijn bestelling is zoals ik had gehoopt , verlopen, hiervoor mijn hartelijke dank.
Eigenlijk niet zo fijne ervaring met het bezorgen en ook met de bestelling. Doos was kapot, miste blikje en er zou een kattetas in zitten als je een bestelling van 3 tray’tjes kattenvoer bestelde. Wat er wel in zat was HONDEN KAUWGOM. En de bezorgdienst Was van mening om mijn pakket zomaar in de voortuin te zetten, te belazert om even bij de buren aan te bellen. Niet echt klantvriendelijk .... zal me nog eens bedenken over een volgende bestelling .
Ik kwam bij Brekz.nl uit omdat zij Almo Nature Natural voor een hele scherpe prijs aanbieden. Prima ervaring, duidelijke communicatie en vlotte afhandeling van mijn bestelling.
Mooi produkt, smullen de katten van
Heel goed product de poesjes zijn er dol op
Mijn katers vinden deze heeerlijk
De poes (18J) heeft verteringsproblemen, maar tot op heden gaat de vertering met Legend Kip en Garnaaltjes moeiteloos. Voor haar staat het voorlopig bovenaan op het menu. Eindelijk geschikte dierenvoeding gevonden. Bedankt.
20864
2309
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per 6 (Legend)
€ 5,95
Per 12 (Legend)
€ 11,75
Per 18 (Legend)
€ 17,25
Per 24 (Natural)
€ 21,95
Almo Nature Natural Tonijn en Garnalen 70 gr

Almo Nature Natural Tonijn en Garnalen

Almo Nature Natural Tonijn en Garnalen is een zeer smakelijk nat kattenvoer, dat bedoeld is als aanvullende voeding. Alle producten van Almo Nature worden bereid met de beste grondstoffen en zijn geschikt bevonden voor menselijke consumptie. Dankzij de bereidingswijze, waarbij de heerlijke ingrediënten zachtjes worden gegaard in hun eigen bouillon, blijft de heerlijke smaak de tonijn en garnalen zoveel mogelijk behouden. Daarnaast blijven hierdoor alle voedingsstoffen optimaal behouden. Almo Nature Natural Tonijn en Garnalen is dus niet alleen erg lekker, maar ook gezond. Een verantwoorde traktatie voor uw kat dus, die met Almo Nature Natural Tonijn en Garnalen iedere dag opnieuw geniet van een heerlijke vismaaltijd.

Onze klanten hebben goede ervaringen met het kattenvoer van Almo Nature. Bij Brekz kunt u Almo Nature Natural Tonijn en Garnalen goedkoop online kopen. Gemakkelijk besteld, comfortabel thuisbezorgd.

De houdbaarheid van Almo Nature Natural Tonijn en Garnalen staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

 

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Het wordt aangeraden om Almo Nature Natural Tonijn en Garnalen te combineren met droogvoer en om regelmatig af te wisselen tussen de verschillende smaken natvoer voor een gezond en lang leven. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 

 

Voedingsadvies Almo Nature Natural Tonijn en Garnalen
Gewicht van de kat (kg) Hoeveelheid voeding 
Gram
4 110 nat en 35 droog
6 165 nat en 55 droog
8 220 nat en 70 droog
10 275 nat en 85 droog
12 330 nat en 105 droogIngrediënten Almo Nature Natural Tonijn en Garnalen

Tonijn 55%, Visbouillon 24%, Garnalen 20%, Rijst 1%.

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit 19.0%, ruw vet 0.5%, ruwe vezel 0.1%, ruwe as 1.0%, vocht 77.0%.

Toegevoegde voedingsmiddelen

Volgens de fabrikant zijn er in dit voer geen additieven toegevoegd.


Ander voer?

Houdt uw kat meer van vlees dan van vis? Bij Brekz verkopen we diverse soorten Almo Nature kattenvoer. Dankzij ons ruime aanbod aan smaken, vindt u dus ongetwijfeld de smaak die uw kat het lekkerst vindt! Misschien wilt u ook eens natvoer voor uw kat van een andere fabrikant bekijken? Op onze pagina Nat kattenvoer vindt u ons totale aanbod!

Almo Nature
https://www.brekz.nl/25728-home_default/almo-nature-tonijn-en-garnalen.jpg
21.95 2019/01/01
Ze vinden het erg lekker, en gelukkig zonder nare toevoeging
De katten vinden het erg lekker. 1 nadeel is dat er soms best grote graten in zitten
Gewoon goed , ze zijn er gek van
Na lang zoeken op het web was dit exact wat ik zocht
Super handige webwinkel, vlotte communicatie en zeer snelle levering. Hier gaan we zeker nog bestellen.
20862
2310
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per 6 (Legend)
€ 5,95
Per 12 (Legend)
€ 11,75
Per 18 (Legend)
€ 17,25
Per 24 (Natural)
€ 21,95
Almo Nature HFC Jelly Makreel 70 gr

Almo Nature HFC Jelly Makreel

Almo Nature HFC Jelly Makreel is de beste keuze wanneer u op zoek bent naar een maaltijd die uitsluitend bestaat uit natuurlijke ingrediënten. Almo Nature HFC Jelly is 100% natuurlijke voeding van hoge kwaliteit. Tijdens het samenstellen van het voer is de focus volledig gericht op de behoeften van de kat. Daarbij is ook rekening gehouden met het feit dat de kat van nature een vleeseter is. Het voer bestaat voor 55% uit makreel. Daarnaast is er een hele kleine hoeveelheid rijst aan het voer toegevoegd om de voeding compleet te maken. 
 

