Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Frolic hondenvoer 

​Frolic hondenvoer heeft diverse soorten droogvoeding voor complete maaltijden die voorzien in de behoeften van uw hond. De voeding zit boordevol groenten, granen, vitaminen en mineralen. Aan de voeding zijn geen kunstmatige smaak- en kleurstoffen en suikers toegevoegd. De brokjes hebben een ronde vorm met een gaatje erin.
Lees meer ..
Frolic met Rund hondenvoer

Frolic met Rund hondenvoer

Frolic met Rund hondenvoer is een complete en smakelijke voeding voor volwassen honden van alle rassen. Het voer is volledig uitgebalanceerd en volledig vrij van kunstmatige smaak- en kleurstoffen, toegevoegde suikers en smaakversterkers. Doordat de brokjes verschillende texturen hebben is het voer een unieke kauwervaring voor uw hond. Hierdoor kauwt hij het eten beter, wat de opname van de voedingsstoffen bevordert. Dankzij de toegevoegde vitaminen en mineralen en het heerlijke verse vlees, voorziet Frolic Rundvlees hondenvoer optimaal in de dagelijkse behoeftes van uw hond.   

Onze klanten hebben goede ervaringen met Frolic hondenvoer! Bij Brekz vindt u het beste hondenvoer voor zeer lage prijzen. Bij ons kunt u dus Frolic Rundvlees hondenvoer goedkoop online kopen.

De houdbaarheid van Frolic Rundvlees hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Ingrediënten Frolic Rundvlees hondenvoer

Graan (o.a. 4% tarwe), plantaardige nevenproducten, vlees en dierlijke nevenproducten (o.a. 4% vers vlees, o.a. 4% rund), olie en vet (o.a. 1% zonnebloemolie, o.a. 0,25% visolie), groente (4% wortel), mineraalstoffen, plantaardige eiwitextracten, vis en visnevenproducten.

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit 17.0%, ruwe vetten 16.5%, ruwe vezel 2.0%, ruwe as 7.0%, calcium 1.1%, fosfor 0.9%, vocht 19.0%.

Voedingsfysiologische supplementen:
Vitamine A (6.500 IE/kg), vitamine D3 (1.625 IE/kg), vitamine E (118 mg/kg), calciumjodaat watervrij (2,5 mg/kg), kopersulfaat pentahydraat (21 mg/kg), mangaan-(II)-sulfaat-monohydraat (175 mg/kg), natriumseleniet (0,85 mg/kg), zinksulfaat monohydraat (295 mg/kg).

Sporenelementen
Mangaan (58 mg/kg), koper (12 mg/kg), zink (144 mg/kg), ijzer (240 mg/kg).
 

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Voedingstabel Frolic Rundvlees hondenvoer
Gewicht van de hond (in kilogram) Hoeveelheid voer (in gram) per dag
5 130
10 200
15 300
25 400
40 600
60 800


Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 
 

Ander voer?

Bij Brekz verkopen we diverse soorten Frolic hondenvoer, bijvoorbeeld Frolic Complete Gevogelte hondenvoer, voor als uw hond meer van gevogelte houdt, of Frolic Mini Compleet, speciaal voor kleine honden. Bent u benieuwd naar hondenvoer van een ander merk? Bekijk dan onze merkenpagina hondenvoer.

Frolic
https://www.brekz.nl/23780-home_default/frolic-hondenvoer.jpg
12.29 2019/01/01
Zeer tevreden
Zacht en mijn rottweiler vind dit leuk om te eten . Samen met andere extra s is ok.
Gebruikt het als snoepje voor de honden,erg goed
Mijn hond vind dit lekker. Ik gebruik het als beloningsnoepje.
Gebruiken het als beloning bij goed gedrag. Beide partijen tevreden.
Zoals verwacht. Snel geleverd en goedkoop
Wij gebruiken Frolic als beloning voor onze hond en soms vullen wij Frolic aan bij zijn gewoonlijke dagelijkse voer. De hond is er dol op
Mijn hond vindt het heerlijk. Prima beloning!
2939
1603
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1.5 kg
€ 6,49 (€ 4,33/kg)
2 x 1.5 kg
€ 11,99 (€ 4,00/kg)
4 kg
€ 12,29 (€ 3,07/kg)
2 x 4 kg
€ 23,89 (€ 2,99/kg)
Frolic Mini met Gevogelte hondenvoer

