Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Virbac Dermacool Hot-Spot Spray hond en kat

Productinformatie
50 ml
€ 11,39 (€ 0,23/ml)
€ 11,39 (€ 0,23/ml)
2 x 50 ml
€ 20,79 (€ 207,90/l)
€ 20,79 (€ 207,90/l)
3 x 50 ml
€ 28,95 (€ 193,00/l)
Meest verkocht
€ 28,95 (€ 193,00/l)

Virbac Dermacool hond en kat is een speciale spray die de huid van uw hond of kat verkoeld en indroogt

  • Bij nat eczeem en hot spot
  • Helpt tegen jeuk
  • Vermindert bijten en krabben

Meer informatie

Virbac Dermacool hond en kat

Virbac Dermacool hond en kat is een verkoelende, verzachtende en indrogende spray die gebruikt kan worden om klachten van nat eczeem en hotspot bij uw hond of kat te doen verminderen. Dankzij de unieke werking van de spray verminderen jeukklachten, waardoor uw huisdier minder zal bijten en krabben. Dankzij een combinatie van diverse werkzame stoffen, nemen de klachten van uw huisdier snel af en bevordert het herstel van zijn huid. Virbac Dermacool is geschikt voor volwassen honden en katten van alle rassen. 

  • Werkt verkoelend, verzachtend, indrogend en jeukstillend
  • Helpt bij nat eczeem inclusief "hot spot"
  • Vermindert bijten en krabben door uw huisdier
  • Snelle werking en gemakkelijk aan te brengen
  • Langdurige werking
     

Bij Brekz kunt u de beste verzorgingsproducten voor uw huisdier goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment aan vachtverzorgingsproducten en koop nu Virbac Dermacool hond en kat tegen de scherpste prijs!
 

Eigenschappen Virbac Dermacool hond en kat

Dermacool bevat diverse werkzame stoffen, die ieder voor zich specifiek bijdragen aan het verminderen van de klachten van uw huisdier. Zo bevat Virbac Dermacool hond en kat menthol, dat een verkoelende werking heeft; hamamelis, dat een samentrekkende werking heeft waardoor het indrogend werkt, en parachloormetaxylenol, een stof die desinfecterende eigenschappen heeft. Ook bevat het propyleenglycol en glycerol, stoffen die verzachtend werken. Toegevoegde 'spheruliten', in lagen opgebouwde micro-bolletjes, zorgen ervoor dat de werkzame stoffen vertraagd worden afgegeven. Hierdoor is Dermacool langdurig werkzaam. Tot slot bevat Virbac Dermacool hond en kat chitosanide, een afbreekbare biopolymeer die zich met de spheruliten aan de huid en haren hecht en vochtregulerend effect heeft.
 

Gebruiksaanwijzing Virbac Dermacool hond en kat

Spray Dermacool hond en kat direct op de beschadigde huiddelen en directe omgeving. Wij raden u aan om de behandeling twee- tot driemaal per dag te herhalen. 

Let op: Zorg ervoor dat bij het aanbrengen van Dermacool de spray niet in de ogen van uw huisdier terechtkomt.
 

Ander verzorgingsproduct?

Bent u op zoek naar een ander product om de vacht van uw huisdier mee te verzorgen? Bekijk dan ons overzicht aan vachtverzorgingsproducten. Neem daarnaast ook eens een kijkje in onze hondenapotheek of kattenapotheek, voor diverse gezondheidsproducten voor uw huisdier.


Reviews
4
4
4
4
4
4 / 5 (3)
07-07-2019
1
2
3
4
5
Goed spul na een paar dagen geen jeuk meer
28-05-2017
1
2
3
4
5
Helpt tegen jeuk op pootjes en liezen vd hond!
27-05-2021
1
2
3
4
5
Très efficace sur les petits problèmes de grattage .

Translate to English