Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Happy Life hondenvoer 

Versele Laga Happy Life hondenvoer is voordelige en toch complete, uitgebalanceerde, smakelijke voeding voor uw hond. Versele Laga Happy Life hondenvoer bestaat uit hoogwaardige ingrediënten. Versele Laga Happy Life hondenvoer is licht verteerbaar en is verkrijgbaar in de smaken: kip, lam of rund.
Lees meer ..
Verpakking Prijs
15 kg
€ 34,95 (€ 2,33 /kg)
2 x 15 kg
€ 65,95 (€ 2,20 /kg)
Happy Life Adult Chicken hondenvoer

Happy Life Adult Chicken hondenvoer

Happy Life Adult Chicken hondenvoer is een volledig droogvoer met kip en is bedoeld voor volwassen honden van alle rassen. De voeding is op basis van kip, een licht verteerbare basis die de voeding van een heerlijke smaak voorziet. Voor de nodige koolhydraten is gekozen voor rijst in plaats van granen, evenwel een ingrediënt dat de voeding lichter verteerbaar maakt. En dankzij de aanwezigheid van gezonde Omega-3 vetzuren blijven de huid en vacht van uw hond gezond en glanzend. Plantaardige ingrediënten als groenten, zaden, gist en vruchten maken de voeding compleet. 

 • Bevat licht verteerbare dierlijke eiwitten uit kip
 • Met koolhydraten uit rijst, voor een nog beter te verteren maaltijd
 • Bevat diverse plantaardige ingrediënten, voor een zeer volledige voeding
 • Omega-3 vetzuren en zalmolie houden huid en vacht gezond en stralend
   

Bij Brekz kunt u het beste happy life hondenvoer eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Happy Life Adult Chicken hondenvoer tegen de scherpste prijzen.

De houdbaarheid van Happy Life Adult Chicken hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Happy Life Adult Chicken hondenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingstabel Happy Life Adult Chicken hondenvoer
Gewicht van de hond (kg) Droogvoer per dag
Gram
< 5  60 - 120
5 - 15  120 - 265
15 - 25 265 - 390
25 - 45  390 - 605
45 - 70 605 - 840


Ingrediënten Happy Life Adult Chicken hondenvoer

Vlees en dierlijke bijproducten (12% kip in de bruine en gele brokjes), granen (4% maïs, 4% rijst), plantaardige bijproducten, groenten (4% erwten, 0,5% wortel en 0,5% tomaat in de bruine brokjes), oliën en vetten (0,5% zalmolie in de bruine brokjes), zaden, mineralen, gist, vruchten (0,5% appel in de bruine brokjes).

Analytische bestanddelen
Eiwit (25%), vetgehalte (12%), ruwe celstof (3%), ruwe as (7%), calcium (1,5%), fosfor (1%), natrium (0,4%). 

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (14.100 IE/kg), vitamine D3 (1.280 IE/kg), vitamine E (135 mg/kg), E1 [ijzer] (161 mg/kg), E2 [jodium] (2,5 mg/kg), E4 [koper] (6 mg/kg), E5 [mangaan] (50 mg/kg), E6 [zink] (96 mg/kg), E8 [selenium] (0,16 mg/kg).
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een light droogvoer voor onder andere senior honden? Kijk dan eens bij Happy Life Light/Senior hondenvoer. Een overzicht van al ons droogvoer voor honden vindt u op de Merkenpagina.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
15 kg
€ 34,95 (€ 2,33 /kg)
2 x 15 kg
€ 65,95 (€ 2,20 /kg)
Happy Life Adult Lamb hondenvoer

Happy Life Adult Lamb hondenvoer

Happy Life Adult Lamb hondenvoer is een lekkere en gevarieerde voeding op basis van lamsvlees, die alle voedingsstoffen bevat die uw volwassen hond nodig heeft voor een vitaal en gelukkig leven. Dankzij het hoogwaardige lamsvlees is de voeding bij uitstek geschikt voor voedingsgevoelige honden. Ook is het voer dankzij de combinatie van lamsvlees en rijst als bron van koolhydraten zeer goed verteerbaar. De toegevoegde appel draagt ook bij aan de werking van de darmen van uw hond. Bovendien bevat het voer toegevoegde zalmolie, om de vacht van uw hond mooi glanzend te houden. De smakelijke en goed verteerbare voeding is bovendien erg lekker, waardoor uw hond iedere dag opnieuw zal smullen van zijn maaltijd. 

 • Op basis van lam, waardoor het zeer geschikt is voor honden met voedselallergieën
 • Toegevoegde zalmolie zorgt er voor dat de vacht van uw hond mooi gaat glanzen
 • Zeer goed verteerbaar,met extra ondersteuning voor de darmwerking
 • Geschikt voor honden van middelgrote, grote en zeer grote rassen
   

Bij Brekz kunt u de beste voeding voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Happy Life Adult Lamb hondenvoer tegen de scherpste prijzen of bekijk ons uitgebreide assortiment.

