Renske natvoer hond

Renske kip met rund nat hondenvoer (blik 95 gr)

Renske kip met rund nat hondenvoer (blik 95 gr)
Renske kip met rund nat hondenvoer (blik 95 gr)
Gebruik 2 vingers (pinch to zoom) om in te zoomen

Renske kip met rund nat hondenvoer (blik 95 gr)

Productinformatie
4
4
4
4
4
(3)

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Renske kip met rund nat hondenvoer (blik 95 gram) is een volledig natvoer voor alle honden ouder dan 9 weken. 

  • Met natuurlijke antioxidanten
  • Bevordert de hersenontwikkeling
  • Glutenvrij

Meer informatie

Productinformatie Renske kip met rund nat hondenvoer 

Renske kip met rund nat hondenvoer (95 gram) is een volledige voeding met vers gestoomde ingrediënten in blik voor alle honden boven de 9 weken. Door een rijke portie kip aan te vullen met rund en heerlijke groenten en rijst heeft Renske hiervan een onweerstaanbare dagelijkse maaltijd gemaakt. Behalve dat het een uitstekende smaak heeft, levert het voer natuurlijk ook een reeks gezondheidsbijdragen. 

Zo bevat Renske kip met rund nat hondenvoer het veelzijdige ingrediënt duindoorn, een bron van natuurlijke antioxidanten. Duindoorn draagt bij aan de hersenontwikkeling en de herstellende functie van de huid en vacht. Het voer is daarnaast gemaakt met een natuurlijke bron van prebiotica, xylo-oligosaccharide, waarmee het een gezonde spijsvertering en het immuunsysteem bevordert. De gedroogde alg in het voer is een bron van omega-3 en jodium. Tot slot is er yucca schidigera in de receptuur verwerkt, dat helpt met het verminderen van de nare geur van ontlasting. Dit voer is volledig vrij van gluten. 

Bij Brekz kunt u Renske kip met rund nat hondenvoer goedkoop bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het beste hondenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel online besteld!

Ingrediënten Renske kip met rund nat hondenvoer 

Samenstelling: Kip (50%), rund (10%), gebroken rijst (3,5%), wortelen (3%), erwten (1%), gedroogde algen (fucus esiculosus) (0,06%), Xylo-oligosaccharide, duin­doorn, yucca schidigera extract.

Energiewaarde: 111,8 kcal per 100 gram. 

Analytische bestanddelen: Vocht (75,8%), ruw eiwit (10,7%), ruw vet (5,8%), ruwe as (2,7%), ruwe celstof (0,8%).

Toevoegingsmiddelen (per kilogram): Koper (3b405) (0,75 mg), ijzer (3b101) (2,96 mg), mangaan (3b502) (1,87 mg), zink (3b603) (9,29 mg), jodium (3b201) (0,37 mg).

Productinformatie Renske kip met rund nat hondenvoer

Geef een hond van 4 kilogram 1 à 2 blikjes per dag. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.  De houdbaarheid staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. U kunt direct op het voer overstappen. Serveer op kamertemperatuur en bewaar restanten maximaal 48 uur in de koelkast. Dit voer kan gecombineerd worden met Renskes Super Premium droogvoer. 

Ander voer van Renske? 

Zoekt u dit voer in een andere variant? Wij hebben van Renske bijvoorbeeld ook natvoer met rund en eend. Wilt u een droogvoer van Renske voor bij het natvoer? Dan kunt u snel en gemakkelijk vinden wat u zoekt op onze overzichtspagina droogvoer van Renske


Reviews
4
4
4
4
4
3.3 / 5 (3)
20-04-2024
1
2
3
4
5
Bezorging:
1
2
3
4
5
Kwaliteit:
1
2
3
4
5
Waar voor uw geld:
1
2
3
4
5
Relatief duur
30-11-2023
1
2
3
4
5
Bezorging:
1
2
3
4
5
Kwaliteit:
1
2
3
4
5
Waar voor uw geld:
1
2
3
4
5
Waarschijnlijk bedorven in het midden van het blikje ,doos met 24 stuks waarvan de eerste 2 bij openen verkleuring vertoonde. Contact met Brekz zeer moeilijk........na review direct antwoord ontvangen, zij vinden dat je het gewoon kunt geven aan je hondje ,want het is gebruikelijk dat er kleurverschil inzit, want alles in natuurlijk zonder toevoegingen(alsof vlees niet kan bederven) .Het word niet omgeruild zoals ik gevraagd heb maar kan 10% korting krijgen op mijn volgende aankoop bij Brekz. HIER KOOP IK DUS NOOIT MEER IETS.
Waarschijnlijk bedorven in het midden van het blikje ,doos met 24 stuks waarvan de eerste 2 bij openen verkleuring vertoonde. Contact met Brekz zeer moeilijk........na review direct antwoord ontvangen, zij vinden dat je het gewoon kunt geven aan je hondje ,want het is gebruikelijk dat er kleurverschil inzit, want alles in natuurlijk zonder toevoegingen(alsof vlees niet kan bederven) .Het word niet omgeruild zoals ik gevraagd heb maar kan 10% korting krijgen op mijn volgende aankoop bij Brekz. HIER KOOP IK DUS NOOIT MEER IETS. Waarschijnlijk bedorven in het midden van het blikje ,doos met 24 stuks waarvan de eerste 2 bij openen verkleuring vertoonde. Contact met Brekz zeer moeilijk........na review direct antwoord ontvangen, zij vinden dat je het gewoon kunt geven aan je hondje ,want het is gebruikelijk dat er kleurverschil inzit, want alles in natuurlijk zonder toevoegingen(alsof vlees niet kan bederven) .Het word niet omgeruild zoals ik gevraagd heb maar kan 10% korting krijgen op mijn volgende aankoop bij Brekz. HIER KOOP IK DUS NOOIT MEER IETS.
22-03-2022
1
2
3
4
5
Zeer goed


Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.