Frolic Mini met Gevogelte hondenvoer

Frolic Mini met Gevogelte hondenvoer is droogvoer dat speciaal gemaakt is voor kleine honden. De vitaliteit, het welzijn van uw hond en de rijke smaak van dit voer staan centraal. Het zit boordevol vitaminen en mineralen. Daarnaast zijn er hoogwaardige voedingsvezels aanwezig die de spijsvertering van uw kleine hond bevorderen. Met dit voer voorziet u uw hond elke dag van een evenwichtige maaltijd die genoeg energie geeft voor een hele dag. De samenstelling van het voer is gemaakt op basis van de behoefte van een kleine hond. Frolic Mini Compleet voor de hond bestaat uit gezonde groente, lekker vlees en heeft een heerlijke smaak. Hierdoor zal vrijwel elke hond ervan smullen. Om het voer een complete gebalanceerde maaltijd te maken, zijn er belangrijke vitaminen en mineralen aan toegevoegd. Op deze manier wordt de gezondheid en de levenslust van uw hond optimaal gestimuleerd.
 
Frolic Mini Compleet voor de hond is bedoeld voor kleine honden. Kleine honden zijn veelal actief waardoor het kleine lijf een hoop te verduren krijgt. Dit voer helpt om het actieve leven van uw kleine hond te ondersteunen. Het zorgt voor een goede vitaliteit door de botten van uw hond sterk te houden. Daarnaast helpt het voer bij de ontwikkeling en het onderhouden van het gebit. Het voer bevat een hoogwaardige mix aan voedingsvezels waardoor de spijsvertering van uw hond sterk blijft. Frolic Mini Compleet voor de hond bevat omega-6 vetzuren die helpen om de huid en vacht gezond te houden. Deze speciale vetzuren zorgen er namelijk voor dat de huid van uw hond gezond blijft en dat de vacht mooi glanst. Op deze manier is uw hond niet alleen gezond maar straalt hij dat ook nog uit van buiten. Op deze manier biedt dit evenwichtige voer een complete maaltijd voor uw hond.

Bij Brekz kunt u het beste voer voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Frolic Mini Compleet voor de hond tegen de scherpste prijzen of bekijk ons uitgebreide assortiment.
 
De houdbaarheid van Frolic Mini Compleet voor de hond staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Voedingsadvies Frolic Mini Compleet voor de hond

Voedingstabel Frolic Mini Compleet voor de hond

Gewicht van de hond in KG Hoeveelheid voer in gram
3 60
5 90
7 115
10 155
15 210

 

 

Ingrediënten Frolic Mini Compleet voor de hond

Graan (o.a. 4% rijst), plantaardige nevenproducten, vlees en dierlijke nevenproducten (o.a. 4% vers gevogelte), olie en vet (o.a. 1% zonnebloemolie, o.a. 0,25% visolie), groente (4% wortel), mineraalstoffen, plantaardige eiwitextracten, vis en visnevenproducten.

Toegevoegde voedingsmiddelen

Vitamine A (6.500 IE/kg), vitamine D3 (1.625 IE/kg), vitamine E (118 mg/kg), calciumjodaat watervrij (2,5 mg/kg), kopersulfaat pentahydraat (21 mg/kg), mangaan-(II)-sulfaat-monohydraat (175 mg/kg), natriumseleniet (0,85 mg/kg), zinksulfaat monohydraat (295 mg/kg).

 

Ander merk?

Bent u in plaats van Frolic Mini Compleet voor de hond op zoek naar ander voer voor uw hond kijk dan eens naar Jack Doggies Mini Mergkoekjes Rund. Voor een volledig overzicht kunt u kijken bij al onze hondensnacks.

Frolic
https://www.brekz.nl/23781-home_default/frolic-mini-compleet-voor-de-hond.jpg
3.99 2019/01/01
zeer praktisch als snoepje
ZEER SNEL GELEVERD ZOALS GEWOONLIJK EN PRIMA VERPAKT PRETTIGE ERVARING MET JULLIE
Zoals gewoonlijk goed en snel ontvangen
Ik geef de hond een brokje als beloning
topproduct; verse niet al te grote brokjes en zacht. Tevens fijn voor oudere honden.
Frolic is altijd goed vers en zacht.
Onze hond is super blij met deze zachte brokjes!!!
Ik gebruik deze als trainingsnoepje. Mijn hond vindt ze lekker
Mijn hond is er dol op, ik gebruik deze als beloning...
4957
2573
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 kg
€ 3,99 (€ 3,99/kg)
2 x 1 kg
€ 7,79 (€ 3,90/kg)
6 x 1 kg
€ 22,49 (€ 3,75/kg)
Frolic met Gevogelte hondenvoer

