Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Krabpaal Lang 82 cm voor de kat

Bruin OP is OP
€ 25,99
€ 25,99
Zwart
€ 25,99
€ 25,99
Beige
€ 25,99
€ 25,99
Grijs
€ 25,99
€ 25,99

Krabpaal Lang 82 cm voor de kat is en krabpaal voor volwassen grote katten, gemaakt van een pluche onderkant en een sisal bovenkant. 

  • Comfortabel
  • Verschillende kleuren
  • 82 cm hoog

Krabpaal Lang 82 cm voor de kat

Krabpaal Lang 82 cm voor de kat is een relatief grote krabpaal voor katten. Dit maakt hem geschikt voor volwassen katten van grotere rassen. De krabpaal bestaat uit twee delen. De bovenplaat aan de onderkant is bekleed met pluche en de stam aan de bovenkant is gemaakt van sisal. Uw kat zal zijn nagels comfortabel kunnen krabben, zonder uw meubels daarvoor te gebruiken. Het product is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: zwart, bruin, beige en grijs. 

Bij Brekz kunt u de beste krabpalen voor uw kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Krabpaal Lang 82 cm voor de kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!


Andere krabpaal?

Bent u op zoek naar een kleinere of andere krabpaal? Bekijk dan ons Krabpalen assortiment. Hier verkopen we onder andere de Krabpaal Gina Mini. Deze is slechts 45 centimeter hoog en is daarom geschikt voor ieder soort kat, ook kittens.