Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Purly silica kattengrit Classic

Productinformatie
5 liter (2,2kg)
€ 5,75 (€ 1,15/l)
€ 5,75 (€ 1,15/l)
3 x 5 liter (6,6kg)
€ 16,49 (€ 1,10/l)
€ 16,49 (€ 1,10/l)
6 x 5 liter (13,2kg)
€ 29,49 (€ 0,98/l)
€ 24,58 (€ 0,82/l)
Meest verkocht
€ 29,49 (€ 0,98/l)
€ 24,58 (€ 0,82/l)

Purly silica kattengrit Classic is het ideale alternatief voor traditioneel kattenbakgrit omdat het voordelig en stofvrij is. Daarnaast is er geen parfum toegevoegd en is dus de beste neutrale keuze.

  • Antibacteriële werking
  • Stofvrij
  • Voordelig in gebruik
  • Inhoud 5 liter/ 2,2 kg

Meer informatie

Productinformatie Purly silica kattengrit Classic

Bent u op zoek naar een voordelige, stofvrije vulling voor uw kattenbak? Dan is Purly silica kattengrit Classic een ideaal alternatief voor traditioneel kattenbakgrit! Deze kattenbakvulling van Purly bevat in elke korrel miljoenen microscopisch kleine poriën. Deze poriën zorgen ervoor dat vloeistoffen, geuren en bacteriën snel opgenomen en vastgehouden worden. Bovendien zorgt de vorm van deze korrels ervoor dat het grit niet aan de vacht of pootjes van uw kat plakken, én er geen stof vrij komt dat de neus of ogen kan irriteren. Dankzij de hoge absorptiegraad van de Purly kattenkorrels kunt u het grit tot wel 4 weken in de kattenbak laten liggen. Kortom, een perfecte korrel voor een geurvrije en droge kattenbak, die goedkoop is in gebruik.

Purly kattenbakgrit is verkrijgbaar in twee prettige geurvarianten en een geurloze variant. Met Purly Baby Powder haalt u een kattenbakgrit met roze geurkorrels in huis, die ruiken naar zachte talkpoeder. Purly Lavender bevat paarse korrels met de lichtkruidige, frisse geur van lavendel. Geeft u de voorkeur aan een neutrale variant, dan is Purly Classic de beste, neutrale keuze. Dit betekent dat er geen parfum is toegevoegd en uw kattenbak geurloos blijft. De kattenbakkorrels absorberen en neutraliseren de ontlasting van uw kat. U kunt dus zorgeloos genieten van een schone, geurvrije omgeving.

Inhoud: 5 liter / 2,2 kg.

Goedkoop uw kattengrit bestellen? Bekijk ons uitgebreide assortiment kattengrit bij Brekz en koop nu Purly silica kattengrit Classic tegen de scherpste prijzen. Voordelig en snel bezorgd!
   

Gebruiksadvies Purly silica kattengrit Classic

  • Maak de kattenbak goed schoon en vul deze met een laag silicakorrels van circa 3-4 cm hoog
  • Plaats de kattenbak op een droge plaats
  • Verwijder de uitwerpselen dagelijks uit de kattenbak 
  • Spoel de uitwerpselen niet door het toilet, maar gooi deze bij het huisvuil
  • Vul de kattenbak regelmatig bij met korrels tot een laag van 3 - 4 cm
  • Vervang de gehele inhoud van de kattenbak in ieder geval eens in de 4 weken

Zwangere vrouwen en mensen met een verzwakt immuunsysteem wordt geadviseerd om geen kattenbakken schoon te maken in verband met het risico op toxoplasmose.

Tip: Is uw kat nog niet gewend aan Purly kattengrit? Om de overgang naar de nieuwe te vergemakkelijken kunt u de korrels tijdelijk mengen met uw huidige kattenbakvulling. Heeft u meer katten? Dan adviseren we u om de kattenbak vaker te verschonen.
   

Ingrediënten Purly silica kattengrit Classic

Samenstelling:
Silicaat

Ander product?

Bent u op zoek naar een ander Purly product? Bij Brekz hebben wij het kattenbakgrit van Purly in nog twee heerlijke geurvarianten: Purly silica kattengrit Lavender en Purly silica kattengrit Baby Powder. U kunt natuurlijk ook ons zeer volledige assortiment kattengrit bekijken op deze pagina.


Reviews
4
4
4
4
4
3.3 / 5 (3)
18-01-2021
1
2
3
4
5
IK heb het nog steeds niet ontvangen. Ik wacht al vanaf mijn bestelling 4 januari dus ..... geen idee misschien best een goed product !
30-11-2020
1
2
3
4
5
Al jaren gebruik ik gelijkaardige korrels waar ik zeer tevreden over ben. Geen geur hinder en makkelijk in gebruik. Vindt deze echter beetje duur in vergelijking met de korrels die ik anders koop in grote zakken. Grote zakken=betere prijs. Misschien in de toekomst grote volumes aanbieden
18-09-2021
1
2
3
4
5
Excellente litière qui reste propre et sans odeurs longtemps. Mes 3 chats apprécient beaucoup.

Translate to English