Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Purina One Adult Rund Volkoren Granen kattenvoer

Productinformatie
1,5 kg
€ 7,79 (€ 5,19/kg)
€ 7,79 (€ 5,19/kg)
2 x 1,5 kg
€ 14,95 (€ 4,98/kg)
Meest verkocht
€ 14,95 (€ 4,98/kg)

Purina One Adult Rund Volkoren Granen kattenvoer is een smakelijk droogvoer met rund en is geschikt voor iedere volwassen kat. De voordelen:

  • Ondersteunt de urinewegen
  • Vermindert tandsteenopbouw
  • Hoge verteerbaarheid

Meer informatie

Purina One Adult Rund Volkoren Granen kattenvoer

Purina One Adult Rund Volkoren Granen kattenvoer is een smakelijk droogvoer met rund en is geschikt voor iedere volwassen kat. De voeding is behalve lekker ook zeer gezond. Zo helpen de mineralen in de maaltijd de urinewegen ondersteunen. Ook bevat het voer een ingrediënt dat de opbouw van tandsteen vermindert. De hoge verteerbaarheid zorgen voor een uitstekende opname en een consistente ontlasting. En dankzij de aanwezige Omega-6 vetzuren blijven de huid en vacht gezond en verzorgd. De voeding is rijk aan dierlijke eiwitten uit rund en heeft een heerlijke vleessmaak.

  • Rijk aan eiwitten uit rund
  • Helpt de urinewegen gezond houden
  • Vermindert de vorming van tandsteen
  • Hoge verteerbaarheid 
  • Met Omega-6 vetzuren, voor een gezonde huid en glanzende vacht

Bij Brekz kunt u het beste Purina kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Purina One Adult Rund Volkoren Granen kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Purina One Adult Rund Volkoren Granen kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.​

Voedingsadvies Purina One Adult Rund Volkoren Granen kattenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Voedingstabel Purina One Adult Rund Volkoren Granen kattenvoer

Volw. Gewicht van de kat (kg) Dagelijkse hoeveelheid
In gram
2-4 35-65
4-6 65-100
6-8 100-130


Ingrediënten Purina One Adult Rund Volkoren Granen kattenvoer

Rund (16%), gedroogde gevogelte-eiwitten, volkoren tarwe (16%), maïs, sojameel, dierlijk vet, tarweglutenmeel, maïsglutenmeel, gedroogde cichoreiwortel, maïsgrutten, gedroogde bietenpulp, mineralen, digest (met toegevoegd hittebehandeld Lactobacillus Delbrueckii en Fermentum-poeder 0,025%), gist.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (34%), ruw vet (14%), ruwe as (7,5%), ruwe celstof (2,5%), Omega-6 vetzuren (2%), vitamine A (33.000 IE/kg), vitamine D3 (1.000 IE/kg), vitamine E (460 IE/kg), vitamine C (140 mg/kg), taurine (700 mg/kg). 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een droogvoer van Purina met zalm? Kijk dan eens bij ons Purina One Adult Zalm Volkoren Granen kattenvoer.


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (4)
08-12-2018
4
4
4
4
4
Perfect wat ik zocht, goeie kwaliteit aan een uitstekende prijs, en correcte levering. TOP!!
03-12-2018
4
4
4
4
4
Prima site en snelle levering. Prijs is goedkoper dan supermarkt. poezen vinden het lekker :)
25-10-2018
4
4
4
4
4
Blij dat Brekz dit ook eindelijk in het assortiment heeft. Mijn katten lusten niks anders. Wat eengeluk dat het ook nog eens een stuk goedkoper is dan in de winkel.
24-09-2018
4
4
4
4
4
Ik geef mijn katten al lang Purina One. Het doet inderdaad wat het belooft. Mijn katten hebben allemaal een zachte, glanzende vacht. Mijn probleem was dat het voor mijn budget vrij prijzig was, aangezien ze er alle vijf dol op zijn. Gelukkig kan ik de brokken nu bij Brekz bestellen tegen een betaalbare prijs voor grotere zakken. En daar doe ik in ieder geval wat langer mee. Een van mijn oudere katten heeft een gevoelige maag en braakt regelmatig. Maar met Purina One doet hij dat niet. Ik kan het iedereen aanbevelen.