Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Snack speelgoed 

Snack speelgoed combineert het spelen met speelgoed met het verkrijgen van iets lekkers. Het stimuleert bovendien het jachtinstinct van uw kat. Er zijn verschillende soorten speelgoed waarbij uw kat zichzelf kan belonen met het verkrijgen van een snack.
Lees meer ..

Verpakking Prijs
Per stuk
€ 6,99
Snackbal voor de kat 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 3,99
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 8,75
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 5,25
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 19,49
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 2,49
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Snack speelgoed

Snack speelgoed combineert het spelen met speelgoed met het verkrijgen van iets lekkers. Uw huisdier moet zelf 'aan het werk' om zichzelf spelenderwijs van voedsel te kunnen voorzien. Uw kat leert dan ook hoe hij of zij het speelgoed moet gebruiken om met een snack te worden beloond. Snack speelgoed bootst op deze manier de natuurlijke omgeving van de kat na. Het jachtinstinct van uw kat wordt door deze artikelen gestimuleerd. Tegelijkertijd kunt u uw kat op een natuurlijke manier verwennen. U kunt Snack speelgoed op onze website gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Dankzij onze snelle service worden de producten veelal dezelfde dag nog verzonden.
 

Assortiment Snack speelgoed

Hieronder vindt u een opsomming van de verschillende soorten Snack speelgoed die wij onderscheiden. Dit zijn artikelen die u zelf kunt vullen met kattenvoer of kattensnoep.

  • Snackbal: Snackbal is een bal waar snoepjes in gestopt kunnen worden die de kat er spelenderwijs weer uit kan halen. Hierdoor kunnen zelfs de meest luie katten in beweging gebracht worden. De opening is in grootte verstelbaar om het verkrijgen van snacks moeilijker of makkelijker te maken.
  • Cat It Senses Scratch Pad: Cat It Senses Scratch Pad houdt uw kat op meerdere manieren bezig. De kat kan zijn nagels aan de extra dikke scratch pad scherper maken. Door de verschillende gaten in het ontwerp kunnen er snoepjes of voer in de scratchpad gedaan worden die de kat extra stimuleren om ermee te spelen.
  • Multivet Slimcat: Multivet Slimcat is een bal waarin u voer voor uw kat kunt stoppen. U kunt hier vrijwel alle soorten kattenbrokken in kwijt. De grootte van het gat waar de brokjes weer uitkomen is verstelbaar, waardoor u het verkrijgen van snacks makkelijk en moeilijker kunt maken. De kat wordt uitgedaagd om energie te steken in het verkrijgen van iets lekkers.
  • KONG Wobbler: KONG Wobbler kan opengemaakt worden zodat er snacks in gestopt kunnen worden. Door de staart die eraan zit is uw kat automatisch geneigd om de Wobbler omver te krijgen. Door het gaatje in de zijkant kunnen er snoepjes uitvalle,n wat uw kat extra stimuleert om met dit speelgoed te spelen.
     


Ander speelgoed?

Bent u in plaats van snack speelgoed op zoek naar ander speelgoed voor uw kat? Neem dan eens een kijkje bij al ons kattenspeelgoed.

Terug