Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Krabkarton Ligbed XXL

Productinformatie
Per stuk
€ 27,99 (€ 27,99/ct)
€ 27,99 (€ 27,99/ct)

Het Krabkarton Ligbed XXL helpt tegen verveling bij uw kat en verzorgt tegelijkertijd zijn nagels.

  • Ook uitermate geschikt voor grote katten
  • Afmetingen: 64x37x11cm
  • Kleur: grijs

Meer informatie

Productinformatie Krabkarton Ligbed XXL

Krabkarton Ligbed XXL is een krabmeubel dat uw kat helpt tegen verveling en bij het scherpen van zijn nagels. Dit meubel is 64x37x11cm groot en dus ook geschikt voor grote katten. De zijkanten van dit meubel hebben een neutrale grijze betonkleur. Wanneer uw kat uitgespeeld is met dit krabkarton, is er plek om heerlijk boven op het meubel te loungen. 

Bij Brekz kunt u krabmeubels goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Krabkarton Ligbed kat XXL tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Bent u op zoek naar een ander product? Bij Brekz hebben we een ruim assortiment krabpalen voor katten die u kan vinden op onze overzichtspagina. Hier vindt u bijvoorbeeld Krabpaal Passu. Deze krabpaal is uitgerust met een arsenaal aan extra's, bijvoorbeeld met diverse zachte slaapmandjes en uitkijkplatformen.