Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Speel- en krabstation voor de kat Nr. 1 46x25x4cm

Productinformatie
Vervangkarton ovaal
€ 4,99
€ 4,99
2 x Vervangkarton ovaal
€ 6,49
€ 6,49
Speel- en krabstation
€ 14,99
€ 14,99

Speel- en krabstation voor de kat Nr. 1 (46x25x4cm) is een leuk speeltje met 4 balletjes voor uw kat en helpt tegelijkertijd als verzorging voor zijn nagels.

  • Krabkarton is vervangbaar
  • Gemaakt van hout
  • Afmetingen: 46x25x4 cm

Meer informatie

Productinformatie Speel- en krabstation voor de kat Nr. 1

Het multifunctionele Speel- en krabstation voor de kat Nr. 1 (46x25x4cm) is een leuk en uitdagend speeltje voor katten. Zo kan uw kat zijn energie kwijt door te spelen met de felgekleurde balletjes en zijn nagels verzorgen aan het krabkarton. Het is voor de kat erg belangrijk om iets in huis te hebben om aan te krabben. Dit helpt namelijk voorkomen dat de nagels gaan ingroeien en daardoor pijn gaan doen. Wanneer katten niet de mogelijkheid hebben om hun nagels ergens in te zetten, zullen ze dit hoogstwaarschijnlijk bij uw mooie meubilair doen. Met dit speel- en krabstation wordt uw kat dus uitgenodigd om zijn nagels te verzorgen aan het krabkarton. Dit krabkarton kunt u er apart bijbestellen in onze webshop. 

Bij Brekz koopt u het Speel- en krabstation voor de kat Nr. 1 46x25x4cm goedkoop online. Bestel nu uw kattenaccessoires en krijg uw bestelling snel en gratis thuis bezorgd!

Kenmerken Speel- en krabstation voor de kat Nr. 1

  • Multifunctioneel product van hout
  • Gekleurde balletjes om mee te spelen
  • Krabgedeelte voor de nagelverzorging
  • Krabkarton vervangbaar en apart bij te bestellen
  • Afmetingen: 46x25x4 cm

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Heeft u dit product liever in een andere vorm? Kijk dan eens naar het Speel- en krabstation Nr. 2 35x35x4cm. Voor het totale aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze krabpalen.