Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Krabpaal Miyato 56x36x91cm

Productinformatie
Wit
€ 69,95
€ 69,95
Bruin
€ 69,95
€ 69,95

Krabpaal Miyato (56x36x91 cm) is een krabmeubel met verschillende krab- en klimplekjes voor uw kat.

  • Bekleed met zachte meubelstof
  • Krabgedeelten van stevig sisal
  • Met een comfortabel slaapplekje met foam-kussen

Meer informatie

Productinformatie Krabpaal Miyato voor de kat

De 'Miyato'-kattenboom, ofwel de Krabpaal Miyato (56x36x91 cm) is een Nederlands ontwerp van EBI, geïnspireerd op het Japanse "Zen" concept. Dit krabmeubel is compact en eenvoudig en draagt bij aan de dagelijkse nagelverzorging van de kat. Katten hebben een goede krabpaal nodig om hun nagels te kunnen verzorgen en hun territorium af te bakenen. Sisal is een natuurlijke en zeer sterke vezel die de kat helpt om de schilferige bovenste laag van de nagels te verwijderen door te krabben. Hierdoor kan het worden voorkomen dat de nagels gaan ingroeien en de kat pijn krijgt. De verticale krabplank en de 12 cm. dikke palen zijn omwikkeld met 10 mm. dik sisal om aan de krabbehoefte te voldoen. Tevens zorgen deze voor een goede stabiliteit. Deze krabpaal is bekleed met een zachte stof en past uitstekend in elk interieur. De Miyato heeft helemaal bovenaan een fijne slaapplek bestaande uit een comfortabel foamkussen met zachte teddy stof.

Bij Brekz kunt u de mooiste krabpalen van hoogwaardige kwaliteit goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Krabpaal Miyato 56x36x91 cm voor uw kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Bent u op zoek naar een groter krabmeubel? Kijk dan eens naar Krabpaal Baiku 105x75x58 cm. Voor ons complete aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze krabpalen.