Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Royal Canin Poodle 33 junior hondenvoer

3 kg
€ 22,95 (€ 7,65/kg)
€ 22,95 (€ 7,65/kg)
2 x 3 kg
€ 43,95 (€ 7,33/kg)
Meest verkocht
€ 43,95 (€ 7,33/kg)

Royal Canin Poodle 33 junior hondenvoer is ras specifiek voer voor poedels tot 10 maanden. Het maakt de vacht lekker zacht en heeft een verzorgende werking op de huid. De vorm en textuur van de brokjes moedigt ook aan tot kauwen, waardoor tandproblemen worden tegengegaan.

Royal Canin Poodle 33 junior hondenvoer is het ideale voer voor jonge poedels.


De poedel is een loyale hond die dol is op gezelschap. Hij/zij verdient dan natuurlijk ook voer van de hoogste kwaliteit. Royal Canin Poodle 33 junior hondenvoer biedt de poedel alles wat hij nodig heeft.

Jonge poedels groeien goed op met Royal Canin Poodle 33 junior hondenvoer. Dit voer zorgt voor een constante groei en de hond behoudt een ideaal gewicht.

Gebitshygiëne is minstens even belangrijk. De brokjes van Royal Canin hebben een unieke vorm en textuur die aanzetten tot kauwen. Deze schurende werking helpt tandplak voorkomen.

Royal Canin Poodle 33 junior hondenvoer helpt ook met het opbouwen van het immuunsysteem.

Er zijn nog veel meer voordelen die ook aandacht verdienen:

  • Het aangepaste eiwitgehalte bevordert de groei van het haar.
  • Met bernagie-olie voor een extra zachte vacht.
  • De huid wordt verzorgd door omega-3 vetzuren.

 

Ingrediënten
Gedehydrateerde kippeneiwitten, isolaat van plantaardige eiwitten, dierlijke vetten, mais en maisgluten, rijst, tarwe, gehydrolyseerde dierlijke eiwitten, maismeel, bietenpulp, visolie, gist, soya-olie, Fructo-Oligo-Sachariden (FOS), psylliumschillen en psylliumzaden, gehydrolyseerd gist, bernagie-olie (0.1%), goudsbloemextract.