Frolic met Gevogelte hondenvoer

Frolic met Gevogelte hondenvoer is een volledige, hoogwaardige voeding voor volwassen honden. De ingrediënten zijn zorgvuldig samengesteld om uw hond te ondersteunen bij een gezond en actief leven. Zo bevat de voeding hoogwaardige eiwitten uit gevogelte en enige plantaardige ingrediënten zoals groente en waardevolle granen. Het voordeel van gevogelte is dat het niet alleen erg lekker is, maar ook erg goed verdraagbaar voor de spijsvertering van uw hond. De voeding biedt goede ondersteuning voor de botten en tanden. Dankzij de gezonde Omega-3 en Omega-6 vetzuren worden de huid en vacht van uw hond optimaal ondersteund. En de verrijking met belangrijke vitaminen en mineralen maakt de voeding compleet. Zo bent u ervan verzekerd dat u uw hond elke dag een zeer volledige maaltijd voor zet. 

Bij Brekz kunt u de beste voeding voor uw hond gemakkelijk online bestellen. Wilt u Frolic Complet Gevogelte hondenvoer kopen tegen de laagste prijs? Maak dan gebruik van de voordeelverpakking of koop het product tijdens een van onze vele acties.

De houdbaarheid van Frolic Complet Gevogelte hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).
 

Ingrediënten Frolic Complet Gevogelte hondenvoer

Graan (o.a. 4% rijst), plantaardige nevenproducten, vlees en dierlijke nevenproducten (o.a. 4% vers gevogelte), olie en vet (o.a. 1% zonnebloemolie, o.a. 0,25% visolie), groente (4% wortel), mineraalstoffen, plantaardige eiwitextracten, vis en visnevenproducten.

Analytische bestanddelen

Eiwit (17%), vetgehalte (16,5%), anorganische stoffen (5,5%), ruwe celstof (2,5%), vocht (18%), calcium (1,1%), fosfor (0,9%), Omega-6 vetzuren (1,6%), Omega-3 vetzuren (0,11%). 

Toegevoegde voedingsmiddelen

Nutritionele additieven: Vitamine A (6.720 IE), vitamine D₃ (1.680 IE), vitamine E (122 mg), watervrij calciumjodaat (2.5 mg), pentagehydrateerd kopersulfaat (21.8 mg), monogehydrateerd mangaansulfaat (180 mg), natriumseleniet (0.87 mg), monogehydrateerd zinksulfaat (304 mg).
 

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Voedingsadvies Frolic Complet Gevogelte hondenvoer
Volw. Gewicht van de hond (kg) Hoeveelheid voer per dag
Gram
5 90
10 155
20 260
30 350
40 435
50 515

Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. Voor de houdbaarheidsdatum, zie verpakking.
 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een ander droogvoer voor uw hond? Kijk dan eens bij alternatieven van Frolic. Hier vindt u onder meer Frolic Krokant & Mals met rund. De Merkenpagina van Frolic vindt u hier.

https://www.brekz.nl/23783-home_default/frolic-complet-gevogelte-hondenvoer.jpg
5.69 2019/01/01
onze honden krijgen het als snoepjes
Mijn duitse herder, mag frolic bij zijn brokken.
7621
3774
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1.5 kg
€ 5,69 (€ 3,79/kg)
2 x 1.5 kg
€ 10,89 (€ 3,63/kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Frolic hondenvoer

​Frolic hondenvoer heeft diverse soorten droogvoeding voor complete maaltijden die voorzien in de behoeften van uw hond. De voeding zit boordevol groenten, granen, vitaminen en mineralen. Aan de voeding zijn geen kunstmatige smaak- en kleurstoffen en suikers toegevoegd. De brokjes hebben een ronde vorm met een gaatje erin.

  • Droogvoeding
  • Compleetvoeding
  • Met groenten en granen
  • Met vitaminen en mineralen
  • Zonder kunstmatige toevoegingen
  • Met ronde vorm

​Bij Brekz kunt u de producten van Frolic hondenvoer eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk hieronder ons uitgebreide aanbod en ontdek de voeding die bij uw hond past!

​Frolic hondenvoer maaltijden

U kunt kiezen voor Frolic met Rund hondenvoer voor middelgrote en grote honden, Frolic Mini met Gevogelte hondenvoer voor kleinere honden en Frolic met Gevogelte hondenvoer voor alle volwassen honden. 

​Andere hondenvoeding dan ​Frolic hondenvoer?

Bij ons kunt u naast Frolic hondenvoer ook de natuurlijke voeding van Orijen, zoals Orijen Freeze-Dried Regional Red hondenvoer of de speciaalvoeding van Eukanuba. Bekijk hier ook onze hondenvoeding per leeftijdscategorie.Terug