Prins kattenvoer

Prins VitalCare Adult Maxi kattenvoer

Productinformatie

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Prins VitalCare Adult Maxi kattenvoer is een volledige voeding bestaande uit een grotere brok. Dit voer is specifiek afgestemd op de actieve volwassen kat van een groot ras (groter dan 5 kg) en met een leeftijd tot 7 jaar. 

  • Helpt gewrichten soepel houden
  • Bevordert een glanzende vacht
  • Stimuleert een gezond milieu in de blaas 

Meer informatie

Productinformatie Prins VitalCare Adult Maxi kattenvoer

Prins VitalCare Adult Maxi kattenvoer is een volledige en natuurlijke voeding voor actieve volwassen katten van grote rassen met een gewicht vanaf 5 kg en een leeftijd tot 7 jaar. De voeding bevat zalmolie, glucosamine en chondroïtine die soepele gewrichten bevorderen. De gezonde omega-3-vetzuren in de zalmolie dragen daarnaast bij aan een glanzende vacht. De ammoniumchloride en urineverzurende stoffen in de voeding stimuleren een gezonde blaas en helpen blaasgruis voorkomen. Aan de voeding zijn natuurlijke vezels toegevoegd die haarballen in de maag helpen tegengaan en de stofwisseling optimaliseren. Dit stimuleert het behoud van het ideale gewicht van uw kat. De brokken zijn extra groot, waardoor de eetsnelheid van uw kat vermindert en de voedingsstoffen beter opgenomen kunnen worden in het lichaam. Prins VitalCare Adult Maxi kattenvoer bevat geen synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen.

Bij Brekz kunt u diverse soorten voeding van Prins eenvoudig en voordelig online bestellen. Zo koopt u Prins VitalCare Adult Maxi kattenvoer met zeer snelle levering!

De houdbaarheid van de voeding staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan de aanbevolen hoeveelheid houdt.

Voedingsadvies Prins VitalCare Adult Maxi kattenvoer

In onderstaande tabel ziet u de hoeveelheid voeding die uw kat per dag nodig heeft op basis van zijn lichaamsgewicht. De voeding kan droog gegeven worden en hoeft niet bereid te worden. Verdeel de voeding over minimaal twee maaltijden per dag. Zorg ervoor dat uw kat altijd schoon drinkwater bij het eten heeft.

  Aanbevolen
Lichaamsgewicht (kg) Hoeveelheid (gram/dag) 
3 55
4 65
5 80
6 90
7 100
8 110
9 129
10 130
11 135
12 145

 

Ingrediënten Prins VitalCare Adult Maxi kattenvoer

Samenstelling
Gedehydreerd gevogelte, maïs, dierlijk vet (gevogelte, rund), maïsgluten, rijst, eipoeder, plantaardige voedingsvezels, gedroogde cichoreipulp, bietenpulp, cellulose, hydrolysaat van kippenlever, lijnzaadolie plantaardige olie, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo- Sachariden), zalmolie (0.5%), L-carnitine, lecithine Fructo-Oligo-Sacchariden (FOS), glucosamine en chondroïtine (750 mg/kg).

Analytische bestanddelen
Vocht (9%), ruw eiwit (32%), ruw vet (20%), ruwe as (7%), ruwe celstof (4%) en koolhydraten (28%). 

Mineralen
Calcium (1,4%), fosfor (1%), kalium (0,6%), magnesium (0,08%) en natrium (0,5%). 

Andere voeding van Prins?

Bij ons kunt u ook VitalCare Adult kattenvoer voor volwassen katten, VitalCare Kitten kattenvoer voor kittens en VitalCare Senior kattenvoer voor oudere katten bestellen. Bekijk ook ons gehele aanbod aan voeding van Prins en bestel de voeding voor uw kat snel online!


Reviews
4
4
4
4
4
4.4 / 5 (5)
23-07-2018
1
2
3
4
5
Prima voer voor de kat. Extra grote brokken, wat goed is voor mijn Noorse boskat..
20-07-2018
1
2
3
4
5
Producten zijn goed, klantenservice is redelijk slecht.
18-10-2017
1
2
3
4
5
Snelle levering met goede tijdsaanduiding van levering.
05-04-2017
1
2
3
4
5
Zeer goed product ,ze eten het zeer graag en moeten er ook veel van drinken das goed voor de urinewegen
18-03-2017
1
2
3
4
5
Zoals gewoonlijk snel besteld en snel geleverd!


Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.