Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Kattenbak Berto met Scheidingssysteem

Productinformatie
Donkergrijs
€ 15,25
€ 15,25

De Kattenbak Berto heeft een handig scheidingssysteem voor het spaarzaam gebruik van kattenbakvulling. met 2 bakken en 1 zeef voor het snel en eenvoudig schoonmaken van de kattenbak. Door het Easy-Click systeem zitten de bakken en de omranding stevig op elkaar. Zie de opeenvolgende afbeeldingen voor het voorbeeld hoe de bak te gebruiken.

Afmetingen 39 x 22 x 59 cm.


Meer informatie

Kattenbak Berto met Scheidingssysteem

Dankzij de Kattenbak Berto met Scheidingssysteem is het nu éxtra makkelijk om de kattenbak te verschonen. De bak bestaat uit vier delen, waaronder een ingebouwde zeef waarmee u het kattentoilet in een handomdraai weer lekker fris maakt. Bovendien is de Kattenbak Berto met Scheidingssysteem extra voordelig omdat het schone grit dat overblijft als de vieze delen eruit worden gezeefd nog een keer gebruikt kan worden. Bent u op zoek naar een prachtige kattenbak waar u zo min mogelijk onderhoud aan heeft? Dan is de Kattenbak Berto met Scheidingssyteem voor u!  Bij Brekz kunt u de beste kattenbakken voor uw kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Kattenbak Berto met Scheidingssysteem tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Werking Kattenbak Berto met Scheidingssysteem

Wanneer u de bak wilt verschonen klikt u de bovenste rand los en legt deze aan de kant. Vervolgens pakt u de bak met het kattengrid en strooit u deze leeg in de daaropvolgende bak met het zeefsysteem. Pak deze bak op en schud het heen en weer totdat alleen de vieze resten overgebleven zijn. Gooi deze vervolgens weg. Zet de Kattenbak Berto met Scheidingssysteem nu eenvoudig weer in elkaar met de easy-click aansluitingen.

Kattenbak Berto met Scheidingssysteem in een notendop

  • voor het eenvoudig reinigen van de kattenbak
  • verkrijgbaar in twee kleuren
  • hygiënisch
  • met easy-click aansluitingen
  • materiaal: kunststof
  • merk: Trixie

Ander product?

Vergelijkt u deze ideale bak graag met andere bakken? Kijk dan snel op onze overzichstpagina van de kattenbakken. Zoek u misschien nog andere producten voor uw kat? Kijkt u dan op de overzichtspagina van de katten accessoires.


Reviews
4
4
4
4
4
4.3 / 5 (6)
11-08-2018
1
2
3
4
5
Ik gebruik grotere grind korrels Die gaan niet allemaal door de zeef. Verder is de katten bak wel handig
14-06-2018
1
2
3
4
5
Zeer uitgebreide keuze, goede prijs kwaliteit verhouding!
03-10-2017
1
2
3
4
5
Is wat je verwacht, snelle en vlotte levering
12-09-2017
1
2
3
4
5
Bak voldoet aan verwachting. Makkelijk om schoon te houden en erg makkelijk in gebruik.
05-09-2017
1
2
3
4
5
Prima artikel alleen een geknoei met grint wat achterblijft.
15-01-2019
1
2
3
4
5
Lekker makkelijk in gebruik.