Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Piepspeelgoed 

Piepend speelgoed vergroot het plezier waarmee uw hond met zijn speelgoed speelt. Dankzij de piep blijft het speelgoed langer interessant. Brekz heeft een breed aanbod aan leuke piepende speeltjes.
Lees meer ..

Overige

Latex kip voor honden 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Klein
€ 2,25
Middel
€ 2,99
Groot
€ 6,49

Verpakking Prijs
Klein
€ 2,25
Groot
€ 8,49
Kong Squeezz Jels 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Medium
€ 5,99

Pluche

Verpakking Prijs
Eend
€ 6,49
Varken
€ 6,49
Egel
€ 6,49
Hondje
€ 6,49
Verpakking Prijs
Oranje
€ 15,99
Blauw
€ 15,99

Ballen

Verpakking Prijs
Geel
€ 3,75
Wit
€ 4,75

Pluche

Verpakking Prijs
Kat
€ 10,99
Leeuw
€ 11,99
Eend
€ 11,99
Verpakking Prijs
Konijn
€ 7,99
Kat
€ 7,99
Aap
€ 7,99

Ballen

Drijvend

Verpakking Prijs
Extra Small
€ 2,75
Small
€ 3,25
Medium
€ 3,99
Large
€ 4,75

Textiel

Verpakking Prijs
Small/medium
€ 7,75
Medium/Large
€ 10,49
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Piepspeelgoed hond

Piepend speelgoed vergroot het plezier waarmee uw hond met zijn speelgoed speelt. Dankzij de piep blijft het speelgoed langer interessant. Het speelgoed op onze website bevat veelal een zachte piep om alleen de hond te amuseren en uw als baasje niet te irriteren. U vindt speeltjes in allerlei vormen. Daarnaast kun u de meeste speeltjes ook in verschillende formaten bestellen. De speeltjes zijn gemaakt van stevig rubber of latex waardoor ze het enthousiasme van uw hond goed kunnen verdragen. Uiteraard is geen enkel speeltje onverwoestbaar, denk daaraan wanneer u speelgoed voor uw hond bestelt. Door het stevige materiaal van het speelgoed en de piep is uw hond graag in de weer met zijn piepspeelgoed. U kunt Piepspeelgoed hond op onze website gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Dankzij onze snelle service worden de producten dezelfde dag nog verzonden.

Assortiment Piepspeelgoed hond

Hieronder vindt u een opsomming van de verschillende producten voor Piepspeelgoed hond die wij onderscheiden:

  • Latex: Latex piepspeelgoed zorgt ervoor dat uw hond naar hartenlust kan kauwen op zijn speelgoed. Latex piepspeelgoed is bij ons verkrijgbaar in veel verschillende vormen. Zo zijn er varkens, biggetjes, koeien of kippen die u aan uw hond als speelgoed kunt geven. Zo heeft uw hond er niet alleen plezier van maar is het ook nog leuk om naar te kijken als uw huisdier er niet mee speelt.
  • Rubber: Rubber piepspeeltjes zijn ook goed bestand tegen de scherpe tanden van uw hond. Het rubberen beestje is leuk speelgoed voor uw hond. De piep is aangenaam zodat de hond getriggerd wordt maar u er als eigenaar niet direct last van heeft. U kunt rubber piepspeelgoed in verschillende uitvoeringen bij ons bestellen.
  • Beeztees: Beeztees maakt zowel pluche als latex piepspeeltjes voor honden. De pluche speeltjes zien er leuk uit maar hebben rubber aan de binnenkant zodat ook deze niet snel kapot gaan. Ook is er het platte Beeztees Vinyl Hondenspeeltje Pingy. De speeltjes van Beeztees maken een leuk piepend geluid waardoor uw hond getriggerd wordt.
  • KONG Squeeze Jells: Kong Squeezz Jels zijn uitdagende speeltjes voor de hond die alle kanten op stuiteren. Bevat een beschermde verzonken pieper waar uw hond niet bij kan. Door het stuiteren van het speelgoed wordt uw hond vaak extra enthousiast.
     

Ander speelgoed?

Bent u in plaats van Piepspeelgoed hond op zoek naar ander speelgoed voor uw hond? Neem dan eens een kijkje bij al ons hondenspeelgoed.

Terug