Puppy hondenvoer

Esbilac poeder melkvervanger puppy

Productinformatie
340 gr
€ 33,95 (€ 99,85/kg)
€ 33,95 (€ 99,85/kg)
Op 01 jan weer verkrijgbaar
2 x 340 gram
€ 64,95 (€ 0,10/gr)
Meest verkocht
€ 64,95 (€ 0,10/gr)
Op 01 jan weer verkrijgbaar

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Esbilac poeder melkvervanger puppy (340 gram) is een instant melkvervanger voor pups die extra bijgevoerd moeten worden. Het is een uitgebalanceerde puppymelk die de samenstelling van de moedermelk heel goed weet te benaderen.

  • Voor moederloze pups of pups die een extra steuntje in de rug nodig hebben
  • Geschikt vanaf de geboorte tot aan het spenen
  • Licht verteerbaar

Meer informatie

Productinformatie Esbilac poeder melkvervanger puppy

Esbilac poeder melkvervanger puppy (340 gram) is een melkvervanger voor pups die bijgevoerd moeten worden, omdat ze bijvoorbeeld moederloos of verstoten zijn. Ook voor pups die een extra steuntje in de rug nodig hebben in het nest kan deze melkvervanger uitkomst bieden. Deze uitgebalanceerde puppymelk heeft een samenstelling die dichtbij die van de moedermelk komt. Deze puppymelk bevat onder andere gecondenseerde magere melk, sojaolie, vet, eigeel en calcium. Het is zeer licht verteerbaar, draagt bij aan de vermindering van stress en ondersteunt de pup bij het stabiel opgroeien. U kunt de melk ook geven aan drachtige en zogende teven of bij herstel na een ziekte of operatie. Pups kunnen de puppymelk van Esbilac drinken vanaf de geboorte tot aan het spenen.

Bij Brekz kunt u de puppymelk goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Esbilac poeder melkvervanger puppy (340 gram) voor uw kleine rakker(tjes) tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld! 

Gebruik en dosering Esbilac poeder melkvervanger puppy

Begindosering: 25 ml per 100 gram lichaamsgewicht per dag, verdeeld over 10 voedingen. 
Verhoog de hoeveelheid gelijkmatig aan de groei van de pup. Voedt pasgeboren pups iedere twee uur en doe dit na een aantal dagen elke drie uur om het vervolgens uit te breiden naar elke vier uur.
De verpakking kan na opening maximaal 3 maanden gekoeld bewaard worden. Vers aangemaakte melk die u niet gebruikt dient u niet langer dan maximaal 24 uur in de koelkast te bewaren.

Ander product?

Kan uw pup wel wat ondersteuning gebruiken tijdens de socialisatieperiode? Probeer dan eens ADAPTIL Junior halsband. Kijk voor een geschikte voeding voor uw opgroeiende pup op de pagina met onze puppyvoedingen.Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.