Frontline kat

Frontline kat

Frontline is in 20 jaar uitgegroeid tot een belangrijke leverancier van verzorgingsproducten voor huisdieren. Van bestrijdingsmiddelen tegen parasieten tot shampoos en balsems; in het assortiment van Frontline vind u ongetwijfeld wat u zoekt.
Lees meer ..
Frontline kat

Frontline voor katten

In het assortiment van Frontline voor katten vindt u inmiddels meer verzorgingsmiddelen dan anti-vlooienmiddelen alleen. Frontline is uitgegroeid tot een belangrijke leverancier van een groot aantal verzorgingsproducten voor de dagelijkse verzorging van uw hond of kat. De producten zijn met de grootste zorg samengesteld, zodat u uw huisdier met een gerust hart kunt behandelen en verzorgen. 

Bij Brekz kunt u de beste Frontlineproducten voor katten goedkoop online bestellen. Vandaag besteld en binnen 3 werkdagen thuisbezorgd.

Assortiment Frontline voor katten

Frontline bestrijdingsmiddelen tegen vlooien, teken, luizen bij katten

Frontline heeft betrouwbare middelen die speciaal zijn ontwikkeld om vlooien, teken en luizen bij uw kat te bestrijden en de kans op herbesmetting te verkleinen. Na een behandeling met Frontline is uw huisdier tot wel 8 weken beschermd tegen vlooien en zo’n 3 tot 4 weken tegen teken. De gezondheid van uw huisdier staat natuurlijk voorop. Daarom zijn de producten gesorteerd naar gewicht van huisdieren. Frontline biedt ook verschillende vormen van bestrijding aan. Zo is er een anti-vlooien- en tekenmiddel in de vorm van een pipet en als handige spray. De spray is met name geschikt wanneer u meerdere huisdieren preventief wilt beschermen. Voor de behandeling van één huisdier heeft de pipet vaak de voorkeur, bijvoorbeeld Frontline Combo Spot On kat

Frontline shampoos

Naast middelen tegen parasieten heeft Frontline ook andere verzorgingsproducten zoals verzorgende shampoos ontwikkeld. Eens in de zoveel tijd kan het nodig zijn om de vacht van uw kat te wassen. Bijvoorbeeld wanneer hij of zij in viezigheid heeft liggen rollebollen. Frontline biedt verscheidene varianten aan, zodat er voor ieder huisdier een geschikte variant tussen zit. Zo is er bijvoorbeeld de Frontline Pet Care shampoo anti-klit & verstevigend, voor huisdieren met een wat langere vacht. Speciaal voor pups en kittens is er Frontline Pet Care shampoo puppy & kitten en voor onze geliefde huisdieren met een gevoelige huid is er Frontline Pet Care shampoo verzachtend & gevoelige huid

Frontline oogdruppels en pootjesbalsem

Voor de verwijdering van vuil en stof rondom de ogen, heeft Frontline speciale oogdruppels ontwikkeld om tranen na te bootsen en op die manier eenvoudig vuil bij de ogen te kunnen verwijderen. Voor irritaties aan de pootjes is er de Frontline Pet Care voet & voetzool balsem.

Ander product?

Op zoek naar andere gezondheidsproducten voor uw kat? Kijk dan eens in onze kattenapotheek.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.