De houdbaarheid van Happy Life Adult Lamb hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Happy Life Adult Lamb hondenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingstabel Happy Life Adult Lamb hondenvoer

Gewicht van de hond (in kilogram) Hoeveelheid voer per dag (in gram)
10 - 15 120 - 265
15 - 25 265 - 390
25 - 45 390 - 605
45 - 70 390 - 605

 

Ingrediënten Happy Life Adult Lamb hondenvoer

Vlees en dierlijke bijproducten (16% lam in de bruine brokjes), Granen (4% rijst in de bruine brokjes), Plantaardige bijproducten, Groenten (4% erwten in de bruine en groene brokjes en 0,5% wortel, 0,5% tomaat en 0,5% broccoli in de bruine brokjes), Oliën en vetten (0,5% zalmolie), Zaden, Mineralen, Gist, Vruchten (0,5% appel in de bruine brokjes)

Analytische bestanddelen
Eiwit (25%), Vetgehalte (12%), Ruwe celstof (3%), Ruwe as (7%), Calcium (1.5%), Fosfor (1%), Natrium (0.4%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A 12.000 IE, Vitamine D3 1.000 IE, Vitamine E 120 mg, E1 (ijzer) 160 mg, E2 (jodium) 2,5 mg, E4 (koper) 6 mg, E5 (mangaan) 50 mg, E6 (zink) 85 mg, E8 (selenium) 0,2 mg
 

Ander hondenvoer?

Zoekt u hondenvoer van Happy Life in een andere smaak? Bekijk dan ons aanbod aan Happy Life hondenvoer. Wij verkopen bijvoorbeeld ook speciaal Happy Life Light/Senior hondenvoer. Of bent u misschien op zoek naar hondenvoer van een andere fabrikant? Bekijk dan ons totaalaanbod hondenvoer.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
15 kg
€ 34,95 (€ 2,33 /kg)
2 x 15 kg
€ 65,95 (€ 2,20 /kg)
Verpakking Prijs
15 kg
€ 38,95 (€ 2,60 /kg)
2 x 15 kg
€ 74,75 (€ 2,49 /kg)
Verpakking Prijs
15 kg
€ 34,95 (€ 2,33 /kg)
2 x 15 kg
€ 65,95 (€ 2,20 /kg)
Verpakking Prijs
15 kg
€ 43,95 (€ 2,93 /kg)
2 x 15 kg
€ 81,95 (€ 2,73 /kg)
Verpakking Prijs
15 kg
€ 36,95 (€ 2,46 /kg)
2 x 15 kg
€ 67,95 (€ 2,27 /kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Happy Life hondenvoer

Happy Life hondenvoer is een voordelige maar toch uitgebalanceerde en smakelijke voeding uit de keuken van Versele Laga. Het voer is geschikt voor volwassen honden van alle rassen en bestaat uit hoogwaardige ingrediënten. Het bevat alle voedingsstoffen die uw hond nodig heeft voor een vitaal en gelukkig leven. Zo bevat het vlees van hoge kwaliteit, waardoor de eiwitten goed opgenomen worden en uw hond het voedsel goed verteert. Hierdoor blijven zijn spieren sterk en voelt uw hond zich energiek. Ook bevat Happy Life hondenvoer zalmolie en omega-3-vetzuren waardoor zijn vacht mooi gaat glanzen en zijn huid gezond blijft. Daarnaast bevat het voer vitaminen en mineralen die de natuurlijke afweer van uw hond ondersteunen en bijdragen aan het gezond houden van zijn vitale organen. Met Happy Life hondenvoer geeft u uw hond een smakelijke en gezonde voeding die hem een optimale ondersteuning biedt!

Wilt u Happy Life hondenvoer goedkoop online kopen? Bestel dan uw hondenvoer voordelig en gemakkelijk bij Brekz. U krijgt het comfortabel thuisbezorgd voor de laagste prijs.

De houdbaarheidsduur van Happy Life hondenvoer varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voordelen Happy Life hondenvoer

Hieronder hebben we een aantal voordelen van Happy Life hondenvoer voor u op een rijtje gezet:

 • Een voordelige en toch hoogwaardige, complete voeding die geschikt is voor volwassen honden van alle rassen;
 • Verkrijgbaar in de heerlijke smaken kip, lam en rund. Dus altijd een smaak die uw hond lekker vindt;
 • Goed verteerbaar, waardoor uw hond de voedingsstoffen goed opneemt en een gezonde ontlasting heeft;
 • Bevat zalmolie en omega-3-vetzuren ter ondersteuning van de huid en vacht van uw hond;
 • Toegevoegde vitaminen en mineralen dragen bij aan het gezond houden van immuunsysteem van uw hond.

 

Assortiment Happy Life hondenvoer en snacks

Hieronder vindt u een opsomming van de verschillende soorten Happy Life hondenvoer die wij verkopen:

Adult

Senior

 • Happy Life Light/Senior hondenvoer: Een complete voeding die relatief energiearm is, waardoor dit voer ideaal is voor oudere honden of volwassen honden met overgewicht.

 

Ander merk hondenvoer?

Zoekt u hondenvoer van een ander merk? Op onze merkenpagina hondenvoer vindt u een overzicht van de verschillende merken hondenvoer die wij verkopen. 

Terug