 • Almo Nature HFC Jelly Makreel bestaat uit makreel die ook voor menselijke consumptie geschikt is
 • Er zijn geen kunstmatige toevoegingen te vinden in het voer. 
 • Vitaminen en mineralen zijn van nature aanwezig in deze voeding
 • In dit voer vindt u geen chemische conserveermiddelen en kleurstoffen
 • Uitsluitend natuurlijke ingrediënten en daardoor zeer smakelijk!
   

Bij Brekz kunt u het beste voer voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Almo Nature HFC Jelly Makreel tegen de scherpste prijzen of bekijk ons uitgebreide assortiment.

 
De houdbaarheid van Almo Nature HFC Jelly Makreel staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.  
 

Voedingsadvies Almo Nature HFC Jelly Makreel 

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 
Voedingstabel Almo Nature HFC Jelly Makreel

Gewicht in KG Hoeveelheid voer in gram
4 110 (35 droogvoer)
6 165 (55 droogvoer)
8 220 (70 droogvoer)
10 275 (85 droogvoer)
12 330 (105 droogvoer)


 

Ingrediënten Almo Nature HFC Jelly Makreel

Makreel 55%, bouillon 44%, rijst 1%.

Analytische bestandsdelen

Ruw eiwit (10,9%), Ruw vet (4,2%), Ruwe as (0,9%), Ruwe celstof (0.1%), Vocht (78%)

 

Ander voer?

Bent u in plaats van Almo Nature HFC Jelly Makreel op zoek naar ander voer voor uw kat kijk dan eens naar Almo Nature Classic Cuisine Kipfilet en Kaas. Voor een volledig overzicht kunt u kijken bij al het natvoer van Almo.
 

Almo Nature
https://www.brekz.nl/28221-home_default/almo-nature-makreel.jpg
22.95 2019/01/01
Een gezond en eerlijk product
20842
2308
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per 24 (Jelly)
€ 22,95
Almo Nature Forel en Tonijn 70 gr

Almo Nature Forel en Tonijn

Almo Nature Forel en Tonijn is een smakelijk en hoogwaardig natvoer voor volwassen katten. In ieder blikje Almo Nature Forel en Tonijn zit een heerlijke mix van forel en tonijn, die geconserveerd wordt in een voedzame visbouillon. Alle ingrediënten van Almo Nature Natural producten zijn van hoge kwaliteit. Hierdoor heeft het voer een onweerstaanbare smaak en zal  uw kat er volop van smullen. Bovendien zijn alle Almo Nature producten zijn zonder toegevoegde conserveringsmiddelen, kleur- geur- en smaakstoffen of andere chemische hulpstoffen. Uw kat geniet dus van een pure, natuurlijke smaak. Deze gezonde aanvullende voeding is een ideale manier om uw kat te verwennen en hem te trakteren op heerlijk natvoer.

Bij Brekz bestelt u het lekkerste kattenvoer voor de beste prijs. Bij ons kunt u dus Almo Nature Forel en Tonijn goedkoop online kopen.

De houdbaarheid van Almo Nature Forel en Tonijn staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ). 
 

Ingrediënten Almo Nature Forel en Tonijn

Forel 37,5%, Tonijn 37,5%, Visbouillon 24%, Rijst 1%.

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit 16%, ruw vet 3%, ruwe as 1%, ruwe vezels 0.11%, vocht 77%.

Toegevoegde voedingsmiddelen

Volgens de fabrikant bevat dit voer geen additieven.

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Het wordt aangeraden om Almo Nature Forel en Tonijn te combineren met droogvoer en om regelmatig af te wisselen tussen de verschillende smaken natvoer voor een gezond en lang leven. 

Voedingsadvies Almo Nature Forel en Tonijn
Gewicht van de kat (kg) Hoeveelheid voeding 
Gram
4 140 nat en 35 droog
6 165 nat en 55 droog
8 220 nat en 70 droog
10 275 nat en 85 droog
12 330 nat en 105 droog


Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 
 

Ander voer?

Heeft uw kat liever een maaltijd met vlees, in plaats van een maaltijd met vis? Wij hebben een ruim assortiment aan Almo Nature kattenvoer! Bij ons vindt u dus ook heerlijke Almo Nature Natural blikjes met diverse vleessmaken! Bekijk ook eens ons totaalaanbod natvoer voor katten.

Almo Nature
https://www.brekz.nl/28209-home_default/almo-nature-forel-en-tonijn-.jpg
22.95 2019/01/01
Niet beide katten vinden het even lekker
Heel tevreden over aanvraag en levering.
Mijn kat Sprinter is er zeer tevreden over!
20853
2487
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per 6 (Legend)
€ 6,29
Per 12 (Legend)
€ 12,29
Per 18 (Legend)
€ 17,99
Per 24 (Jelly)
€ 22,95