Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Nutram kattenvoer

Nutram kattenvoer is binnenkort niet meer leverbaar. Als alternatief raden wij u Cadilo kattenvoer aan.
Lees meer ..
Sound Balanced
Graanvrij
Ideal Solution

Sound Balanced

Graanvrij

Ideal Solution

Sound Balanced

Nutram Sound Balanced Welness Adult S5 kattenvoer

Dit product is niet meer leverbaar. Als alternatief kunt u kiezen voor Cadilo Adult w/Fresh Chicken - premium graanvrij kattenvoer.

Nutram Sound Balanced Welness Adult S5 kattenvoer is een smakelijke, holistische voeding en is geschikt voor de volwassen en oudere kat. De voordelen van dit product:

 • Rijk aan Omega-3 vetzuren
 • Verzorgd de blaas
 • Met licht verteerbare eiwitten
https://www.brekz.nl/37178-home_default/nutram-sound-balanced-welness-adult-s5-kattenvoer.jpg
49.95 2019/01/01
27154
14338
Op = Op

Graanvrij

Nutram Graanvrij Kalkoen & Kip T22 kattenvoer

Dit product is niet meer leverbaar. Als alternatief kunt u kiezen voor Cadilo Adult w/Fresh Chicken - premium graanvrij kattenvoer.

Nutram Graanvrij Kalkoen & Kip kattenvoer is een volledige, graanvrije voeding voor katten van alle rassen en leeftijden.

 • Voor een gezond immuunsysteem
 • Ondersteuning van de gezondheid van de blaas
 • Voor een goede gezondheid
https://www.brekz.nl/37162-home_default/nutram-graanvrij-kalkoen-kip-eend-t22-kattenvoer.jpg
53.34 2019/01/01
27161
14342
Op = Op

Ideal Solution

Nutram Ideal Solution Support Weight Control I12 kat

Dit product is binnenkort niet meer leverbaar. Als alternatief kunt u kiezen voor Cadilo Adult w/Fresh Salmon - premium graanvrij kattenvoer.

Nutram Ideal Solution Support Weight Control I12 kattenvoer is een holistische en natuurlijke voeding voor katten met gewichtsproblemen.

 • Voor een optimale spijsvertering
 • Ondersteuning van de urinewegen
 • Voor een goede gezondheid
https://www.brekz.nl/37170-home_default/nutram-ideal-solution-support-weight-control-i12-kattenvoer.jpg
40.24 2019/01/01
27156
14339
Op = Op
Verpakking
Prijs
 
5,4 kg
€ 56,95 (€ 10,55/kg)
€ 39,87 (€ 7,38/kg)
2 x 5,4 kg
€ 111,49 (€ 10,32/kg)
€ 78,04 (€ 7,23/kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Nutram kattenvoer is binnenkort niet meer leverbaar. Als alternatief raden wij u Cadilo kattenvoer aan.

Nutram kattenvoer assortiment

Nutram kattenvoer zijn voedingen voor katten die volgens de holistische voedingsleer zijn ontwikkeld. In het assortiment biedt Nutram onder meer voedingen aan voor volwassen katten, voor het voorkomen van overgewicht en voor gevoelige katten. Ook zijn er graanvrije voedingen verkrijgbaar. Om u het kiezen gemakkelijker te maken vindt u hieronder een korte beschrijving van ons assortiment Nutram kattenvoer.

Sound Balanced

Een uitgebalanceerde voeding voor volwassen katten, dat is het Nutram Sound Balanced Welness Adult S5 kattenvoer. Het voer is zeer smakelijk en zit bovendien boordevol gezonde voedingsstoffen, waaronder Omega-3 vetzuren. Daarbij stimuleert het de spijsvertering en zorgt het voor een duurzaam voldaan gevoel. Zo draagt het tevens bij aan een gezond gewicht.

Ideal Solution

Onder de Ideal Solution voedingen van Nutram vindt u voer die voor een speciale doelgroep is ontwikkeld. Zo is er een product dat helpt om op gezond gewicht te komen en blijven, is er een voeding voor de gevoelige huid en een voor huiskatten.

 • Bent u op zoek naar een voeding die helpt om uw kat weer op gezond gewicht te krijgen en te houden? Kijk eens bij ons Nutram Ideal Solution Support Weight Control I12 kat voer
 • Voor katten met een gevoelige huid is er een holistische voeding met veel Omega vetzuren ontwikkeld. Bovendien ondersteunt dit Solution Support Sensitive Skin het immuunsysteem en de spijsvertering. Zo krijgt uw kat het steuntje in de rug dat hij nodig heeft
 • Huiskatten hebben een andere energiebehoefte dan katten die buiten actief zijn. Nutram Ideal Solution Support Indoor Shedding I17 kat houdt hier rekening mee. Veel eiwitten, kippenvleesmeel, gevogelte en zalmmeel maken dit tevens tot een zeer smakelijke voeding

Graanvrij

Graanvrije producten zijn speciaal ontwikkeld voor dieren die last hebben van voedselgevoeligheid. Omdat granen vrijwel overal in zitten kan uw kat worden geholpen met het vervangen van granen door bijvoorbeeld rijst. Graanvrij voer is overigens geschikt voor iedere kat. Bij Nutram is er keuze uit onder meer de volgende voedingen.

 • Een graanvrij voer met kalkoen, kip en eend. Dat klinkt toch niet te versmaden? Kijkt u snel bij ons Nutram Graanvrij Kalkoen, Kip & Eend T22 kattenvoer
 • Is uw kat een visliefhebber en zoekt u een graanvrij product? Kijk eens bij ons Nutram Graanvrij Zalm & Forel T24 kattenvoer

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze producten, bijvoorbeeld een veterinaire voeding van Royal Canin? Kijk eens bij ons Royal Canin Vet Care Nutrition kattenvoer.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.