Kattenluiken

Dog Mate deurtje voor luik 363 en Cat Mate 259

Productinformatie

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Het Dog Mate deurtje voor luik 363 is een los deurtje voor in de Dog Mate 363. Deze past ook in de voormalige Cate Mate 256 en 259 kattenluiken.

  • Voor kleine honden of grote katten
  • Met tochtbestendige borstelrand
  • Transparant van kleur

Meer informatie

Productinformatie Dog Mate deurtje voor luik 363

Het Dog Mate deurtje voor luik 363 is geschikt voor het hondenluik van Dog Mate met het nummer 363, maar past ook in de voormalige kattenluiken van Cat Mate met de nummers 256 & 259. Dit zijn hondenluiken of kattenluiken in de maat Large, geschikt voor kleine honden en grote katten. Het losse deurtje is ideaal wanneer u het oude deurtje wilt vervangen, bijvoorbeeld wanneer het kapot is of wanneer u een andere kleur deurtje wilt. Het product is transparant van kleur, wat katten erg fijn vinden. Om de deur zit een tocht- en weerbestendige borstelrand. Hiermee wordt voorkomen dat er koude lucht binnenkomt.

  • Los deurtje voor in lui 363 (of voormalig 256 en 259 kattenluiken (large))
  • Met tochtbestendige borstelrand
  • Transparant van kleur

Bij Brekz kunt u de beste kattenluiken goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Dog Mate Deurtje voor luik 363 tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Ander hondenluik of kattenluik?

Bent u op zoek naar een alternatief voor het Dog Mate Deurtje voor luik 363? Bekijk dan eens ons totaalaanbod kattenluiken of hondenluiken.Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.