Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Eko Legkorrels voor kippen

25 kg
€ 20,25 (€ 0,81/kg)
€ 20,25 (€ 0,81/kg)

Eko Legkorrels voor kippen is een vrijwel geheel biologische, volledige legkorrel en is geschikt voor volwassen legkippen.

  • Volledige legkorrel
  • Voor 95% biologisch
  • Geschikt voor volwassen legkippen

Eko Legkorrels voor kippen

Eko Legkorrels voor kippen is een vrijwel geheel biologische, volledige legkorrel en is geschikt voor volwassen legkippen. De volledige voeding is uitermate geschikt voor volwassen legkippen en is voor 95% van biologische oorsprong. De 5% die niet biologisch is staat voor aardappeleiwit en maisglutenmeel. Deze ingrediënten zijn nog niet biologisch verkrijgbaar maar voldoen uiteraard aan de Europese richtlijnen. 

  • Volledige legkorrel
  • Vrijwel geheel (95%) biologisch van oorsprong
  • Alleen aardappeleiwit en maisglutenmeel niet biologisch
  • Geschikt voor volwassen legkippen

 

Bij Brekz kunt u de beste legkorrels goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu Eko Legkorrels voor kippen tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Eko Legkorrels voor kippen staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een legkorrel van Garvo voor uw kippen? Kijk dan eens bij onze Garvo Legkorrel voor kippen. Een overzicht van al onze Legkorrels vindt u hier.


4
4
4
4
4
4.5 / 5 (4)
02-05-2017
4
4
4
4
4
Fantastisch allemaal, snelle levering. Minpuntje is dat u voor de Waddeneilanden wel verzendkosten in rekening brengt. Ik begrijp dit niet! Als ik zelf een pakket vanaf Texel verstuur dan betaal ik het normale tarief. Hierdoor is het niet goedkoper dan bij de plaatselijke voerleverancier. Wel de kwaliteit! Is beter.
16-03-2017
4
4
4
4
4
Tijdig geleverd en goed verpakt. Wordt goed gegeten door de kippen en haan.
22-02-2017
4
4
4
4
4
prima voer ze leggen er goed op
21-12-2016
4
4
4
4
4
Altijd zo blij met Brekz. Snel en accuraat.