Gevoelige maag en darmen hond

Beaphar IntestoPro Pasta hond/kat tot 15 kg

Productinformatie

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Beaphar IntestoPro Pasta voor kat / hond tot 15 kg is ontwikkeld om darmproblemen bij katten en kleine honden tot 15 kg te verlichten.

  • Geschikt voor katten en kleine honden tussen de 1 - 15 kg, vanaf 4 weken oud
  • Met Zeoliet om de ontlasting vaster te maken
  • Stimuleert een gezonde darmwerking

Meer informatie

Productinformatie Beaphar IntestoPro Pasta voor kat / hond tot 15 kg

Beaphar IntestoPro Pasta voor kat / hond tot 15 kg helpt darmproblemen te verlichten bij katten en honden tot 15 kg. Dit product mag gegeven worden aan honden en katten vanaf 4 weken oud met een minimum gewicht van 1 kg. Het bevat het natuurlijke ingrediënt – zeoliet. Deze belangrijke werkzame stof helpt de ontlasting vaster te maken door overtollig vocht op te nemen. Het product bevat ook aluminiumhydroxide en FOS en MOS om een goede darmwerking te bevorderen en de darmflora te versterken. Beaphar IntestoPro zit in een handige doseerspuit, voor rechtstreekse toediening in de bek en is zeer geschikt voor katten en honden met wisselende of dunne ontlasting. 

Bij Brekz kunt u Beaphar IntestoPro Pasta voor kat / hond tot 15kg snel en eenvoudig online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel de beste supplementen voor hond en kat tegen de scherpste prijzen!

Ingrediënten Beaphar IntestoPro Pasta

Samenstelling: Gist (MOS 1%), plantaardige bijproducten (FOS 1%), mineralen (aluminium-hydroxide 1,5%), vlees en dierlijke bijproducten, oliën en vetten.

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit 11%, ruw vet 1,1%, ruwe celstof 0,05%, ruwe as 25%, calcium 0,89%, fosfor 0,04%, natrium 0,61%.

Toevoegingen/kg: Verdikkingsmiddelen: clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong (zeoliet) (1g568) 190.000 mg

Gebruik- en bewaaradvies Beaphar IntestoPro Pasta voor kat en hond

Beaphar IntestoPro Pasta 2 keer per dag oraal toedienen gedurende 3 dagen. Raadpleeg uw dierenarts wanneer er bloed bij de ontlasting zit of wanneer de klachten na 3 dagen niet verholpen zijn. Koel en droog bewaren, beneden 25°C (niet in de koelkast of vriezer). Buiten bereik van kinderen bewaren. De houdbaarheid staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 
  

 Gewicht kat   Ochtend   Avond 
 1 - 10 kg  1 ml  1 ml
 Gewicht hond 
 1 - 5 kg  1 ml  1 ml
 5 - 10 kg  2 ml  2 ml
 10 - 15 kg  3 ml   3 ml

  

Ander product?

Bent u op zoek naar een variant voor honden boven de 15 kg? Kijk dan naar Beaphar IntestoPro Pasta voor honden 15+ kg. Voor andere supplementen voor honden kunt u terecht op de pagina van onze hondenapotheekHoud me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.