Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
VERTRAAGDE LEVERING: Het is momenteel flink drukker dan normaal. Vanwege het corona-virus ontvangen we veel meer bestellingen. Daarnaast zijn we bezig te verhuizen naar een groter magazijn. Als gevolg hiervan zal de levering van uw bestelling circa 4 tot 8 werkdagen vertraagd zijn. We vragen uw begrip voor deze situatie en werken er heel hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn

Prins VitalCare Sterilised kattenvoer

Productinformatie
5 kg
€ 36,95 (€ 7,39/kg)
€ 36,95 (€ 7,39/kg)

Prins VitalCare Sterilised kattenvoer is hoogwaardige 100% natuurlijke kattenvoeding speciaal voor gesteriliseerde en gecastreerde katten.

  • Met laag vetgehalte en hoog eiwitgehalte voor gewichtsbeheersing
  • Met omega-3 vetzuren
  • Met mineralen voor gezonde blaas

Meer informatie

Prins VitalCare Sterilised kattenvoer

Prins VitalCare Sterilised kattenvoer is hoogwaardige 100% natuurlijke kattenvoeding en bevat geen synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Dit kattenvoer is speciaal ontwikkeld voor gesteriliseerde en gecastreerde katten. De voeding bevat een laag vetgehalte en een hoog eiwitgehalte om uw kat op gewicht te houden. De toegevoegde omega-3 vetzuren dragen bij aan een gezonde huid en een glanzende vacht.

Prins VitalCare Sterilised kattenvoer bevat een optimale mineralensamenstelling die helpt de blaas van uw kat gezond te houden.Ook bevat deze speciale voeding geen  Deze speciale kattenvoeding is verkrijgbaar in een verpakking van 5 kg.

  • Geschikt voor gesterilliseerde en gecastreerde katten
  • Met laag vetgehalte en hoog eiwitgehalte voor gewichtsbeheersing
  • Met omega-3 vetzuren dragen voor gezonde huid en glanzende vacht
  • Optimale mineralensamenstelling voor gezonde blaas
  • Zonder synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen
  • Verkrijgbaar in een verpakking van 5 kg

Bij Brekz kunt u diverse soorten voeding van Prins eenvoudig en voordelig online bestellen. Zo koopt u Prins VitalCare Sterilised kattenvoer voor de scherpste prijs en met zeer snelle levering. Makkelijk en snel bezorgd tot aan uw voordeur!

Let op! De houdbaarheid van de voeding staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan de aanbevolen hoeveelheid houdt.

Voedingsadvies Prins VitalCare Sterilised kattenvoer

In de onderstaande tabel ziet u de hoeveelheid voeding die uw kat per dag nodig heeft op basis van zijn lichaamsgewicht. De voeding kan droog gegeven worden en hoeft niet bereid te worden. Verdeel de voeding over minimaal twee maaltijden per dag. Zorg ervoor dat uw kat altijd schoon drinkwater op kamertemperatuur bij het eten heeft.

Let op! U kunt bij deze voeding extra natvoeding van Prins NatureCare toevoegen. Geef echter geen andere bijvoeding.

Hoeveelheid gram voer per dag
Lichaamsgewicht (KG) Hoeveelheid gram per dag
2 30-45
3 40-60
4 50-75
5 60-85
6 70-100
7 75-110
8 85-120

 

Ingrediënten Prins VitalCare Sterilised kattenvoer

Samenstelling
Gedehydreerd gevogelte, maïs, maïsgluten, rijst, cellulose, gedroogde bietenpulp, heel eipoeder, zalmolie, gehydrolyseerde kippenlever, dierlijk vet (gevogelte), gist, mineralen, fructooligosaccharide (FOS) en plantenextracten.

Analytische bestanddelen
Vocht (8,0%), ruw eiwit (35,0%), ruw vet (12,0%), ruw as (8,5%), ruwe celstof (7,0%), koolhydraten (29,5%)

Mineralen
Calcium (1,4%), fosfor (1,1%), kalium (0,7%), magnesium (0,1%), natrium (0,5%)

Ander voer voor uw kat?

Bij ons kunt u ook VitalCare Adult kattenvoer voor volwassen katten, VitalCare Kitten kattenvoer voor kittens en VitalCare Senior kattenvoer voor oudere katten bestellen. Bekijk ook ons gehele aanbod aan voeding van Prins en bestel de voeding voor uw kat snel online!


Reviews
4
4
4
4
4
4.5 / 5 (4)
09-02-2018
4
4
4
4
4
Snelle efficiënte levering, ook heel tevreden met product.
15-08-2017
4
4
4
4
4
Ik ben van Smolke overgegaan op Prins, mijn beide katten eten het met plezier en smaak. volgens mij hebben ze geen problemen met de overgang tot nu toe.
20-07-2017
4
4
4
4
4
De katten vinden het lekker en het is goed voor ze.
07-01-2017
4
4
4
4
4
Kat vindt het voer lekker en ze blijft beter op gewicht