Pro Plan hondenvoer

Pro Plan Small & Mini Puppy Sensitive Skin met zalm hondenvoer

Productinformatie

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Pro Plan Small & Mini Puppy Sensitive Skin met zalm hondenvoer is een volledige droogvoeding die alle voedingsstoffen bevat die uw puppy nodig heeft tijdens de groeiperiode. Ook geschikt voor teefjes tijdens de dracht- en zoogperiode.

  • Bevat essentiële aminozuren en vetzuren
  • Complete voeding voor pups van kleine rassen met een gevoelige huid
  • Bevat geen tarwe

Meer informatie

Productinformatie Pro Plan Small & Mini Puppy Sensitive Skin met zalm hondenvoer

Purina Pro Plan Small & Mini Puppy Sensitive Skin met zalm hondenvoer is compleet droogvoer dat is samengesteld voor puppy's van kleine- en zeer kleine rassen met een gevoelige huid. Het bevat speciaal geselecteerde eiwitbronnen om mogelijke huidreacties van puppy's door voedselgevoeligheid te helpen verminderen. De combinatie van belangrijke voedingsstoffen, zoals omega 3-vetzuren en een hoog eiwitgehalte dragen bij aan gezonde gewrichten en een actieve pup.

Van essentiële aminozuren en vetzuren, vitaminen A, B, E en zink is bewezen dat zij de gezondheid van de huid en de kwaliteit van de vacht bevorderen. Pro Plan Small & Mini Puppy Sensitive Skin bevat alle voedingsstoffen die de pup nodig heeft voor een gezonde groei en goede start.

Bij Brekz kunt u Pro Plan hondenvoer snel en eenvoudig online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel Pro Plan Small & Mini Puppy Sensitive Skin met zalm hondenvoer tegen de scherpste prijzen!

Voedingsadvies Pro Plan Small & Mini Puppy Sensitive Skin

De voedingstabel vindt u bij de afbeeldingen op deze pagina en op de verpakking van het voer. De hoeveelheden in de tabel zijn richtlijnen. Afhankelijk van de mate van activiteit, fysieke fitheid en individuele behoeften van uw hond, kunt u de dagelijkse hoeveelheid aanpassen. Bij twijfel kunt u altijd uw dierenarts raadplegen. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Tijdens het spenen kunt u de pup geleidelijk aan het eten van vast voedsel laten wennen. Geef eventueel de brokjes geweekt in wat water in het begin.

Laat de gezondheid van uw hond regelmatig beoordelen door uw dierenarts.

Zorg altijd voor vers drinkwater naast het voer. Bewaar het voer op een koele, droge plek en sluit het goed af. De houdbaarheid van het voer staat op de verpakking vermeld en is over het algemeen voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Samenstelling Pro Plan Small & Mini Puppy Sensitive Skin met zalm

Ingrediënten: Zalm van hoge kwaliteit* (18%) (incluief kop, beenderen, vlees), gedroogd zalmeiwit*, rijst* (16%), dierlijke vetten, maïseiwitmeel*, maïszetmeel, sojameel*, gehydrolyseerd soja-eiwit*, gedroogd ei*, gedroogde bietenpulp*, mineralen, gedroogde plantaardige vezels, maïsgrutten, digest, sojaolie, visolie. *Eiwitten.

Analytische bestanddelen: Eiwit: 32,0%, Vetgehalte: 21,0%, Ruwe as: 8,0%, Ruwe celstof: 2,0%.

Technologische toevoegingen: mg/kg: Tocoferol extracten van plantaardige oliën: 70.

Nutritionele toevoegingen: IE/kg: Vit A: 34 000; Vit D3: 950; Vit E: 550; mg/kg: Vit C: 140; IJzer(II)sulfaat-monohydraat: (Fe: 100); Calciumjodaat, watervrij: (I: 1,6); Koper(II)sulfaat-pentahydraat: (Cu: 11); Mangaan(II)sulfaat-monohydraat: (Mn: 38); Zinksulfaat-monohydraat: (Zn: 96); Natriumseleniet: (Se: 0,028).

Let op! Bevat geen tarwe, maar in de fabriek wordt wel met tarwe gewerkt voor andere voerproducten.

Ander product?

Vanaf 1 jaar oud kunt u uw hond Pro Plan Small & Mini Adult Sensitive Skin geven. Voor andere varianten kunt u kijken op de pagina van Pro Plan hondenvoer.Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.