Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

CSI Urine Kattenbakreiniger

Productinformatie
500 ml
€ 12,25 (€ 24,50/l)
€ 9,80 (€ 19,60/l)
€ 12,25 (€ 24,50/l)
€ 9,80 (€ 19,60/l)
2 x 500 ml
€ 23,25 (€ 23,25/l)
€ 18,60 (€ 18,60/l)
Meest verkocht
€ 23,25 (€ 23,25/l)
€ 18,60 (€ 18,60/l)

CSI Urine Kattenbakreiniger is speciaal geformuleerd voor het volledig verwijderen van geuren en vlekken in de kattenbak.

  • Verwijdert vlekken en geuren
  • Langdurige werking
  • Voor kattenbak of kattengrit

Meer informatie

Productinformatie CSI Urine Kattenbakreiniger

CSI Urine Kattenbakreiniger is speciaal geformuleerd om de vlekken en geuren veroorzaakt door de urine van uw kat volledig te verwijderen. huisdierurine is niet zomaar te verwijderen met conventionele schoonmaakmiddelen. De urine is na schoonmaak op moleculair niveau echt nog aanwezig, ondanks dat het schoonmaakmiddel de geur tijdelijk maskert. CSI Urine Kattenbakreiniger pakt de urine aan op moleculair niveau met behulp van bacteriën en enzymen, en werkt op zowel nieuwe als oude hardnekkig vlekken, zonder schrobben.

Ook al maakt u de kattenbak van uw kat regelmatig schoon, u zult merken dat de geur van urine vaak niet volledig verdwijnt. Dit komt doordat wanneer huisdierurine opdroogt, de welbekende ammoniak geur wordt geproduceerd. Na schoonmaak met gewone middelen zijn de urineresten niet volledig verwijderd. Urine bestaat onder andere uit urinezuurkristallen. Deze urinezuurkristallen zijn niet in water oplosbaar en zullen blijven kleven aan het oppervlak van uw kooi. Deze urinezuurkristallen kunnen wel tot 10 jaar achterblijven en geactiveerd worden door (lucht)vochtigheid! Alleen een gespecialiseerd product als CSI Urine Kattenbakreiniger zal de urineresten volledig verwijderen.

CSI werkt samen met de natuur. Deze vlekverwijderaar maakt gebruik van enzymen, die natuurlijk worden geproduceerd door bacteriën. Geen agressieve chemicaliën te bekennen! Enzymen breken moleculen af, zodat bacteriën zich hiermee kunnen voeden. In uw eigen lichaam komen ook heel veel enzymen voor die helpen met het verwerken van uw eten. De bacteriën van CSI produceren enzymen die actief werken tegen urine. Deze enzymen vallen de urinemoleculen aan en breken ze volledig 

Bij Brekz kunt u hygiëneproducten goedkoop online bestellen. Bekijk ons uitgebreide assortiment en koop nu CSI Urine Kattenbakreiniger tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel bestel bij Brekz.

Gebruiksaanwijzing CSI Urine Kattenbakreiniger

  • Controleer eerst op een onopvallende plek of het product niet leidt tot kleuraantasting.
  • Verwijder al het overtollige urine, eventuele uitwerpselen en of braaksel met keukenpapier
  • Spuit de plek met CSI Urine rijkelijk, en overlap hierbij de randen van de vlek.
  • U hoeft niet te schrobben. Gebruik dit product ook niet in combinatie met andere schoonmaakmiddelen.
  • Laat het product aan de lucht drogen. Dit kan van 24-48 uur duren.
  • Wanneer de vlek volledig is opgedroogd, kunt u met een borstel of stofzuiger de resten weghalen.

Ander hygiëneproduct?

Bent u op zoek naar een alternatief voor CSI Urine Kattenbakreiniger? Bekijk dan eens ons totaalaanbod hygiëneproducten voor de kat. Hier vindt u onder andere CSI Urine Kat & Kitten Vlekken & Geur verwijderaar.