Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Dogmate deurtje voor luik 363 en Catmate 259

Productinformatie

Het Dogmate deurtje voor luik 363 is een los deurtje voor in de Dogmate 363. Deze past ook in de voormalige Cate Mate 256 en 259 kattenluiken.

  • Voor kleine honden of grote katten
  • Met tochtbestendige borstelrand
  • Transparant van kleur

Meer informatie

Dogmate deurtje voor luik 363

Het Dogmate deurtje voor luik 363 is geschikt voor het hondenluik van Dogmate met het nummer 363, maar past ook in de voormalige kattenluiken van Cat Mate met de nummers 256 & 259. Dit zijn hondenluiken of kattenluiken in de maat Large, geschikt voor kleine honden en grote katten. Het losse deurtje is ideaal wanneer u het oude deurtje wilt vervangen, bijvoorbeeld wanneer het kapot is of wanneer u een andere kleur deurtje wilt. Het product is transparant van kleur, wat katten erg fijn vinden. Om de deur zit een tocht- en weerbestendige borstelrand. Hiermee wordt voorkomen dat er koude lucht binnenkomt.

  • Los deurtje voor in lui 363 (of voormalig 256 en 259 kattenluiken (large))
  • Met tochtbestendige borstelrand
  • Transparant van kleur
     

Bij Brekz kunt u de beste kattenluiken goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Dogmate Deurtje voor luik 363 tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Ander hondenluik of kattenluik?

Bent u op zoek naar een alternatief voor het Dogmate Deurtje voor luik 363? Bekijk dan eens ons totaalaanbod kattenluiken of hondenluiken.