terug
FLUTD, blaasgruis en struviet

FLUTD, blaasgruis en struviet

Voor het tegengaan van blaasgruis en stenen en andere problemen met de urinewegen bij katten vindt u hier speciaalproducten. Het zoutgehalte in dit kattenvoer is over het algemeen lager, wat helpt om de blaas en de nieren gezond te houden.
Lees meer ..
FLUTD, blaasgruis en struviet

Kattenvoer tegen blaasgruis en stenen

Blaasgruis is een van de meest voorkomende en grootste problemen voor katten. Het wordt veroorzaakt door mineralen die in kattenvoer aanwezig zijn, zoals bijvoorbeeld magnesium. Deze mineralen zorgen ervoor dat er kleine kristallen in de urinewegen van uw kat ontstaan. Deze kristallen vormen blaasgruis, wat de urinewegen van uw kat irriteert. Hierdoor kunnen ontstekingen ontstaan en heeft uw kat pijn wanneer hij plast. Sommige katten urineren hierdoor telkens kleine beetjes, soms ook buiten de bak. In een later stadium kan het voorkomen dat uw kat niet meer kan urineren. In dat geval is blaasgruis levensbedreigend. Om blaasgruis tegen te gaan, kunt u uw kat een aangepaste voeding geven.

Kattenvoer tegen blaasgruis en stenen biedt ondersteuning wanneer uw kat problemen heeft met de urinewegen. Dit voer is speciaal aangepast om de vorming van blaaskristallen tegen te gaan. Doordat het voer een aangepast zoutgehalte heeft en speciale eiwitten bevat die voor minder afvalstoffen zorgen, biedt het extra ondersteuning aan de nieren en urinewegen. Op deze pagina vindt u ook kattenvoer dat helpt tegen FLUTD (problemen in de lagere urinewegen) of struvietstenen.

Bij Brekz kunt u kattenvoer tegen blaasgruis en stenen goedkoop online bestellen. Ook voor andere dieetvoedingen en gezondheidsproducten voor uw kat bent u bij ons aan het juist adres!

 

Assortiment Kattenvoer tegen blaasgruis en stenen

Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende soorten en merken Kattenvoer tegen blaasgruis en stenenOok verkopen we kattenvoer dat helpt tegen FLUTD en struvietstenen. Per fabrikant ziet u hier een aantal producten uitgelicht.

Hill's Prescription Diet kattenvoer tegen blaasgruis en stenen

Prins Vitalcare Dieet kattenvoer tegen blaasgruis en stenen

Royal Canin Vetinary Diet kattenvoer tegen blaasgruis en stenen

Clinic kattenvoer tegen blaasgruis en stenen

  • Clinic FSC kattenvoer: Verlaagt de magnesiumconcentratie en houdt de zuurgraad van de urine van uw kat op peil. Hierdoor vermindert de kans op de vorming van blaasgruis.

 

Ander dieetproduct?

Zoekt u een ander soort dieetvoeding voor uw kat? Of zoekt u een ander soort gezondheidsproduct? Neem dan eens een kijkje in onze online kattenapotheek.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.