Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Puur Intestine (darmen) voor hond, kat en paard

Productinformatie
50 ml
€ 13,75 (€ 275,00/l)
€ 13,75 (€ 275,00/l)
2 x 50 ml
€ 26,25 (€ 262,50/l)
€ 26,25 (€ 262,50/l)
3 x 50 ml
€ 37,49 (€ 249,93/l)
Meest verkocht
€ 37,49 (€ 249,93/l)

Puur Intestine voor hond, kat en paard (voorheen Puur Darm) kan gebruikt worden bij dunne ontlasting en ondersteunt een goede darmwerking.

  • Biedt verlichting bij dunne ontlasting
  • Draagt bij aan goed darmslijmvlies
  • Voor hond, kat en paard

Meer informatie

Productinformatie Puur Intestine voor hond, kat en paard

Puur Intestine voor hond, kat en paard biedt verlichting bij dunne ontlasting en ondersteunt een goede darmwerking. U kunt Puur Intestine toedienen aan honden, katten en paarden. Soms hebben de darmen van uw huisdier extra ondersteuning nodig. Dit kan zijn na het binnenkrijgen van de verkeerde voeding of na bijvoorbeeld een wormbesmetting. Vaak zal uw huisdier last hebben van dunne ontlasting. Puur Intestine kan dan verlichting bieden. Daarnaast draagt dit product bij aan een gezonde darmwand en darmslijmvlies. 

Puur Intestine bevat onder andere blauwe bes, kamille en fenegriek. Blauwe bosbes (Vaccinium myrtillus) is een sterk anti-oxidant en draagt bij aan het immuunsysteem. Echte kamille (Chamomilla) draagt bij aan een goede balans in de darmen, en Fenegriek (Trigonella foenum graecum) stimuleert deze.

Bij Brekz kunt u de beste supplementen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Puur Intestine voor hond, kat en paard tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Gebruiksaanwijzing Puur Intestine voor hond, kat en paard

Geef uw hond 1 à 2 keer daags 10 tot 15 druppels. Geef uw kat 1 à 2 keer daags 5 a 10 druppels. 1 ml staat gelijk aan 20 druppels. Zorg dat u dit product goed schudt voor gebruik. Wanner u dit product aan uw paard of pony geeft, geef hem dan 1 à 2 eer daags 20 - 30 druppels.

Indien het in de praktijk lastig is om dit product meerdere malen per dag toe te dienen, volstaat 1 keer per dag of 1 keer per 2 dagen. Geef dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is dit product effectief inzetbaar maar kan reactie iets langer uitblijven.Geef dit product met een plastic spuitje rechtstreeks in de mond of bek, eventueel verdund met een beetje water. Bij voorkeur niet tegelijkertijd met een maaltijd omdat het product beter werkt als het wordt opgenomen door het schone mondslijmvlies. Indien een dier het product niet lekker vindt, kunnen de druppels op een klein stukje lekkers worden gegeven.

Indien de kat de druppels niet accepteert, doe de druppels op een warm lepeltje en laat de alcohol uit het product verdampen. Geef het daarna verdund met wat water of melk met een spuitje rechtstreeks in de bek. Ook kunnen de druppels worden aangebracht op de bovenkant van het pootje, controleer wel of de kat de druppels van het pootje aflikt.

Zorg altijd voor voeding van een goede kwaliteit. Een kuur duurt zeven dagen, als de dunne ontlasting eerder verdwenen is, maak dan toch de kuur van zeven dagen af. Als er tijdens de behandeling geen verbetering optreedt of de klachten zich blijven herhalen, doet u er goed aan uw dierenarts te raadplegen.In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product.

Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken. Bij verbetering kan overgaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering. Dit product kan blijvend worden gegeven. Het is raadzaam om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Zodoende kan na de stopweek de ‘prikkel’ opnieuw worden aangeboden. Hervat de behandeling direct indien daartoe aanleiding is.

Ingrediënten Puur Intestine voor hond, kat en paard

Verdunde extracten van Blauwe bosbes (Vaccinium myrtillus), Echte kamille (Chamomilla), Fenegriek (Trigonella foenum graecum) en Tormentil (Potentilla erecta). Een verdunning van Houtskool (Carbo vegetabilis). Alcohol 20% v/v.

Ander product?

Bent u op zoek naar een ander voedingssupplement? Bekijk dan onze overzichtspagina's voor honden en voor katten. Hier vindt u onder andere Protexin Synbiotic D-C Capsules - Hond en Kat, wat probiotica ter ondersteuning van de spijsvertering bevat.