Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Purina One Indoor Kalkoen kattenvoer

Productinformatie
1,5 kg
€ 7,79 (€ 5,19/kg)
€ 7,79 (€ 5,19/kg)
2 x 1,5 kg
€ 14,95 (€ 4,98/kg)
Meest verkocht
€ 14,95 (€ 4,98/kg)

Purina One Indoor Kalkoen kattenvoer is een heerlijk droogvoer met kalkoen en is in het bijzonder geschikt voor de volwassen huiskat. De voordelen:

  • Helpt haarballen voorkomen
  • Vermindert kattenbakgeurtjes
  • Aangepaste eiwit-vetverhouding

Meer informatie

Purina One Indoor Kalkoen kattenvoer

Purina One Indoor Kalkoen kattenvoer is een heerlijk droogvoer met kalkoen en is in het bijzonder geschikt voor de volwassen huiskat. Katten die binnen leven besteden doorgaans meer tijd aan het verzorgen van de vacht waardoor zij eerder last krijgen van haarballen. Bovendien bewegen zij vaak minder dan gemiddeld. Deze Indoor voeding is speciaal ontwikkeld voor de behoeften van zulke binnenkatten. Zo heeft de voeding een aangepaste eiwit-vetverhouding. De vezelrijke samenstelling heeft een bewezen positief effect op de haarbalvorming in het spijsverteringskanaal. En dankzij chichorei nemen vervelende kattenbakgeurtjes af en wordt de spijsvertering ondersteund.

  • Smakelijke voeding met kalkoen
  • Aangepaste eiwit-vetverhouding, speciaal voor huiskatten
  • Vezelrijke samenstelling helpt haarballen voorkomen
  • Ondersteunt de spijsvertering 
  • Vermindert kattenbakgeurtjes

Bij Brekz kunt u het beste Purina kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Purina One Indoor Kalkoen kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Purina One Indoor Kalkoen kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Purina One Indoor Kalkoen kattenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Voedingstabel Purina One Indoor Kalkoen kattenvoer

Volw. Gewicht van de kat (kg) Normaal actief Minder actief
Dagelijkse hoeveelheid in gram Dagelijkse hoeveelheid in gram
2-4 35-70 30-60
4-6 70-105 60-90
6-8 105-140 90-120


Ingrediënten Purina One Adult Kip Volkoren Granen kattenvoer

Kalkoen (17%), volkoren tarwe (17%), gedroogd gevogelte-eiwitten, maïs, sojameel, maïsglutenmeel, tarweglutenmeel, dierlijk vet, gedroogde bietenpulp, gedroogde cichoreiwortel (2%), mineralen, digest (met toegevoegd hittebehandeld Lactobacillus Delbrueckii en Fermentum-poeder 0,025%), gist.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (34%), ruw vet (13%), ruwe as (7,5%), ruwe celstof (6%), Omega-6 vetzuren (2%), vitamine A (36.690 IE/kg), vitamine D3 (1.200 IE/kg), vitamine E (460 IE/kg), vitamine C (140 mg/kg), taurine (780 mg/kg).

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een droogvoer van Purina voor de gesteriliseerde kat? Kijk dan eens bij Purina One Sterilcat Kip en Tarwe kattenvoer.


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
02-09-2019
4
4
4
4
4
Mijn poezen zijn er dik tevreden mee.