Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Krabplank XXL kat voor hoek/muur

Productinformatie
Per stuk
€ 29,99 (€ 29,99/ct)
€ 29,99 (€ 29,99/ct)

Deze Katten krabplank XXL voor hoek/muur is een handig alternatief voor een kattenkrabpaal en is bedoeld om tegen de muur in een hoek te monteren. 

  • Beschermt uw huis en meubilair tegen krabplekken
  • Gemaakt van sisal/pluche (polyester)
  • Afmetingen: 38x75 cm (bxh)

Meer informatie

Productinformatie Krabplank XXL kat voor hoek/muur

De Katten krabplank XXL voor hoek/muur is ideaal wanneer u minder ruimte in huis heeft. De krabplank is zo gemaakt dat deze in een hoek aan een muur gemonteerd moet worden. De achterkant van deze plank is van pluche, zodat uw muur niet beschadigd raakt. De voorkant van de plank is gemaakt van sisal waaraan uw kat heerlijk zijn nagels kan scherpen. De krabplank is 38x75cm (bxh) groot en biedt zo dus veel oppervlak voor uw kat om te krabben. Door uw kat een plek te geven om zijn nagels in te zetten, helpt u hem ontspannen zonder dat hij hiermee andere meubels beschadigd. 

Bij Brekz kunt u de beste kattenkrabmeubels goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Hoek krabplank XXL voor de kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Bent u op zoek naar een kleinere krabplank? Bij Brekz hebben we een groot assortiment krabmeubels voor katten. Op onze overzichtspagina vindt u bijvoorbeeld ook Speel- en krabstation voor de kat No. 1. Dit is een leuk speeltje met 4 balletjes voor uw kat dat tegelijkertijd bijdraagt aan de verzorging van zijn nagels.


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (2)
21-12-2020
1
2
3
4
5
Fijne krabplank dik en stevig. Werkt perfect
02-04-2021
1
2
3
4
5
Genau, dass was ich mir vorgestellt habe. Mit Abstand bessere (stärkere) Sisalseile bestückt, als andere vergleichbare Produkte.

Translate to English