Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Frolic hondenvoer 

​Frolic hondenvoer heeft diverse soorten droogvoeding voor complete maaltijden die voorzien in de behoeften van uw hond. De voeding zit boordevol groenten, granen, vitaminen en mineralen. Aan de voeding zijn geen kunstmatige smaak- en kleurstoffen en suikers toegevoegd. De brokjes hebben een ronde vorm met een gaatje erin.
Lees meer ..

Verpakking Prijs
1.5 kg
€ 5,79 (€ 3,86 /kg)
2 x 1.5 kg
€ 10,99 (€ 3,66 /kg)
4 kg
€ 11,95 (€ 2,99 /kg)
2 x 4 kg
€ 23,29 (€ 2,91 /kg)
Verpakking Prijs
1 kg
€ 3,99 (€ 3,99 /kg)
2 x 1 kg
€ 7,25 (€ 3,63 /kg)
6 x 1 kg
€ 20,95 (€ 3,49 /kg)
Verpakking Prijs
1.5 kg
€ 4,99 (€ 3,33 /kg)
2 x 1.5 kg
€ 9,79 (€ 3,26 /kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Frolic hondenvoer

​Frolic hondenvoer heeft diverse soorten droogvoeding voor complete maaltijden die voorzien in de behoeften van uw hond. De voeding zit boordevol groenten, granen, vitaminen en mineralen. Aan de voeding zijn geen kunstmatige smaak- en kleurstoffen en suikers toegevoegd. De brokjes hebben een ronde vorm met een gaatje erin.

  • Droogvoeding
  • Compleetvoeding
  • Met groenten en granen
  • Met vitaminen en mineralen
  • Zonder kunstmatige toevoegingen
  • Met ronde vorm

​Bij Brekz kunt u de producten van Frolic hondenvoer eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk hieronder ons uitgebreide aanbod en ontdek de voeding die bij uw hond past!

​Frolic hondenvoer maaltijden

U kunt kiezen voor Frolic met Rund hondenvoer voor middelgrote en grote honden, Frolic Mini met Gevogelte hondenvoer voor kleinere honden, Frolic Krokant & Mals met Rund hondenvoer voor honden van alle leeftijden en Frolic met Gevogelte hondenvoer voor alle volwassen honden. 

​Andere hondenvoeding dan ​Frolic hondenvoer?

Bij ons kunt u naast Frolic hondenvoer ook de natuurlijke voeding van Orijen, zoals Orijen Freeze-Dried Regional Red hondenvoer of de speciaalvoeding van Eukanuba, zoals Eukanuba Adult Weight Control Medium Breed hondenvoer voor middelgrote rassen met gewichtsprobleme bestellen. Bekijk hier ook onze hondenvoeding per leeftijdscategorie.Terug