Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Krabkarton Sofa XXL voor katten

Productinformatie
Per stuk
€ 22,99 (€ 22,99/ct)
€ 22,99 (€ 22,99/ct)

De Krabkarton Sofa XXL voor de kat is een handig en stijlvol alternatief voor een kattenkrabpaal.

  • Ook geschikt voor grote katten
  • Afmetingen: 64x37x11cm
  • Kleur: lichtgrijs

Meer informatie

Productinformatie Krabkarton Sofa XXL voor de kat

De Krabkarton Sofa XXL voor de kat is een handig alternatief voor de krabpaal. Krabpalen zijn de manier voor katten om hun nagels kort te houden en van uw meubels af te blijven. Het krabkarton is een nieuwe vorm van de klassieke krabpaal. De zijkanten van de Krabkarton Sofa XXL zijn gedecoreerd met een lichtgrijze marmerprint. Dit krabmeubel heeft de vorm van een sofa en maakt het mogelijk dat uw kat ook heerlijk op het meubel kan ontspannen. De sofa heeft een afmeting van  64x37x11cm en dus ook uitermate geschikt voor grote katten. 

Bij Brekz kunt u het beste krabmeubel voor de kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Krabkarton Sofa kat XXL tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Bent u op zoek naar een ander krabmeubel voor uw kat? Bij Brekz hebben we een ruim assortiment krabmeubels. Hier vindt u bijvoorbeeld Krabplank XXL voor muur/hoeken 38x75cm (bxh). Dit is een handig alternatief voor een krabpaal voor uw kat en is plat tegen de wand of over een hoek vast te schroeven.