Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Prestige Premium Grasparkiet

Productinformatie
20 kg
€ 36,95 (€ 1,85/kg)
€ 36,95 (€ 1,85/kg)

Prestige Premium Grasparkiet is volledige voeding, die bestaat uit zaden en VAM-korrels

  • Met Florastimul
  • Hoge hoeveelheid eiwitten 
  • Calcium en omega-3 vetzuren

Meer informatie

Prestige Premium Grasparkiet

Prestige Premium Grasparkiet is een volledig voer voor grasparkieten, gemaakt van verschillende zaden. De voeding is speciaal afgestemd op de specifieke behoeften van een grasparkiet. Naast de zaden, zijn er VAM-korrels aan toegevoegd. ‘VAM’ staat voor Vitaminen, Aminozuren en Mineralen. De voeding bevat ook Florastimul. Dit is een stofje dat de darmflora ondersteunt en daarmee darmstoornissen voorkomt. Daarnaast biedt Prestige Premium een hoge hoeveelheid eiwitten en geeft het vogels weer energie voor de hele dag. Ook zijn er oesterschelpen aan toegevoegd: die leveren calcium, een stof die van levensbelang is voor vogels. Verder zijn er chiazaadjes in verwerkt voor een gezonde dosis omega-3 vetzuren. De voedingsstoffen hebben een positief effect op de gezondheid en kweekresultaten van vogels. 

Let op: De 20 kg zakken zijn op bestelling. Houdt u rekening met 2-3 dagen extra levertijd

  • Volledig voer, gemaakt van verschillende zaden
  • Bevat VAM-korrels, met vitaminen, aminozuren en mineralen
  • Met Florastimul, wat de darmflora ondersteunt
  • Hoge hoeveelheid eiwitten
  • Met calcium en omega-3 vetzuren
     

Voedingsadvies Prestige Premium Grasparkiet

Het dagelijkse rantsoen van de grasparkiet hangt o.a. af van de leeftijd en het soort parkiet. Verstrek in het begin ruimschoots voer en bepaal daarna de ideale dagelijkse hoeveelheid. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid voer nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw vogel. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Bij Brekz kunt u de beste voeding voor uw vogel goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Prestige Premium Grasparkiet tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Prestige Premium Grasparkiet staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Prestige Premium Grasparkiet

Zaden (2% chiazaadjes), granen, plantaardige bijproducten, mineralen (2% oesterschelpen), oliën en vetten, fruit, suiker, fructo-oligosachariden (FOS)

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (15%), ruwe celstof (6%), ruw vet (6,0%), ruwe as (6.5%), calcium (0.9%), fosfor (0.4%), met vitamine A, D3 en E

Ander vogelvoer?

Bent u niet op zoek naar voer voor grasparkieten, maar naar voeding voor grote parkieten? Bekijk dan ons Versele Laga Prestige vogelvoer assortiment. Hier verkopen we onder andere de Versele-Laga Prestige Grote Parkiet. Deze is verkrijgbaar in zakken van 1 kilo, 4 kilo en 20 kilo. 


Reviews
4
4
4
4
4
4 / 5 (2)
08-05-2019
1
2
3
4
5
Geweldig voer voor een goede prijs
13-02-2018
1
2
3
4
5
ik koop dit in belgie en het komt uit nederland waarom