Konijnensnacks

Versele-Laga Complete Crock Carrot knaagdierensnack (50 g)

Productinformatie

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Versele-Laga Complete Crock Carrot knaagdierensnack is een snack met een zachte vulling van wortel. Breng variatie in het dieet van uw huisdier met deze verassende knaagdierensnack.

  • Met een heerlijke vulling van wortel
  • Bron van omega-3
  • Verrijkt met mineralen

Meer informatie

Productinformatie Versele-Laga Complete Crock Carrot knaagdierensnack

Met Versele-Laga Complete Crock Carrot knaagdierensnacks geeft u uw knaagdieren een voedzame beloning die niet alleen hun smaakpapillen verwent, maar ook hun gezondheid ondersteunt. Snacks zijn meer dan alleen lekkernijen voor knaagdieren. Ze spelen een rol in hun welzijn. Knaagdieren houden van afwisseling in hun voeding, en Versele-Laga Complete Crock Carrot knaagdierensnacks bieden de perfecte gelegenheid om wat plezier en variatie toe te voegen aan hun dagelijkse dieet.

De knaagdierensnacks zijn samengesteld uit onder andere wortel- en groentemengsel. De Complete Crock Carrot snacks zijn een bron van vitamines en mineralen die de algehele gezondheid van uw knaagdieren ondersteunen. Ze dragen bij aan een glanzende vacht en een sterk immuunsysteem. Het kauwen op deze knapperige snacks helpt bij het natuurlijke slijtageproces van de tanden van knaagdieren, wat belangrijk is voor de gezondheid van het gebit. Snacks uitdelen kan bovendien het vertrouwen en de band tussen u en uw geliefde knaagdieren versterken.

Het beste voor uw knaagdier kunt u eenvoudig online bestellen. Koop nu Versele-Laga Complete Crock Carrot knaagdierensnack zeer voordelig en eenvoudig online bij Brekz. Bestellingen vanaf € 28 worden bovendien gratis naar u verzonden.

Voedingsadvies Versele-Laga Complete Crock Carrot knaagdierensnack

De te geven hoeveelheid snacks vindt u terug als richtlijn op de verpakking. Zorg dat de snack niet meer dan 25% van de dagelijkse maaltijd is. Bewaar de verpakking op een droge en vorstvrije plek.

De houdbaarheid van het product staat op de verpakking en is over het algemeen voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Samenstelling Versele-Laga Complete Crock Carrot knaagdierensnack

Ingrediënten: Groenten (wortel 30%), granen, plantaardige bijproducten, oliën en vetten (omega 3-vetzuren 2%), mineralen.

Toevoegingen per kg: Vitamine A 10000 IE, vitamine D3 1500 IE, vitamine E 110 mg, vitamine C 1250 mg. Antioxidanten. Kleurstoffen.

Ander product?

Is Versele-Laga Complete Crock Carrot niet helemaal wat u zoekt? Bij Brekz vindt u een groot assortiment aan snacks voor uw knaagdier. Kijk voor voedingen voor knaagdieren op de overzichtspagina.Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.