Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Puur L-Lysine (afweersysteem) voor hond en kat

Productinformatie
50 gram
€ 8,79 (€ 175,80/kg)
€ 8,79 (€ 175,80/kg)
2 x 50 gr
€ 16,95 (€ 169,50/kg)
€ 16,95 (€ 169,50/kg)
3 x 50 gr
€ 23,95 (€ 159,67/kg)
Meest verkocht
€ 23,95 (€ 159,67/kg)

Puur L-Lysine hond en kat is een aanvullend diervoer voor de weerstand. Het activeert het afweersysteem en kan goed in periodes van herstel gebruikt worden. 

  • Voor de weerstand
  • Goed in periodes van herstel
  • Voor honden en katten

Meer informatie

Productinformatie Puur L-Lysine hond en kat

Puur L-Lysine hond en kat is een voedingssupplement in poedervorm voor honden en katten dat helpt met het bevorderen van de weerstand. Dit product is uitermate geschikt om in herstelperiodes gebruikt te worden, maar kan ook gebruikt worden bij verhuizingen of reizen. 

Puur L-Lysine hond en kat bevat L-Lysine, een stof die helpt met het produceren van elementaire eiwitten. Daarnaast bevat het vitamine B6, wat bijdraagt aan het afweersysteem. Het kan simpelweg met het reguliere voer vermengd worden, waardoor het bovenal erg makkelijk te gebruiken is. Let op: lees voor gebruik van dit product de gebruiksaanwijzing. 

Bij Brekz kunt u Puur L-Lysine hond en kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Puur L-Lysine hond en kat

Samenstelling: 

L-Lysine HCI (935 mg), magnesiumcitraat en vitamine B6 (5,6 mg).

Analytische bestanddelen: 

Ruw eiwit (78,5%), ruwe celstof (< 0,1%), ruw vet (< 0,1%), ruwe as (< 0,1%), natrium (0,004%).

Productadvies Puur L-Lysine hond en kat

Dosering en gebruiksaanwijzing: 

Eén maatschep is ongeveer gelijk aan 1 gram.

Honden (> 25 kg) 1 maatschep
Honden (10 - 25 kg) ½ maatschep
Honden (< 10 kg) ¼ maatschep
Katten (acuut)  1 maatschep
Katten (chronisch) ½ maatschep

Geef deze dosis één- à tweemaal per dag. Overleg met een arts voordat u dit product tijdens de dracht of lactatie gebruikt. Dit product kan aanhoudend gegeven worden, mits u om de 6-8 weken een stopweek houdt. 

Als het moeilijk is om dit product meerdere malen per dag te geven, voldoet een maximale dagelijkse dosis per 1-2 dagen. In het begin van de behandeling kan het nodig zijn een hogere dosis te geven. Het is dan veilig een dubbele te geven. Ga bij verbetering over op een zo laag mogelijke dosis. Let goed op de reactie van uw dier. 

Het voer kan met het reguliere voer vermengd worden. Doe dat eventueel met wat water, zodat het voer niet weggeblazen wordt. Het voer kan ook in water worden opgelost en dan met een spuitje direct in de bek gespoten worden. 

Bewaar op een droge plek uit het zonlicht op een temperatuur tussen 5-20 °C. De houdbaarheidsdatum van Puur L-Lysine hond en kat staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product? 

Indien u een product zoekt om onrustige dieren te kalmeren, kunt u Puur Calm proberen. Mocht u nog een ander verzorgingsmiddel voor uw kat zoeken, kunt u dat gegarandeerd vinden in onze kattenapotheek.


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
24-08-2020
1
2
3
4
5
help onze kat echt met chronische benauwdheid